reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ja kochane tylko na chwilkę, jutro nadrobię
musze fotony zrobić do końca bo jutro film oddajemy

chciałam dobranoc napisać:-)
buziaczki:-)

witam nocka,jestem spowrotem z wami,cos mialam z kompem jaka bylam zla ze nie moglam do was zagladnac,a dzisiaj sie udalo juz dziala a naskrobalyscie te kilka dni ze hey mialam co poczytac.ja obecnie czuje sie dobrze,jutro popisze wiecej teraz mykasm do lozeczka spac,wiem co u was to spokojnie moge spac.milej nocki kolorowych snow..dobranoc..

dzień dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :tak:

witam z rana zapracowane i zaspane towarzystwo :tak::-D:tak:

miłego dzionka życzę :tak:

PS. a ja mam nawrót kataru , buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :baffled:

Witajcie Dziewczyny w środowe przedpołudnie!!! :-) Ja właśnie z kąpieli wyszłam i lecę na śniadanko..:tak:

A wczoraj żeby nie myśleć wzięłam się za czytanie książki, i tak się wczułam, że nawet nie zauważyłam jak 150 stron zleciało ! :-D Dzisiaj drugie 150 i przeczytane :tak:

Miłego dnia wszystkim

Jeżeli mogę pomóc to ja z objawów ciąży przed testem ciazowym mialam białe upławy takie jak na śluz niepłodny i bóle cycuchów, jajniki jakoś specjalnie nie pobolewały.

Wiecie co ? wczoraj byłam u kosmetyczki która gratulowała mi ciązy ostatnio i chyba ją zaraziłam fluidkami :tak: bo oznajmiła mi ze jest w 4 tygodniu :rofl2::-)

anufifi a Ty kiedy testujesz ? ;-)

Witam,
PYSZCZEK... ale ci dobrze... :-) Ja śniadanie i kąpanie to z samego rana odbębniłam... szybko-szybko i w pracy siedzę już czas jakiś.:sorry2:
Dobrze, że sobie zajęcie dla myśli znalazłąś fajną książką. Dni ci szybko zlecą do betki :tak:

JARZĘBINKO, może wybierz się do gina, bo mi jak te przeziębienia w początkowej ciąży jedno po drugim łapały. To poszłam do gina i ten przypisał mi dozwolone leki, bo sama bym nie wiedział co można. Pomogło.

Bershka a ja nie mam żadnych objawów tyle że 6 dni po owu miałam plamienie takie kawowe przez jeden dzień i jeszcze troszkę następnego dnia, a u Agi która miała takie samo plamienie okazało się że to ciąża, więc może...;-):tak:
A poza tym od wczoraj często chodzę siku, ale może to tylko autosugestia...:-D
Nie chcę się nakręcać, w piątek będzie wiadomo,

Pozdrawiam ;-)

Ptasiorek mam nadzieję że szybko zleci :tak: Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciół, ale nie wiem czy doszło, bo jeszcze wcześniej nie wysyłalam i nie wiem czy dobrze to zrobiłam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja :)))))
papillion-1852.gif

Do góry