reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@ana to kolejna rzecz, która nas łączy. Ja rownież fotografuje pasjami, zaczęłam od noworodków a obecnie kobiecą fotografią jaram [emoji5]
Makro jest dla mnie chyba za trudne [emoji15] w każdym razie nie ogarniam... jakieś warsztaty musisz mi zrobić [emoji6]

@Imama bardzo mi przykro, nie myśl,że mogłaś coś zrobić inaczej bo to błędne koło. Mam nadzieje, że jutro będzie Ok i Aniołek szybko wróci do Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja do Ciebie Na warsztaty,a ty do mnie, bo ja gdy urodzil sie syn zmuszona bylam zrezygnować ze zdjęć w plenerze,wiadomo z noworodkiem po krzakach za motylkami biegać nie było jak :p więc próbowałam sił z portretami popstrykalam młodemu ich trochę, bo starszy ucieka, gdy mama bierze do rąk aparat i nie ma na kim ćwiczyć i chyba wolę jednak owadzi świat :) poprostu lepiej mi to wychodzi, wczoraj byliśmy bo piękna pogoda, spadł mi aparat i uszkodziłam obiektyw ,ale mam nerwy, no i powrót do pasji musi trochę poczekać :(

reklama
Jakiś ten maj pechowy, a miało być tak pięknie , nie dość że udało się tylko imamie to w dodatku z takim smutnym zakończeniem, mam nadzieję, że kolejny miesiąc będzie dla nas
Bardziej łaskawy.a @przyszlamama87 przerwała zła passę, bo dawno nie było pozytywnych wieści od staraczek życzę nam tego.

Ana innej opcji nie ma ;) teraz czas na Was kochane i każda po kolei zaciąży do lata ✊
Ja 4 lata temu będąc tutaj na forum pod nazwa Elle87 starałam się o córcię 8 miesięcy i nic nie wychodziło ale cudowalam wtedy strasznie... diety jony lampy solne bransoletki jonizujące różne zakwaszacze wszystkie suplementy jakie szło czas współżycia itd a teraz w sumie zaszłam niespodziewając się, myślałam nawet ze nie będę mieć owulacji w tym cyklu bo żadnego bolu sluzu a tu lekki szok był na początku bo starania mieliśmy zacząć od lipca ;)

Imama bardzo mi przykro, szkoda że się potwierdziło:(. Ja Cię rozumiem, straciłam dziecko i to w 17tyg. to była dopiero masakra:( Jestem myślami z Tobą, głowa do góry, na pewno następny cykl będzie owocny-tego Ci życzę z całego serca:)

Dziękuje dziewczyny za wsparcie[emoji8]! Przepłacze pare nocy i mi pewnie minie. Napije się wkoncu w weekend bo odstawiłam małego od piersi tydzień temu wiec wkoncu po prawie 2 latach coś wypije hehe.
Oby teraz się posypały ciąże bo naprawdę ubogo u Nas.
Mam nadzieje ze dostanę szybko @ i będą staranka na całego! Wierze ze się da. Ale wiem tez ze po takim doświadczeniu strasznie będę uważać i pewnie wszystkim się przejmować także ciąża całkiem inna niż poprzednie. Poprostu nawet nie pomyślałam ze mogę porobić skoro dwie ciąże wzorowe, porody expresowe, No ale może faktycznie hormony po poprzedniej ciąży dopiero się regulują do tego ta dieta. Ale dieta to napewno nie ma wpływu bo ja się dobrze odżywiam itd nie robię tej mineralnej. Jedynie to może ta lukrecja co obniża testosteron coś namieszała ah chyba lepiej nie analizować tego wszystkiego.
Któraś jakoś owulacje ma na dniach? Albo testowanie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama ja mysle ze takie rzeczy nie namieszaly..Po prostu cos sie zle pokrzyzowalo.. a u mnie byla jelitówka.A co do kolejnej ciazy to fakt..jest pozniej niestety wiekszy stres..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama bardzo mi przykro, szkoda że się potwierdziło:(. Ja Cię rozumiem, straciłam dziecko i to w 17tyg. to była dopiero masakra:( Jestem myślami z Tobą, głowa do góry, na pewno następny cykl będzie owocny-tego Ci życzę z całego serca:)
O bosze a co się stało?? W 17tc?

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry