reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gagatek, ja również Cię pamiętam. Twoja historia mnie wtedy w zburzyła. Było to przykro czytać i szkoda mi było tego nienarodzonego dziecka.
Cieszę się, że wszystko skończyło się dobrze. Najważniejsze, że ma kochającą mamę i jest zdrowy. Zdrowie naszych dzieci a nie i h płeć jest najważniejsza. Dużo miłości życzę i w przyszłość córeczki [emoji5]️[emoji6]

Ana, ja Cie rozumiem ze wczesnym testowaniem, bo sama tak robiłam. Potrafiłam robić 2xdziennie bo może ten poranny czegoś nie pokazał [emoji6]. Pierwsze były takie bladziochy, że tylko ja coś widziałam. A teraz moja mała królewna śpi obok [emoji5]️. Trzymam mocno kciuki za ciemniejsze kreski[emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya ja miałam tak samo ale gdybym nie była tak niecierpliwa to bym sama się nie zdiagnozowała i dzisiaj bym nie miała może mojej córeczki bo u mnie przez hashimoto i niedoczynnosc o których nic nie wiedziałam od chwili zagniezdzenia zaczynało się coś dziać i dochodziło do poronień a lekarz najpierw mówił że tak się zdarza a po drugim poronieniu dowiedziałam się że chyba powinnam odpuścić ze względu na wiek

Gagatek ja Cię również pamietam! Napewno w ciąży hormony tez zrobiły swoje. Tak to jest jak się nastawimy na te czynniki itd a to tal naprawdę 75-80%. Super ze to piszesz bo naprawdę również czytałam o rozczarowaniach płcią dziecka! Sama przeżywałam przy drugim synu ale oto jestem i staram się trzeci raz ale właśnie dobrze nauczyć się na swoich błędach i inaczej podejść do wszystkiego.
Gratulacje zdrowego synka! Napewno był powód ze on wygrał to walkę z innymi [emoji170]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
75-80%??? :-) :-) :-) raczej 50/50% :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Gagatek super ze pokochalas synka od pierwszego wejrzenia i zycze aby spełniło Ci sie Twoje marzenie o coreczce ☺

gagatek23-gratuluję syna,bardzo fajne, że to napisałaś a czy pamiętasz na której stronie można znaleźć twoje staranka? ??
czyli chyba nie ma co cudowac bo potem jeszcze gorszy żal

Antonina a opis twoich staranka jest gdzieś?

gagatek23-gratuluję syna,bardzo fajne, że to napisałaś a czy pamiętasz na której stronie można znaleźć twoje staranka? ??
czyli chyba nie ma co cudowac bo potem jeszcze gorszy żal

Antonina a opis twoich staranka jest gdzieś?
Oprócz piwa, urinal intensiv, acardu,kwas foliowy,wapń i staranek co drugi dzień, to ja nic nie robiłam :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

@gagatek dziękuję Ci za piękną historie. Brawa za odwagę bo niewiele mam decyduje sie powiedzieć prawe szczególnie gdy jest ona tak trudna.
U mnie za drugim razem byłam pewna, że to dziewczynka będzie. Poszlałam z zakupami. I byłam bardzo szczęśliwa. Okazało sie jednak ze bedzie chłopczyk i przepłakałam wiele dni. Mój smutek i żal tak sobie rosły do momentu gdy zaczęły sie skurcze i zagrożenie porodem. Dużo przed terminem. Potem doszły inne powikłania. Wtedy mi sie odmieniło spojrzenie. Modliłam się by synek sie urodził i ŻYŁ, czułam sie winna, że Go nie chciałam. Od tamtej pory mam na ciążę i dzieci inne spojrzenie. Każde dziecko to dla mnie dar. Chciałabym córeczkę jednak uwielbiam moich synów. Mam nadzieje, że za ostatnim podejściem sie uda i będzie córeczka. Jak nie to będzie szóstka chłopaków [emoji23][emoji41] i gitez

Cieszę sie Twoim szczęściem i życzę spełnienia marzenia o coreczce

Maziajko jak się czujesz? To już niedługo [emoji5]️

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Araya tak za 2 tygodnie cc ale to leci ...czuje sie ok.Troche mnie skurczybki strasza ale mam nadzieje ze nic sie nie podzieje i dotrzymam do wyznaczonej daty.
A jak u Was?

Imama o ktorej wyniki? Trzymam kciuki!

Gagatek gratuluje synka pamietam Ciebie doskonale!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka na 8 mam pobranie krwi i po południu ma domnie lekarka dzwonić ale nie wiem o której dokładnie. Cieszę się ze to już jutro. Rano zapytam jaka beta była we wtorek może mi powiedzą. Bo ja to nigdy wyników nie widziałam tylko mówiły ze dobrze/zle.
2 tyg to już zleci, tyle miesięcy to ta końcówka to da się wytrzymać.

Do góry