reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Są dwa kalendarze chińskie, jeden jest z przesunięciem roku a drugi nie. Teraz dokładnie nie jestem Wam wstanie powiedzieć dlaczego tak jest bo najnormalniej w świecie nie pamietam :) ale ma to związek z innym liczeniem pór roku. Dlatego powinnismy korzystać z tego prawidłowego kalendarza ^^

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam. Chciałam dołączyć do grona starających się mam o dziewczynkę. Mam 2 chłopców w wieku 5,5 i 8,5 lat. Poki co zaopatrzyłam sie w minerał, kw foliowy i zmieniam diete-to mi wychodzi najgorzej, bo uwielbiam słone, pikantne potrawy. Jeśli chodzi o kalendarz chiński, to na forum kafeteria, niepodzielnie króluje ten kalendarz i cieszy się dużą sprawdzalnością. Jest on przeliczony już na miesiące księżycowe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie chce mi się szukać linka,
Mam go w pobranych na tel ;)

1496217017-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth. Hahaha Cóż za faux pas z mojej strony #facepalm
Na swoje usprawiedliwienie powiem, że po prostu nie potrzebowałam dalszej części tabelki ^^

No mi w chińskich wychodziły dwie córeczki także ja w to kompletnie nie wierze. Tymbardziej ze córka przez wiele miesięcy miała być. Także Millo będzie córa zobaczysz hehe
Przyszłamama No to na całego planowanie aż jestem ciekawa co u Ciebie będzie. Trzymam kciuki za różowe. Ja rowzniez dużo czytałam itd suplementuje się od stycznia ale bez magnezu i wapna bardziej patrzę na poziom cukru we krwi i dieta na obniżenie testosteronu typowo. No i męża faszeruje tabletkami

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
O fajnie dzięki ;) ja mam 30 lat a w maju było poczęcie Wiec tez wychodzi dziewczynka :D ale to tak z przymrużeniem oka biorę wiadomo
Imama na pewno nie byłam tak dobrze przygotowana jak Wy ;) dieta tak na 70% i późno jadłam śniadanie tak 2-3h od wstania. Tym razem nie badałam minerałów ani hormonów tak jak 3 lata temu Wiec nawet nie wiem czy były sprzyjające. Mój K brał gorące kąpiele, spawa co podobno tez ma raczej negatywny wpływ na płodność i nosi obcisła bieliznę :D No nic zobaczymy co zmajstrowalismy

Ostatnia edycja:
Do góry