reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie Mikallo wchodzę od rana a tu straszna cisza. U mnie plamienia się rozkręciły i @ na całego. Temperaturkę mierze i zobaczymy czy uda nam się w tym cyklu.

Położne zauważyły pewna prawidłowość w tętnie a płci dziecka. Im wyższe pow 140 to powinna być córka im niższe chłopczyk. Ale właśnie chodzi o terno jak dzidzia śpi a nie jak się rusza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie tętno było wysokie na początku chyba 180, teraz jest w okolicy 150-160

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey kobietki[emoji1327] co tam u Was? Czy coś się pozmieniało ? Jakieś nowe dzidziusie ? :)
Dawno mnie tu nie było i zapragnęłam się z Wami przywitać.
Jestem w 11tc i mój mały dzidziuś strasznie mnie meczy, mam ciagle mdłości :( juz będzie cały maj...

Hej. U mnie dzisiaj 24 dzień cyklu a 9 dzień od owulacji. Jadę dzisiaj sandałki kupić mloszemu synkowi bo wczoraj mu się popsuly jedne. Ehh. Jutro do pracy. Kupię testy ciążowe dzisiaj [emoji14]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa No nudności najgorsze. Ja dwie ciąże się męczyłam do 15 tc. Ale już powoli będzie mijać. Na prenatalne idziesz?
Patrycja to kciuki za dwie kreski! Czyli jako pierwsza testujesz.
U mnie się posypały wesela! W lipcu mamy dwa. Także imprezki się szykują. W tym cyklu zaczęłam brać Saw Palmetto i więcej mięty pieprzowej pije.
Kto jakie plany na staranka? Trzeba troszkę pozytywnej energi wprowadzić.
Ja planuje znów tylko raz po pozytywnym teście owu i mam nadzieje ze i tym razem się uda!

Patrycja. Życzę udanych zakupów i sobie też coś kup :) no i oczywiście trzymam kciuki za dwie kreseczki !
Imama. Wydaje mi sie że jest dziś trochę lepiej, ale bez kawy nie nadarzyłabym za swoją (prawie) dwulatka :) wlasnje mnie na mnie wlazi :)
W pierwszej ciazy nic mi nie bylo, zero nudnosci.
Ludzie mowia ze jak w kolejnej ciazy czuje sie inaczej to dziecko bedzie innej płci. Zgadzacie sie z tym ? :) jak mialyscie ?
Wiem, że to wyglada rożnie, kolejna statystyka.

Kitqa No podobno przy dziewczynkach większe mdłości a widzisz u Ciebie odwrotnie. To chyba tak samo jak z kształtem brzucha, zmiana na twarzy( pryszcze itd). U jednych się sprawdza u innych nie. U mnie przy synach dwie ciąże bardzo podobne. Sprawdzę przy trzecim hehe
Mój zaraz kończy rok. Jak to szybko leci! Niedawno z brzuszkiem bylam

reklama
Do góry