reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gagatek, ja również Cię pamiętam. Twoja historia mnie wtedy w zburzyła. Było to przykro czytać i szkoda mi było tego nienarodzonego dziecka.
Cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze. Najważniejsze, że ma kochającą mamę i jest zdrowy. Zdrowie naszych dzieci a nie i h płeć jest najważniejsza. Dużo miłości życzę i w przyszłość córeczki [emoji5]️[emoji6]

Ana, ja Cie rozumiem ze wczesnym testowaniem, bo sama tak robiłam. Potrafiłam robić 2xdziennie bo może ten poranny czegoś nie pokazał [emoji6]. Pierwsze były takie bladziochy, że tylko ja coś widziałam. A teraz moja mała królewna śpi obok [emoji5]️. Trzymam mocno kciuki za ciemniejsze kreski[emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya ja miałam tak samo ale gdybym nie była tak niecierpliwa to bym sama się nie zdiagnozowała i dzisiaj bym nie miała może mojej córeczki bo u mnie przez hashimoto i niedoczynnosc o których nic nie wiedziałam od chwili zagniezdzenia zaczynało się coś dziać i dochodziło do poronień a lekarz najpierw mówił że tak się zdarza a po drugim poronieniu dowiedziałam się że chyba powinnam odpuścić ze względu na wiek

Gagatek ja Cię również pamietam! Napewno w ciąży hormony tez zrobiły swoje. Tak to jest jak się nastawimy na te czynniki itd a to tal naprawdę 75-80%. Super ze to piszesz bo naprawdę również czytałam o rozczarowaniach płcią dziecka! Sama przeżywałam przy drugim synu ale oto jestem i staram się trzeci raz ale właśnie dobrze nauczyć się na swoich błędach i inaczej podejść do wszystkiego.
Gratulacje zdrowego synka! Napewno był powód ze on wygrał to walkę z innymi [emoji170]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
75-80%??? :-) :-) :-) raczej 50/50% :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Gagatek super ze pokochalas synka od pierwszego wejrzenia i zycze aby spełniło Ci sie Twoje marzenie o coreczce ☺

gagatek23-gratuluję syna,bardzo fajne, że to napisałaś a czy pamiętasz na której stronie można znaleźć twoje staranka? ??
czyli chyba nie ma co cudowac bo potem jeszcze gorszy żal

Antonina a opis twoich staranka jest gdzieś?

gagatek23-gratuluję syna,bardzo fajne, że to napisałaś a czy pamiętasz na której stronie można znaleźć twoje staranka? ??
czyli chyba nie ma co cudowac bo potem jeszcze gorszy żal

Antonina a opis twoich staranka jest gdzieś?
Oprócz piwa, urinal intensiv, acardu,kwas foliowy,wapń i staranek co drugi dzień, to ja nic nie robiłam :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

@gagatek dziękuję Ci za piękną historie. Brawa za odwagę bo niewiele mam decyduje sie powiedzieć prawe szczególnie gdy jest ona tak trudna.
U mnie za drugim razem byłam pewna, że to dziewczynka będzie. Poszlałam z zakupami. I byłam bardzo szczęśliwa. Okazało sie jednak ze bedzie chłopczyk i przepłakałam wiele dni. Mój smutek i żal tak sobie rosły do momentu gdy zaczęły sie skurcze i zagrożenie porodem. Dużo przed terminem. Potem doszły inne powikłania. Wtedy mi sie odmieniło spojrzenie. Modliłam się by synek sie urodził i ŻYŁ, czułam sie winna, że Go nie chciałam. Od tamtej pory mam na ciążę i dzieci inne spojrzenie. Każde dziecko to dla mnie dar. Chciałabym córeczkę jednak uwielbiam moich synów. Mam nadzieje, że za ostatnim podejściem sie uda i będzie córeczka. Jak nie to będzie szóstka chłopaków [emoji23][emoji41] i gitez

Cieszę sie Twoim szczęściem i życzę spełnienia marzenia o coreczce

Maziajko jak się czujesz? To już niedługo [emoji5]️

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Araya tak za 2 tygodnie cc ale to leci ...czuje sie ok.Troche mnie skurczybki strasza ale mam nadzieje ze nic sie nie podzieje i dotrzymam do wyznaczonej daty.
A jak u Was?

Imama o ktorej wyniki? Trzymam kciuki!

Gagatek gratuluje synka pamietam Ciebie doskonale!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka na 8 mam pobranie krwi i po południu ma domnie lekarka dzwonić ale nie wiem o której dokładnie. Cieszę się ze to już jutro. Rano zapytam jaka beta była we wtorek może mi powiedzą. Bo ja to nigdy wyników nie widziałam tylko mówiły ze dobrze/zle.
2 tyg to już zleci, tyle miesięcy to ta końcówka to da się wytrzymać.

Do góry