reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Są dwa kalendarze chińskie, jeden jest z przesunięciem roku a drugi nie. Teraz dokładnie nie jestem Wam wstanie powiedzieć dlaczego tak jest bo najnormalniej w świecie nie pamietam :) ale ma to związek z innym liczeniem pór roku. Dlatego powinnismy korzystać z tego prawidłowego kalendarza ^^

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam. Chciałam dołączyć do grona starających się mam o dziewczynkę. Mam 2 chłopców w wieku 5,5 i 8,5 lat. Poki co zaopatrzyłam sie w minerał, kw foliowy i zmieniam diete-to mi wychodzi najgorzej, bo uwielbiam słone, pikantne potrawy. Jeśli chodzi o kalendarz chiński, to na forum kafeteria, niepodzielnie króluje ten kalendarz i cieszy się dużą sprawdzalnością. Jest on przeliczony już na miesiące księżycowe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie chce mi się szukać linka,
Mam go w pobranych na tel ;)

1496217017-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth. Hahaha Cóż za faux pas z mojej strony #facepalm
Na swoje usprawiedliwienie powiem, że po prostu nie potrzebowałam dalszej części tabelki ^^

No mi w chińskich wychodziły dwie córeczki także ja w to kompletnie nie wierze. Tymbardziej ze córka przez wiele miesięcy miała być. Także Millo będzie córa zobaczysz hehe
Przyszłamama No to na całego planowanie aż jestem ciekawa co u Ciebie będzie. Trzymam kciuki za różowe. Ja rowzniez dużo czytałam itd suplementuje się od stycznia ale bez magnezu i wapna bardziej patrzę na poziom cukru we krwi i dieta na obniżenie testosteronu typowo. No i męża faszeruje tabletkami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
O fajnie dzięki ;) ja mam 30 lat a w maju było poczęcie Wiec tez wychodzi dziewczynka :D ale to tak z przymrużeniem oka biorę wiadomo
Imama na pewno nie byłam tak dobrze przygotowana jak Wy ;) dieta tak na 70% i późno jadłam śniadanie tak 2-3h od wstania. Tym razem nie badałam minerałów ani hormonów tak jak 3 lata temu Wiec nawet nie wiem czy były sprzyjające. Mój K brał gorące kąpiele, spawa co podobno tez ma raczej negatywny wpływ na płodność i nosi obcisła bieliznę :D No nic zobaczymy co zmajstrowalismy

Ostatnia edycja:
Do góry