reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
ja kochane tylko na chwilkę, jutro nadrobię
musze fotony zrobić do końca bo jutro film oddajemy

chciałam dobranoc napisać:-)
buziaczki:-)

witam nocka,jestem spowrotem z wami,cos mialam z kompem jaka bylam zla ze nie moglam do was zagladnac,a dzisiaj sie udalo juz dziala a naskrobalyscie te kilka dni ze hey mialam co poczytac.ja obecnie czuje sie dobrze,jutro popisze wiecej teraz mykasm do lozeczka spac,wiem co u was to spokojnie moge spac.milej nocki kolorowych snow..dobranoc..

dzień dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :tak:

witam z rana zapracowane i zaspane towarzystwo :tak::-D:tak:

miłego dzionka życzę :tak:

PS. a ja mam nawrót kataru , buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :baffled:

Witajcie Dziewczyny w środowe przedpołudnie!!! :-) Ja właśnie z kąpieli wyszłam i lecę na śniadanko..:tak:

A wczoraj żeby nie myśleć wzięłam się za czytanie książki, i tak się wczułam, że nawet nie zauważyłam jak 150 stron zleciało ! :-D Dzisiaj drugie 150 i przeczytane :tak:

Miłego dnia wszystkim

Jeżeli mogę pomóc to ja z objawów ciąży przed testem ciazowym mialam białe upławy takie jak na śluz niepłodny i bóle cycuchów, jajniki jakoś specjalnie nie pobolewały.

Wiecie co ? wczoraj byłam u kosmetyczki która gratulowała mi ciązy ostatnio i chyba ją zaraziłam fluidkami :tak: bo oznajmiła mi ze jest w 4 tygodniu :rofl2::-)

anufifi a Ty kiedy testujesz ? ;-)

Witam,
PYSZCZEK... ale ci dobrze... :-) Ja śniadanie i kąpanie to z samego rana odbębniłam... szybko-szybko i w pracy siedzę już czas jakiś.:sorry2:
Dobrze, że sobie zajęcie dla myśli znalazłąś fajną książką. Dni ci szybko zlecą do betki :tak:

JARZĘBINKO, może wybierz się do gina, bo mi jak te przeziębienia w początkowej ciąży jedno po drugim łapały. To poszłam do gina i ten przypisał mi dozwolone leki, bo sama bym nie wiedział co można. Pomogło.

Bershka a ja nie mam żadnych objawów tyle że 6 dni po owu miałam plamienie takie kawowe przez jeden dzień i jeszcze troszkę następnego dnia, a u Agi która miała takie samo plamienie okazało się że to ciąża, więc może...;-):tak:
A poza tym od wczoraj często chodzę siku, ale może to tylko autosugestia...:-D
Nie chcę się nakręcać, w piątek będzie wiadomo,

Pozdrawiam ;-)

Ptasiorek mam nadzieję że szybko zleci :tak: Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciół, ale nie wiem czy doszło, bo jeszcze wcześniej nie wysyłalam i nie wiem czy dobrze to zrobiłam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja :)))))
papillion-1852.gif

Do góry