reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia wlasnie przeczytalam..az ciezko uwierzyc.. Tak mi się serio wydawalo ze dziewczynka bedzie u Ciebie po objawach i w ogole:(Jak sie czujesz?Przezywasz?
:(

Ja się mega boje ze mojej girl urosl siusiak..Wolalabym nie wiedziec niz na 1 prenatalnych niz sie teraz tak rozczarowac jak juz jestem tak nakrecona.To jest najgorsze..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynka tu wychodzi

xnw40tc7sy506vxn.png

Nie dziewczyny :-) nie przeżywam :-) bardzo się cieszę ze zdrowego synka choć córka dopelnilaby moje szczęście :-) ale jestem dumna że będę mieć kolejnego syna. Do starań musicie podchodzić trochę z rezerwą i najpierw napewno chcieć dziecka, w moim przypadku trzeciego, a nie konkretnej płci bo różnie może być i co wtedy :-) jeśli już będziecie pewne że chcecie kolejnego brzdaca tzn że jesteście gotowe :-) Ja najpierw chciałam córkę, potem ogólnie chciałam a potem przestało mieć to aż tak wielkie znaczenie i dopiero wtedy poczułam że jestem gotowa na trzecie :-) Ale nie dajcie się zwariować ;) i trzymam kciuki oczywiście

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia to super:*To prawda co napisalas!:)Ja sie tylko boje rozczarowania jako rozczarowania ze ktos mnie na chwile inaczej nakierował i napalił a nie tego ze bylby syn bo chlopcy sa cudowni♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia dobre podejście! Każda z nas sobie z tego zdaje sprawę. Wiadomo ze na 100% nie zaplanujemy tego bo to niemożliwe.
Nie mniej jednak ja będę przezywać to, poprostu pragnę córki i wiem ze będę jakby nie spełniona. Ale kocham synów i trzeciego napewno tez, ważne żeby było zdrowe bo wtedy to naprawdę wszystko inne nie ma znaczenia tak naprawdę.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja jestem spełniona w innych aspektach życia a niestety to "pragnienie" jest niby proste ale jednak może być z łatwością nieosiągalne.
Zreszta czytając GD to naprawdę dużo kobiet to przeżywa o depresje tez nie trudno jak naprawdę któraś się nastawi czytając ze niektórym się udaje. Zreszta była tu gagatek właśnie która pisała ze nie wie czy pokocha syna itd ale to wiadomo taki chyba hardcorowy przypadek.

No ja jestem spełniona w innych aspektach życia a niestety to "pragnienie" jest niby proste ale jednak może być z łatwością nieosiągalne.
Zreszta czytając GD to naprawdę dużo kobiet to przeżywa o depresje tez nie trudno jak naprawdę któraś się nastawi czytając ze niektórym się udaje. Zreszta była tu gagatek właśnie która pisała ze nie wie czy pokocha syna itd ale to wiadomo taki chyba hardcorowy przypadek.

Bo jeśli,,robimy,, kolejne dziecko tylko dla płci to potem właśnie tak jest. Moje nastawienie wręcz zmienia się o 100% bo nie chcialabym żeby istotka w moim brzuchu kiedykolwiek poczuła się nie chciana. Chce takiego brzdaca który teraz siedzi w moim brzuchu i żadnego innego :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Bo jeśli,,robimy,, kolejne dziecko tylko dla płci to potem właśnie tak jest. Moje nastawienie wręcz zmienia się o 100% bo nie chcialabym żeby istotka w moim brzuchu kiedykolwiek poczuła się nie chciana. Chce takiego brzdaca który teraz siedzi w moim brzuchu i żadnego innego :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Pięknie to napisałaś [emoji7][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry