reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć kobietki.Wybaczcie zaniedbanie bb :zawstydzona/y: Się tak jakoś wszystko nawarstwiło i tak jakos w ogole:sorry2: W kazdym razie myslałam o Was często i podczytywałam,zeby nie usiąść pózniej jak do księgi jakiejś:-D
Becia kochana moja.Nie robilam ciasteczek , bo jest tak jak przewidywalam. NIe ma głownego składnika:dry::confused::wściekła/y: Ale co się odwlecze.....;-) Przyszła Twoja @ :sorry2: No nic- jak napisałam wyzej- co się odwlecze..:-D:-D:-D Buziale
Kiki no w końcu coś napisałaś ;-) fajnie.ze czujesz się dobrze,oby tak dalej.
Jarzebinko uwazaja na siebie a zwłaszcza na powracające przeziębienie:tak: Zdrówka.
czarodziejko nie doczytałam jak Twoje egzaminy :confused: buziale dla Cie
Sylwia ale ześ zaszalała :zawstydzona/y::sorry2: moze i plany Twe ulegną zmianie :-p:-D
anufifi wiem co znaczy małe chore- zdrówka dla Tomusia:tak:
ptasiorek, pyszczek- przytulaski laseczki:-) pyszczek oby do piatku :tak:
Dla wszytskich kobietek milego dzionka.

reklama
Witam kobitki;-)

ale u nas zimno, sniegu duzo brrr a ja myslałam ze juz się cieplutko zrobi:-(
juz myslałam ze mi wymioty minely bo pare dni juz nic... a tu dzis na nowo....
teraz czekam do wizyty która mam 4lutego usg 3D ......

śliczny wierszyk dzis przeczytałam wgrywam Wam go;

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: – Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? – Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. – Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? – Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. – A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? – Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. – A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? – Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. – Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? – Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. – Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. – Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: – O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. – Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: „MAMUSIU”.

Hej dziewczyny...
Ja mam nerwówke od rana...w pracy beze mnie "toną" ...Tomke dalej ma gorączke a jak mu mija to tak daje w kosc ze masakra...

Bershka ja testuje w piatek...a dokładniej robie betke....

postaram sie tu byc ale.....

Anufifi wspolczuje Ci Kochanie :(
nie ma nic gorszego jak choroba dziecka...bo praca nie zając ale chore dziecko...ehhh zreszta sama wiesz. Słuchaj a Tomus bierze jakis antybiotyk? Co mu w ogole jest...co lekarz mowil?Chodzi mi o diagnoze....
My tak przy ostatniej chorobie nie moglismy pozbyc sie u Macieja temperatury i to nawet po 4 dniach brania antybiotyku utrzymywala sie:-(....
Widzialam wykresik...czekaj spokojnie na wynik choc znając Ciebie juz bys pewnie testa zrobila :)))) ale ja pewnie tez :) Trzymam kciuki
Margeritto- jeszcze nie znam wynikow a poza tym 2 egzaminy jeszcze mamy przed sobą..ale milo ze o mnie pamietasz :)))
Jarzębinko a jak u Ciebie? Bylas na usg potwierdzajacym?

Ostatnia edycja:
Pyszczek każde zapłodnienie może wyglądać i objawiać się inaczej
u mnie tak, u Agi inaczej a moze u Ciebie będzie bezobjawowe :tak:życzę Ci dzidziusia a tak propos mnie 3 dni przed już wyszła bladziutka kreseczka :tak::tak::tak:

Anufifi najwyraźniej jesteś niezastąpiona w pracy :sorry2: nie mogę się doczekać Twojej betki
powodzonka

Hej dziewczynki witam was wszystkie i życzę miłego dzionka.Ja dopiero co godzinkę temu zwlekłam się z łóżka ,bo mam dzisiaj wolne ,zjadłam śniadanko ,zaraz kąpiel i spadam do psiapsiółki na ploteczki.Do @ jeszcze osiem dni a ja mam bardzo nabrzmiałe i bolące piersi (mam nadzieję że nie przyjdzie ta wstrętna @)).

reklama
Witaj Kari

tak robiłam 3 dni przed testem owulacyjnym bo tylko taki w domu wtedy miałam i wyszła blada kreska, na internecie poczytałam troszku ze w przypadku ciąży testy owulacyjne są mylne bo pokazują stężenie poziomu HCG które pokazywać nie powinny :-D:tak:

za 3 dni zrobiłam już test ciążowy

Do góry