reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć kobietki.Wybaczcie zaniedbanie bb :zawstydzona/y: Się tak jakoś wszystko nawarstwiło i tak jakos w ogole:sorry2: W kazdym razie myslałam o Was często i podczytywałam,zeby nie usiąść pózniej jak do księgi jakiejś:-D
Becia kochana moja.Nie robilam ciasteczek , bo jest tak jak przewidywalam. NIe ma głownego składnika:dry::confused::wściekła/y: Ale co się odwlecze.....;-) Przyszła Twoja @ :sorry2: No nic- jak napisałam wyzej- co się odwlecze..:-D:-D:-D Buziale
Kiki no w końcu coś napisałaś ;-) fajnie.ze czujesz się dobrze,oby tak dalej.
Jarzebinko uwazaja na siebie a zwłaszcza na powracające przeziębienie:tak: Zdrówka.
czarodziejko nie doczytałam jak Twoje egzaminy :confused: buziale dla Cie
Sylwia ale ześ zaszalała :zawstydzona/y::sorry2: moze i plany Twe ulegną zmianie :-p:-D
anufifi wiem co znaczy małe chore- zdrówka dla Tomusia:tak:
ptasiorek, pyszczek- przytulaski laseczki:-) pyszczek oby do piatku :tak:
Dla wszytskich kobietek milego dzionka.

reklama
Witam kobitki;-)

ale u nas zimno, sniegu duzo brrr a ja myslałam ze juz się cieplutko zrobi:-(
juz myslałam ze mi wymioty minely bo pare dni juz nic... a tu dzis na nowo....
teraz czekam do wizyty która mam 4lutego usg 3D ......

śliczny wierszyk dzis przeczytałam wgrywam Wam go;

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: – Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? – Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. – Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? – Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. – A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? – Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. – A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? – Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. – Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? – Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. – Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. – Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: – O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. – Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: „MAMUSIU”.

Hej dziewczyny...
Ja mam nerwówke od rana...w pracy beze mnie "toną" ...Tomke dalej ma gorączke a jak mu mija to tak daje w kosc ze masakra...

Bershka ja testuje w piatek...a dokładniej robie betke....

postaram sie tu byc ale.....

Anufifi wspolczuje Ci Kochanie :(
nie ma nic gorszego jak choroba dziecka...bo praca nie zając ale chore dziecko...ehhh zreszta sama wiesz. Słuchaj a Tomus bierze jakis antybiotyk? Co mu w ogole jest...co lekarz mowil?Chodzi mi o diagnoze....
My tak przy ostatniej chorobie nie moglismy pozbyc sie u Macieja temperatury i to nawet po 4 dniach brania antybiotyku utrzymywala sie:-(....
Widzialam wykresik...czekaj spokojnie na wynik choc znając Ciebie juz bys pewnie testa zrobila :)))) ale ja pewnie tez :) Trzymam kciuki
Margeritto- jeszcze nie znam wynikow a poza tym 2 egzaminy jeszcze mamy przed sobą..ale milo ze o mnie pamietasz :)))
Jarzębinko a jak u Ciebie? Bylas na usg potwierdzajacym?

Ostatnia edycja:
Pyszczek każde zapłodnienie może wyglądać i objawiać się inaczej
u mnie tak, u Agi inaczej a moze u Ciebie będzie bezobjawowe :tak:życzę Ci dzidziusia a tak propos mnie 3 dni przed już wyszła bladziutka kreseczka :tak::tak::tak:

Anufifi najwyraźniej jesteś niezastąpiona w pracy :sorry2: nie mogę się doczekać Twojej betki
powodzonka

Hej dziewczynki witam was wszystkie i życzę miłego dzionka.Ja dopiero co godzinkę temu zwlekłam się z łóżka ,bo mam dzisiaj wolne ,zjadłam śniadanko ,zaraz kąpiel i spadam do psiapsiółki na ploteczki.Do @ jeszcze osiem dni a ja mam bardzo nabrzmiałe i bolące piersi (mam nadzieję że nie przyjdzie ta wstrętna @)).

reklama
Witaj Kari

tak robiłam 3 dni przed testem owulacyjnym bo tylko taki w domu wtedy miałam i wyszła blada kreska, na internecie poczytałam troszku ze w przypadku ciąży testy owulacyjne są mylne bo pokazują stężenie poziomu HCG które pokazywać nie powinny :-D:tak:

za 3 dni zrobiłam już test ciążowy

Do góry