reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Trzymam mocno kciuki za jutro :) Od rana będę czekać na wieści :D

Ja w tym cyklu starania co 2- 3 dni tj. 7,10,13 rano i 14 w nocy ( no 15 bo już po 1:00 było ;P) Owulacja prawdopodobnie 15dc z rana (dziś).
A u Ciebie?

Coś tak spokojnie u nas na forum się zrobiło.
No to ładnie, jest duża szansa bo przed samą owu zrobiłaś, powodzenia!
A u mnie to było tylko 2 razy wieczorem 17dc i wtedy najprawdopodobniej w nocy była owulacja i rano następnego dnia poprawiliśmy:) więc tak naprawdę nie wiem czy zdążyliśmy, obawiam się że jednak nie:( zobaczymy...

reklama
Monia0281 to prawdopodobnie trafiliście w samą owulację więc są bardzo duże szanse! Trzymam za Ciebie kciuki i czekam na wieści:)

Ponoć plemniki po stosunku potrzebują od 2-6h na przystosowanie się i dopiero wtedy są zdolne do zapłodnienia. Czy, macie może jakieś sprawdzone informacje na ten temat?

Zaciskam kciuki za Was:**

Antonia czy Ty dzis masz wizyte czy za tydz?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Zaciskam kciuki za Was:**

Antonia czy Ty dzis masz wizyte czy za tydz?:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Za tydzień :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Hej laski, u mnie dziś bladzioch niestety :-( Tak czułam że nic z tego, dobra trudno czekam na @ i już skupiam się na następnym cyklu
Powodzenia dla reszty oczywiście:-)

@Monia0281 i jak test?
trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
ja dzis mam 12 dc zrobilam test owul ,bo dostalam od kuzynki i mam dylemat, bo prawie pozytywny, dzis jajniki zaczely ciagnac, a w dodatku mam sluz rozciagliwyyyyyy nigdy nie mialam takiego! zawsze wodnisty, tylko ciekawa jestem czego to zasluga kwasu foliowego podwojnej dawki czy siemienia, wczoraj nie robilam testu owul, nie wiem tez jaki byl by wynik, ani staranek tez nie bylo ,bo byl grill i maz wypil pare piwek i kurcze boje sie, ze owulacja predzej w tym miesiacu wrrrr ze moze ja przegapilam ją, ze moze dzis, temp tez bez zmian, panikuje juz, ze znow cos nie tak jest, a mialam byc spokojna , no bylam ehhhh

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ja z natury jestem niecierpliwa i jak z synem zaszłam" raz, dwa" to myślałam,że teraz tez przyjdzie szybko. Niby za mną 2 cykle starań bez zakwaszania, ale przed były jeszcze 3 z kombinowaniem, więc zaraz będzie pół roku odkąd chcę zajść w ciążę :(
monia ja też czekam na @ może będziemy razem działać w następnym cyklu
ania zadziałajcie dzś to będzie w samą ovu
imama a Ty czekasz jeden cykl czy działacie jak pojawi sie ovu?

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, ja z natury jestem niecierpliwa i jak z synem zaszłam" raz, dwa" to myślałam,że teraz tez przyjdzie szybko. Niby za mną 2 cykle starań bez zakwaszania, ale przed były jeszcze 3 z kombinowaniem, więc zaraz będzie pół roku odkąd chcę zajść w ciążę :(
Mi się udało w 6cs :-) głowa do góry

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
ajlak ja tez juz 6 cykl sie staram, tez nic juz nie kombinuje w sumie za wiele nie kombinowalam tyle ze lekow wiecej lykalam, bo mialam nadzieje ,ze podreperuje cykl, a nic z tego tez nie wyszlo, tez zaszlam raz dwa dwa lata temu i tez sadzilam, ze pojdzie szybko teraz, no niestety tez nie poszlo, nie tracmy nadziei w koncu musi sie udac przeciez. Tule.

Do góry