reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka :)

U mnie z synkiem zero mdlosci i w ogole objawow.Znow teraz z córką maskra!! do 20tc mdlosci, wymioty blehhh prawie nic nie jadlam...poza ziemniakami i ananasem.Pic moglam wode i herbate malinowa ...jak sobie to przypomne brrr

Przyszla mama a co lekarz powiedzial?

millo super ,ze Ci przechodzi!!!!!!

Kciuki za testujace! i starajace!!

u nas ok CC 22.06. wiec zostalo 3 tygodnie ajajajaja:D

httpsproxy

reklama
hejka :)

U mnie z synkiem zero mdlosci i w ogole objawow.Znow teraz z córką maskra!! do 20tc mdlosci, wymioty blehhh prawie nic nie jadlam...poza ziemniakami i ananasem.Pic moglam wode i herbate malinowa ...jak sobie to przypomne brrr

Przyszla mama a co lekarz powiedzial?

millo super ,ze Ci przechodzi!!!!!!

Kciuki za testujace! i starajace!!

u nas ok CC 22.06. wiec zostalo 3 tygodnie ajajajaja:D

httpsproxy
Fajnie mieć tak wyznaczoną datę porodu :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Maziajka. U ciebie też kolejny "dowod" ze z dziewczynka nudnosci trwaja dluzej.
Uwazaj z herbatą malinową poniewaz napar z liści malin w ostatnim okresie ciąży może wywoływać skurcze porodowe. Zaleca się kiedy ciąża jest juz po terminie.
Życzę zero bólów po cc!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia może faktycznie wybiorę się na betę bo ja z tych niecierpliwych :D
Maziajka lekarz powiedział ze jest to bardzo wczesna ciąża pęcherzyk ciążowy ma 10,6 mm i mam przyjść za 2tyg... ale wiecie jak to jest z tym czekaniem ;) owulacje miałam w 21 dniu cyklu dosyć późno a ostatnia miesiączkę 17 kwietnia

PrzyszlaMama a ciałko zoltkowe jest? No jasne nie ma co sie stresowac na zapas;*
Z synem od 8tyg do 16tyg a teraz od 6tyg

Maziajko och 3 tyg:)czas zacząc odliczanie:)hihi.Masz juz stres?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo no troche mam ale dzis dostalam dobre wiesci tzn moge miec znieczulenie do kregoslupa!! Nie ogolne a tego najbardziej sie balam! Teraz jestem spokojna i zycze sobie bym dotrzynala do terminu nie chce wczesniej rodzic;[emoji316][emoji316]

Antonia no fajnie;p byle by tylko nie rodzic wczesniej

Kitga wtedy pilam ale to zwykla malinowka ze sklepu nie napar z lisci taka mozna:-)

Millo no troche mam ale dzis dostalam dobre wiesci tzn moge miec znieczulenie do kregoslupa!! Nie ogolne a tego najbardziej sie balam! Teraz jestem spokojna i zycze sobie bym dotrzynala do terminu nie chce wczesniej rodzic;[emoji316][emoji316]

Antonia no fajnie;p byle by tylko nie rodzic wczesniej

Kitga wtedy pilam ale to zwykla malinowka ze sklepu nie napar z lisci taka mozna:-)
A słyszałam odnośnie cc że chyba nawet lepiej jakby akcja porodowa się zaczęła wtedy i macica i ciało i dziecko maja sygnał do wyjścia a tak to na żywca :-) ale nie wiem czy to potwierdzone teorie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Millo No właśnie nic nie powiedział a ja z tego wszystkiego nawet nie zapytałam ale jestem dobrej myśli ;)
A bolały Cię piersi i urosły? Bo ja w ciąży z synkiem pamietam miałam mdłości ale piersi nie bolały tak mocno jak teraz i nie powiększyły się dużo

reklama
Ale nadrukowalyscie, az milo sie czyta :D

Ja w pierwszej ciazy mialam mdlosci dopiero od 3 trymestru tak to zadnych innych objawow a mam corcie ;)

Przyszla mama zaciskam kciuki za Ciebie!

Mazjajka jak ten czas leci.... Juz blizej niz dalej :D

Do góry