reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrycja rowniez trzymam kciuki :-) u mnie dzis 19 dzien cyklu.Test owul prawie pozytywny wiec pewnie kolo jutra lub pojutrze bedzie owulacja.My w tym cyklu tylko 4 staranka ale teraz w okolicy owulacji pewnie cos nadrobimy :-).

reklama
Kitqa u mnie trzy ciąże z Mdłościami mega i chłopcy , ogólnie źle je znosiłam. Ta teraz zero objawów i... chłopiec [emoji6]
Dodam jeszcze, że we wczesniejsYch bardzo szybko rosły mi włosy, w tej mogę sie dwa tygodnie nie golić [emoji5]
Kształt brzuszka tez inny, tamte takie wystające, mimo wielkich rozmiarów miałam wcięcie w talii, ta jakby na boki rosła, brzuszek mniej widoczny. Same znaki na dziewczynkę a jest chłopczyk [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Najcześciej powtarza się że mega nudności są na chłopca. A reszta oznak to juz 50/50. :)

Leeleeth No to można się zdziwić. Skoro całkiem inna ciąża a płeć ta sama No ale to tak jednak jest.
U mnie pare znajomych z córkami miało właśnie mdłości mega prawie do rozwiązania.
Andzelisia to kciuki. Działajcie i aby to zaowocowało fasolka [emoji7]

Moje koleżanki z córeczkami tez miały nudności niemalże do rozwiązania.
A przy synkach codzienne nudności tylko na początku ciąży.

Patrycja to zaciskam kciuki za testowanie:)

Mnie wkoncu powoli(odpukac)przechodza mdlosci.Jestem w 14tyg.W tej ciazy bardziej mnie męczyly ale z synem tez mialam i przeszly w 6 tyg takze mysle ze jez cze 2 tyg i bede śmigac jak ta lala:)

Dzis mi przykro bo moj 3latek nie dostal sie do zadnego przedszkola:(co za durny kraj..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_1831.JPG
Cześć dziewczyny
Właśnie wróciłam od ginekologa... według moich obliczeń i obliczeń na bellybestfriend zaczęłam 7 tydzień ciąży (6 tydzień 1 dzień) a po usg wyszło ze to dopiero 4 tydzień 6 dzien czyli 5 tydzień... nie wiem za bardzo skąd tak duża różnica bo wiem kiedy miałam owulacje po wzroście temp. Na usg był dzisiaj tylko sam pęcherzyk i mam przyjść za 2tyg dopiero...

Załączniki

• IMG_1831.JPG
    IMG_1831.JPG
    789,7 KB · Wyświetleń: 284
Kitqa u mnie trzy ciąże z Mdłościami mega i chłopcy , ogólnie źle je znosiłam. Ta teraz zero objawów i... chłopiec [emoji6]
Dodam jeszcze, że we wczesniejsYch bardzo szybko rosły mi włosy, w tej mogę sie dwa tygodnie nie golić [emoji5]
Kształt brzuszka tez inny, tamte takie wystające, mimo wielkich rozmiarów miałam wcięcie w talii, ta jakby na boki rosła, brzuszek mniej widoczny. Same znaki na dziewczynkę a jest chłopczyk [emoji6]

A może jednak dziewczynka będzie :-)?

xnw40tc7sy506vxn.png

Zapomnialm odpisac Imama. Tak ide na prenatalne. Nie moge się już doczekac :)
PrzyszlaMama87 czyli wiek ciazy z usg zgadza jest prawidłowy. Nie masz sie co przejmowac 2tyg roznicy to norma. I tak porod obliczany jest od ostatniej miesiaczki

reklama
Przyszła mama ja na twoim miejscu zrobiłabym beta hcg i powtórzyła po 24 godz będziesz, wiedzieć jak rozwija się ciąża

Do góry