reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja z rana z dobrymi nowinkami. Chyba jestem w ciąży! Jest cień cienia. Przynajmniej dla mnie dość widoczny gorzej żeby foto zrobić. Ale mam te zwykle co dołączone były do owulacyjnych. Dzisiaj kupię z clearblue i powtórzę rano. Temp wyższa. Ale się cieszę!!!!!!
Nie mogę uwierzyć ze za pierwszym razem przy owu nam się udało [emoji7][emoji7][emoji7] mój mąż przecież tyle czasu te suplementy itd!
1493871649-aaaaaa.jpeg

Tu zdj ale nie wiem czy coś zobaczycie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny:-)

Wczoraj urodziłam swój Cud:-) Ignaś waży 3340 i ma 55 cm. Dostał 10 punktów. Poród wywoływany tydzień po terminie. Mega szybki i mega bolesny. 9.40 przebito mi wody i od razu skurcze co 2-3 minuty, o 12.35 malutki był już na świecie. Jestem najszczesliwszą mamą pod słońcem.
Gratulacje :-)

A ja z rana z dobrymi nowinkami. Chyba jestem w ciąży! Jest cień cienia. Przynajmniej dla mnie dość widoczny gorzej żeby foto zrobić. Ale mam te zwykle co dołączone były do owulacyjnych. Dzisiaj kupię z clearblue i powtórzę rano. Temp wyższa. Ale się cieszę!!!!!!
Nie mogę uwierzyć ze za pierwszym razem przy owu nam się udało [emoji7][emoji7][emoji7] mój mąż przecież tyle czasu te suplementy itd!
1493871649-aaaaaa.jpeg

Tu zdj ale nie wiem czy coś zobaczycie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie ze widac ja wiedzialam ze tak będzie- gratki :-)ja tez zrobilam ale u mnie negatyw.Z tym ze u mnie 27 kwietnia dopiero testy owulacyjne pokazywaly dwie mocne krechy wiec to pewnie za wczesnie.Powtorze gdzies kolo poniedziałku :-)Z drugim synem zrobilam test ciazowy 10 dni po starankach tylko tamten byl bardziej czuly 10, a teraz 25 i juz wtedy wyszedl pozytywnie.pozostaje mi poczekac pare dni choc patrzac na moja temp ktora spadla dzis do 36 stopni to nic dobrego nie wskazuje....

No nie chce się za bardzo cieszyć ale myśle ze się udało!
Andzelisia No ja owu miałam 23 kwietnia to 4 dni różnicy a widzisz jaki u mnie bladzioch. Także trzymam kciuki! Te teraz tez czułość 10 ale to te zwykle paskowe. Zobaczę jutro na normalnym. A mi tez temp skakała także myśl pozytywnie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama ale cudowne wieści, gratuluje. Udało sie!!! U mnie test negatywny, dZis pewnie przyjdzie @. Kiedy kolejne testują? Mam nadzieje ze imama zapoczątkowała pozytywne testy.

o jaaaa imama gratuluje !!!! :) i to za pierwszym razem super! ciesze sie :) mam nadzieje ze teraz to posypia sie juz same pozytywne majowe testy

andzelisia na test za wwczesnie zrob za pare dni tak jak pisze imama

@ajlak i jak tam, pisz czekamy

Imama gratuluję ja też miałam takiego bladziocha to teraz nic tylko życzyć Ci zdrowej dzidzi i niech spełni się twoje różowe marzenie oby miał kto Ci podkradac kosmetyki

92Tynka92 gratuluję synusia

reklama
Andzelisia na test stanowczo za wczesnie. Od pozytywnego tesu owu moze minac nawet 48 h do owulacji czyli moglaby byc nawet 29.04. A implantacja jest miedzy 6-12 dpo. Takze spokojnie odczekaj jeszcze kilka dni. Kciuki trzymam.
Ajlak przykro mi.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry