reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Tynka :) gratulacje sliczny slodziak :)
Imama super wiesci tak czulam po tych Twoich objawach, ze cos musi byc na rzeczy :) Twoj M musi miec mega dobre nasienie :) i Ty plodna wiec super sie udalo i nie musisz sie juz stresowa dietami itp. Gratulacje :)

Tynka GRATULACJE ! Pieknego masz synka :)

@Imama super wiesci! Ja wdze bladzioszka ;) Wrzucisz swoj szczesliwy wykres? ;)

@ajlak sciskam (hug)

@andzelisia tak jak dziewczyny pisza, zrob test za kilka dni:) Ja owulacje mialam 28.04 i mysle zatestowac dopiero w okolicy niedzieli- poniedzialku:)

@Mikallo to jeszcze kilka dni :) mysle ze tym razem wam sie uda, jeszcze została patrycja andzelisia i ty chyba nikogo nie pominelam.
u mnie temp nadal stoi, na objawy za wczesnie bo dopiero 4 dpo, ale wczoraj czulam jakis dyskomfort rodzaj bolu jakby ciagniecie przy ujsciu szyjki wydaje mi sie albo to w pochwie, mialam takie uczucie, ale to w ciazy dosc wysoko, wiec nie mozliwe teraz, boje sie ze to moze cos z tym zapaleniem sie dzieje, ale nic mnie nie swedzi, nie szczypie zadnych uplawow , dzis nie czuje tego ciagniecia, ale to dopiero rano, kurcze znowu do gin chyba :(

Dziękuje dziewczyny za słowa otuchy :*
Imama a u ciebie był złoty strzał?
Jakie suplementy braliście z mężem?panietam ze tez trzymaliście dietę, trzymam kciuki za nudna ciąże oraz za królewnę w brzuszku

Dzięki dziewczyny, jesteście kochane [emoji8]
Myśle ze będzie syneczek bo jednak tak zaskoczyło po 6 dniach abstynencji. Ale nadzieje mam. Cieszę się i tak ze to tak szybko bo różnie to bywa.

1493887629-aaaaaa.jpeg

I naprawdę odrazu po poszłam się podmyc wiec byłam pewna ze nic nie przetrwa. A tu niespodzianka
Ale jutro wylatujemy na wakacje wiec mogę normalnie już zjeść!
Trzymam kciuki za wszystkie testujące. Niech ten maj będzie szczęśliwy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie zawsze gdy zachodzilam w ciąże był tylko jeden strzał z częstych niestety się nie udawało przy córci też było tylko raz więc to nie ma wpływu

Do góry