reklama
Mikallo
Fanka BB :)
@Monia0281 i jak, @ zawitała?
Ostatnia edycja:
Imama
A ja wypoczęta bo byliśmy nad morzem na weekend. Dostałam takich Ala plamien wczoraj, takie kurde ciemne jakby już całkiem końcówka okresu, zeschnięte. Sorki za opis! I nie wiem czy już czasem @ nie przyszła. Zobaczę jak jutro. Owu nie wyłapałam boli nie miałam wiec chyba nie było możliwości żeby szybciej była ale staranka mieliśmy ale skoro coś się zaczyna to nowy cykl przedemna.
Monia przykro mi!
Musimy myśleć pozytywne chociaż ja to nie wyobrażam się starac tyle miesięcy. Licze na cud ze się uda.
Ana podstawa to musisz mieć regularne staranka b wtedy nie ma ze przegapisz. Musicie mieć co drugi dzień najlepiej.
Antonia ale wiem ze to chodzi o tętno dziecka w spoczynku. U mnie przy synu było 155.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Monia przykro mi!
Musimy myśleć pozytywne chociaż ja to nie wyobrażam się starac tyle miesięcy. Licze na cud ze się uda.
Ana podstawa to musisz mieć regularne staranka b wtedy nie ma ze przegapisz. Musicie mieć co drugi dzień najlepiej.
Antonia ale wiem ze to chodzi o tętno dziecka w spoczynku. U mnie przy synu było 155.
Imama
No właśnie Mikallo wchodzę od rana a tu straszna cisza. U mnie plamienia się rozkręciły i @ na całego. Temperaturkę mierze i zobaczymy czy uda nam się w tym cyklu.
Położne zauważyły pewna prawidłowość w tętnie a płci dziecka. Im wyższe pow 140 to powinna być córka im niższe chłopczyk. Ale właśnie chodzi o terno jak dzidzia śpi a nie jak się rusza.
Położne zauważyły pewna prawidłowość w tętnie a płci dziecka. Im wyższe pow 140 to powinna być córka im niższe chłopczyk. Ale właśnie chodzi o terno jak dzidzia śpi a nie jak się rusza.
reklama
Mikallo
Imama przykro mi, że @ przyszła Ten cykl będzie Twój!
Ciekawa ta teoria, jak będę kiedyś mogła to ją sprawdzę ;P
Na innym forum jakie podczytuje dziewczyna po naprawdę długich staraniach dowiedziała się że jest w ciąży i pobiegła do lekarza a tam... 4 bijące serduszka! Szok!
Ciekawa ta teoria, jak będę kiedyś mogła to ją sprawdzę ;P
Na innym forum jakie podczytuje dziewczyna po naprawdę długich staraniach dowiedziała się że jest w ciąży i pobiegła do lekarza a tam... 4 bijące serduszka! Szok!
Podziel się: