reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama czuje sie fantastycznie mam zaplanowane ze na ta impreze bede tancowac ile sie da;p do konca bede siedziec;D najwyzej na drugi dzien z lozka nie wyjde;D hehe albo zaczne rodzic akurat prezent dla mamy idealny bo 18.06 wypadaja jej urodziny a dzien wczesniej imprezka;D

Za tydzien jeszcze ide na imprezke z momi dziewczynami jskis grill w sensie.... mam nadzieje ze mi zadnego babyshower nie planuja:p

reklama
Imama czuje sie fantastycznie mam zaplanowane ze na ta impreze bede tancowac ile sie da;p do konca bede siedziec;D najwyzej na drugi dzien z lozka nie wyjde;D hehe albo zaczne rodzic akurat prezent dla mamy idealny bo 18.06 wypadaja jej urodziny a dzien wczesniej imprezka;D

Za tydzien jeszcze ide na imprezke z momi dziewczynami jskis grill w sensie.... mam nadzieje ze mi zadnego babyshower nie planuja:p
Fajnie być w tak dobrej formie i cieszyć się tym stanem. Mnie się on nigdy nie podobał. Czuje się bardzo ograniczona :( i mam nadzieję że szybko minie ta ciąża

xnw40tc7sy506vxn.png

antonia ja do 20tc czulam sie tragicznie teraz to jest luzik...nie raz plakalm z bezsilnosci wtedy...

nie powiem dzis nie spie od 4.30 bo obudzily mnie mdlosci...a potem jeszcze dostalam takiego skurczu lydki ,ze myslalalm ze zejde z tego swiata:D ale ogolnie jest ok.Chce byc w ciazy jak najdluzej sie da:)

Antonia No mnie tez zastanawia jak to jest z tym piwkiem ale tak jak Maziajka pisze na pewno zakwasza czyli dziewczynkowe :D tez bardzo je lubię i czasami w weekendy piliśmy po 3-4 z K a w tygodniu prawie codziennie po 1-2 ;) Mój K pali nałogowo niestety a ja paliłam tylko dla towarzystwa czyli bardzo mało ale wyczytałam w internecie ze pary które pala maja większe szanse na córkę ile w tym prawdy to nie wiem. U Ciebie na pewno będzie córeczka zobaczysz ;)

Antonia No mnie tez zastanawia jak to jest z tym piwkiem ale tak jak Maziajka pisze na pewno zakwasza czyli dziewczynkowe :D tez bardzo je lubię i czasami w weekendy piliśmy po 3-4 z K a w tygodniu prawie codziennie po 1-2 ;) Mój K pali nałogowo niestety a ja paliłam tylko dla towarzystwa czyli bardzo mało ale wyczytałam w internecie ze pary które pala maja większe szanse na córkę ile w tym prawdy to nie wiem. U Ciebie na pewno będzie córeczka zobaczysz ;)
Według nie zdrowego stylu życia powinna być na bank ;) mam nadzieję że w piątek się dowiem :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Właśnie taki styl podobno sprzyja poczęciu corki :D ja praktycznie wcale od jakiegoś czasu nie jadłam owoców i warzyw, z napojów to tylko wodę colę i herbatę, żadnych soków itd można powiedzieć ze dieta bardzo mało urozmaicona. Ale masz dobrze już za 2 dni się dowiesz ;)
Maranatha to teraz wcale mnie nie pocieszyłas Haha ;)

Mój mega dużo pali ja tez paliłam przy dwóch synach. Do tego przy ostatnim odstęp, waganizm, dużo alkoholu i powinna być córa. Także ja to jedynie pozmieniałam conieco i zobaczymy. Ale im wiecej czytam tym myśle ze to poprostu szczęście.
Antonia ty tez brałaś ten mi.... coś tam to odpowiednik inofolic a podobno właśnie dziewczynkowy. Coś tam zrobiłaś żeby "polepszyć" szanse wiec nie trać nadzieji!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

a myśłicie że zakwaszanie ma duży wpływ na płec? Czy po stosunku nalezy jeszcze wcisnąc żel, żeby unieruchomić plemniki męskie? spróbuje połączyć te wszystkie metody...
Imama a stosowałaś dietę dziewczynkową,suplementowałas Ca i Mg? czy tylko metodę 2-3 dni przed owu?
Zbadałam poziom tych minerałów w kwietniu i w czerwcu chciałam skontrolować czy coś się zmieniło. Minerały miałam typowo chłopięce, sód i potas w górnej normie, magnez taki średni, wapno w dolnej granicy. Dużo zmieniłam dietę, nie lubie mlecznych produktów, ale teraz wcinam jogurty, kefiry, tylko tych 3 szklanek mleka jakoś nie mogę przeżyć, tak z 1 szklankę udaje mi się wypić, ale musze koniecznie to zmienić

reklama
Do góry