reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka :)

U mnie z synkiem zero mdlosci i w ogole objawow.Znow teraz z córką maskra!! do 20tc mdlosci, wymioty blehhh prawie nic nie jadlam...poza ziemniakami i ananasem.Pic moglam wode i herbate malinowa ...jak sobie to przypomne brrr

Przyszla mama a co lekarz powiedzial?

millo super ,ze Ci przechodzi!!!!!!

Kciuki za testujace! i starajace!!

u nas ok CC 22.06. wiec zostalo 3 tygodnie ajajajaja:D

httpsproxy

reklama
hejka :)

U mnie z synkiem zero mdlosci i w ogole objawow.Znow teraz z córką maskra!! do 20tc mdlosci, wymioty blehhh prawie nic nie jadlam...poza ziemniakami i ananasem.Pic moglam wode i herbate malinowa ...jak sobie to przypomne brrr

Przyszla mama a co lekarz powiedzial?

millo super ,ze Ci przechodzi!!!!!!

Kciuki za testujace! i starajace!!

u nas ok CC 22.06. wiec zostalo 3 tygodnie ajajajaja:D

httpsproxy
Fajnie mieć tak wyznaczoną datę porodu :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Maziajka. U ciebie też kolejny "dowod" ze z dziewczynka nudnosci trwaja dluzej.
Uwazaj z herbatą malinową poniewaz napar z liści malin w ostatnim okresie ciąży może wywoływać skurcze porodowe. Zaleca się kiedy ciąża jest juz po terminie.
Życzę zero bólów po cc!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia może faktycznie wybiorę się na betę bo ja z tych niecierpliwych :D
Maziajka lekarz powiedział ze jest to bardzo wczesna ciąża pęcherzyk ciążowy ma 10,6 mm i mam przyjść za 2tyg... ale wiecie jak to jest z tym czekaniem ;) owulacje miałam w 21 dniu cyklu dosyć późno a ostatnia miesiączkę 17 kwietnia

PrzyszlaMama a ciałko zoltkowe jest? No jasne nie ma co sie stresowac na zapas;*
Z synem od 8tyg do 16tyg a teraz od 6tyg

Maziajko och 3 tyg:)czas zacząc odliczanie:)hihi.Masz juz stres?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo no troche mam ale dzis dostalam dobre wiesci tzn moge miec znieczulenie do kregoslupa!! Nie ogolne a tego najbardziej sie balam! Teraz jestem spokojna i zycze sobie bym dotrzynala do terminu nie chce wczesniej rodzic;[emoji316][emoji316]

Antonia no fajnie;p byle by tylko nie rodzic wczesniej

Kitga wtedy pilam ale to zwykla malinowka ze sklepu nie napar z lisci taka mozna:-)

Millo no troche mam ale dzis dostalam dobre wiesci tzn moge miec znieczulenie do kregoslupa!! Nie ogolne a tego najbardziej sie balam! Teraz jestem spokojna i zycze sobie bym dotrzynala do terminu nie chce wczesniej rodzic;[emoji316][emoji316]

Antonia no fajnie;p byle by tylko nie rodzic wczesniej

Kitga wtedy pilam ale to zwykla malinowka ze sklepu nie napar z lisci taka mozna:-)
A słyszałam odnośnie cc że chyba nawet lepiej jakby akcja porodowa się zaczęła wtedy i macica i ciało i dziecko maja sygnał do wyjścia a tak to na żywca :-) ale nie wiem czy to potwierdzone teorie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Millo No właśnie nic nie powiedział a ja z tego wszystkiego nawet nie zapytałam ale jestem dobrej myśli ;)
A bolały Cię piersi i urosły? Bo ja w ciąży z synkiem pamietam miałam mdłości ale piersi nie bolały tak mocno jak teraz i nie powiększyły się dużo

reklama
Ale nadrukowalyscie, az milo sie czyta :D

Ja w pierwszej ciazy mialam mdlosci dopiero od 3 trymestru tak to zadnych innych objawow a mam corcie ;)

Przyszla mama zaciskam kciuki za Ciebie!

Mazjajka jak ten czas leci.... Juz blizej niz dalej :D

Do góry