reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ana pewnie kiedyś się uda, ale kiedy ?:)
dziewczyny a czy dajecie coś swoim M na wzmocnienie?bo mój pali i lubi piwo czy drinka wypić, do tego stres w pracy muszę go czymś wesprzeć chyba. Dawałam mu magnez i wapń ale od jakiegoś czasu odpuściłam.

reklama
@ajlak moze tak jak pisze antonia w 6 cyklu ;)
ja swojemu dawalam cynk 26mg bo czytalam ze pomaga na jakosc nasinia, a teraz daje mu salfazin gdzies doczytalam ze lakarze polecaja na poprawe nasienia zazywa od tyg ten salfazin, a cynk od 2 mcy

@Monia0281 przykro mi, ale puki nie ma @ jest nadzieja.
@ana. Ja bym dziala dzis i zrobila jeszcze jeden test owulacyjny zeby sprawdzic czy kreska jest jasniejsza czy ciemniejsza od porannej. Tak jak napisalam kilka postow temu, wyczytalam, ze plemniki potrzebuja 2-6h w ciele kobiety by byc zdolnym do zaplodnienia, wiec jak cos to poczekaja :)

A czy teoria wyższego tętna u płodów żeńskich jest również obalona :-)?? Bo przyszły mi wyniki pappy i serduszko 162 uderzeń :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia chyba niestety nie bo moj syn mial 160 a teraz ma 168 heh:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Moj dzidziol tętno ma 140-155 .
Z Lenka mialam wyższe.

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t3d [emoji594]

zrobilam test poznym popoludniem no i pozytywny, ale po 5 minutach dopiero, uznaje jednak ze dzis bylby pozytywny juz nie robie, zrobie dla pewnosci jutro w poludnie tylko, mam w planach dzis jutro i pojutrze staranka zobaczmy jak to wyjdzie w praktyce.
@Monia0281 a teraz kiedy kolejna szansa, bo twoj M to na wyjezdzie tak? przykro mi ze sie nie udało jeszcze jest iskierka nadziei dopoki nie ma@

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry