reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tynka :) gratulacje sliczny slodziak :)
Imama super wiesci tak czulam po tych Twoich objawach, ze cos musi byc na rzeczy :) Twoj M musi miec mega dobre nasienie :) i Ty plodna wiec super sie udalo i nie musisz sie juz stresowa dietami itp. Gratulacje :)

Tynka GRATULACJE ! Pieknego masz synka :)

@Imama super wiesci! Ja wdze bladzioszka ;) Wrzucisz swoj szczesliwy wykres? ;)

@ajlak sciskam (hug)

@andzelisia tak jak dziewczyny pisza, zrob test za kilka dni:) Ja owulacje mialam 28.04 i mysle zatestowac dopiero w okolicy niedzieli- poniedzialku:)

@Mikallo to jeszcze kilka dni :) mysle ze tym razem wam sie uda, jeszcze została patrycja andzelisia i ty chyba nikogo nie pominelam.
u mnie temp nadal stoi, na objawy za wczesnie bo dopiero 4 dpo, ale wczoraj czulam jakis dyskomfort rodzaj bolu jakby ciagniecie przy ujsciu szyjki wydaje mi sie albo to w pochwie, mialam takie uczucie, ale to w ciazy dosc wysoko, wiec nie mozliwe teraz, boje sie ze to moze cos z tym zapaleniem sie dzieje, ale nic mnie nie swedzi, nie szczypie zadnych uplawow , dzis nie czuje tego ciagniecia, ale to dopiero rano, kurcze znowu do gin chyba :(

Dziękuje dziewczyny za słowa otuchy :*
Imama a u ciebie był złoty strzał?
Jakie suplementy braliście z mężem?panietam ze tez trzymaliście dietę, trzymam kciuki za nudna ciąże oraz za królewnę w brzuszku

Dzięki dziewczyny, jesteście kochane [emoji8]
Myśle ze będzie syneczek bo jednak tak zaskoczyło po 6 dniach abstynencji. Ale nadzieje mam. Cieszę się i tak ze to tak szybko bo różnie to bywa.

1493887629-aaaaaa.jpeg

I naprawdę odrazu po poszłam się podmyc wiec byłam pewna ze nic nie przetrwa. A tu niespodzianka
Ale jutro wylatujemy na wakacje wiec mogę normalnie już zjeść!
Trzymam kciuki za wszystkie testujące. Niech ten maj będzie szczęśliwy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie zawsze gdy zachodzilam w ciąże był tylko jeden strzał z częstych niestety się nie udawało przy córci też było tylko raz więc to nie ma wpływu

Do góry