reklama
Imama
Fanka BB :)
Buniczek a clomid to najlepiej 3-7 dc ale to tez różnie zalecają lekarze. I są różne dawki 25,50 i nawet 100. Ale się nie wyczytywalam które lepiej bo No pewnie mi lekarz nie przepisze. Jedynie ze do innego pójdę ale to za dużo kombinowania.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dziewczyny ten kalendarz nie jest przeliczony na miesiące księżycowe.
link do tego przeliczonego:
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection
Buniczek a clomid to najlepiej 3-7 dc ale to tez różnie zalecają lekarze. I są różne dawki 25,50 i nawet 100. Ale się nie wyczytywalam które lepiej bo No pewnie mi lekarz nie przepisze. Jedynie ze do innego pójdę ale to za dużo kombinowania.
no ja tez bede tak kombinować, ale powiedziałam sobie ze zrobię wszystko co w mojej mocy...wiem, może za dużo kombinuje ale chcę jak najwiecej czynników spełnić
kitqa
dziewczyny ten kalendarz nie jest przeliczony na miesiące księżycowe.
Dokladnie. Pisałam o tym
Antonia kurcze szkoda....ale tak chyba czulas? A poza tym wszystko ok?Masz jakies fotki
Leeleth no nic nie widac.
Imama wiesz co wg mnie to na owu bo zeby wykryly hcg to by musialo byc duze stezenie .
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleth no nic nie widac.
Imama wiesz co wg mnie to na owu bo zeby wykryly hcg to by musialo byc duze stezenie .
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Buniczek Ok już sprawdzam w tym kalendarzu co podałaś
Marzycielka86
Leeleeth na tym ostatnim zdjęciu faktycznie widać siuraka podobne zdjęcie mam przy 2 synku choc wiem za nadzieja umiera ostatnia
Buniczek a jak jak mogę wiedzieć nie masz problemu z zalatwieniem sobie clomidu/clostilbegytu?
Buniczek a jak jak mogę wiedzieć nie masz problemu z zalatwieniem sobie clomidu/clostilbegytu?
reklama
Leeleeth na tym ostatnim zdjęciu faktycznie widać siuraka podobne zdjęcie mam przy 2 synku choc wiem za nadzieja umiera ostatnia
[emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: