reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrycja rowniez trzymam kciuki :-) u mnie dzis 19 dzien cyklu.Test owul prawie pozytywny wiec pewnie kolo jutra lub pojutrze bedzie owulacja.My w tym cyklu tylko 4 staranka ale teraz w okolicy owulacji pewnie cos nadrobimy :-).

reklama
Kitqa u mnie trzy ciąże z Mdłościami mega i chłopcy , ogólnie źle je znosiłam. Ta teraz zero objawów i... chłopiec [emoji6]
Dodam jeszcze, że we wczesniejsYch bardzo szybko rosły mi włosy, w tej mogę sie dwa tygodnie nie golić [emoji5]
Kształt brzuszka tez inny, tamte takie wystające, mimo wielkich rozmiarów miałam wcięcie w talii, ta jakby na boki rosła, brzuszek mniej widoczny. Same znaki na dziewczynkę a jest chłopczyk [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Najcześciej powtarza się że mega nudności są na chłopca. A reszta oznak to juz 50/50. :)

Leeleeth No to można się zdziwić. Skoro całkiem inna ciąża a płeć ta sama No ale to tak jednak jest.
U mnie pare znajomych z córkami miało właśnie mdłości mega prawie do rozwiązania.
Andzelisia to kciuki. Działajcie i aby to zaowocowało fasolka [emoji7]

Moje koleżanki z córeczkami tez miały nudności niemalże do rozwiązania.
A przy synkach codzienne nudności tylko na początku ciąży.

Patrycja to zaciskam kciuki za testowanie:)

Mnie wkoncu powoli(odpukac)przechodza mdlosci.Jestem w 14tyg.W tej ciazy bardziej mnie męczyly ale z synem tez mialam i przeszly w 6 tyg takze mysle ze jez cze 2 tyg i bede śmigac jak ta lala:)

Dzis mi przykro bo moj 3latek nie dostal sie do zadnego przedszkola:(co za durny kraj..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_1831.JPG
Cześć dziewczyny
Właśnie wróciłam od ginekologa... według moich obliczeń i obliczeń na bellybestfriend zaczęłam 7 tydzień ciąży (6 tydzień 1 dzień) a po usg wyszło ze to dopiero 4 tydzień 6 dzien czyli 5 tydzień... nie wiem za bardzo skąd tak duża różnica bo wiem kiedy miałam owulacje po wzroście temp. Na usg był dzisiaj tylko sam pęcherzyk i mam przyjść za 2tyg dopiero...

Załączniki

• IMG_1831.JPG
    IMG_1831.JPG
    789,7 KB · Wyświetleń: 280
Kitqa u mnie trzy ciąże z Mdłościami mega i chłopcy , ogólnie źle je znosiłam. Ta teraz zero objawów i... chłopiec [emoji6]
Dodam jeszcze, że we wczesniejsYch bardzo szybko rosły mi włosy, w tej mogę sie dwa tygodnie nie golić [emoji5]
Kształt brzuszka tez inny, tamte takie wystające, mimo wielkich rozmiarów miałam wcięcie w talii, ta jakby na boki rosła, brzuszek mniej widoczny. Same znaki na dziewczynkę a jest chłopczyk [emoji6]

A może jednak dziewczynka będzie :-)?

xnw40tc7sy506vxn.png

Zapomnialm odpisac Imama. Tak ide na prenatalne. Nie moge się już doczekac :)
PrzyszlaMama87 czyli wiek ciazy z usg zgadza jest prawidłowy. Nie masz sie co przejmowac 2tyg roznicy to norma. I tak porod obliczany jest od ostatniej miesiaczki

reklama
Przyszła mama ja na twoim miejscu zrobiłabym beta hcg i powtórzyła po 24 godz będziesz, wiedzieć jak rozwija się ciąża

Do góry