reklama
Millo
Fanka BB :)
Tynka cudowne wiesci:*Gratuluje!!
Imama aleee sie ciesze!!!aaa cudnie! Piekna kreska! To nie jest cien cienia tylko bladziuszek[emoji7][emoji7][emoji7]Gratulacje!!!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Imama aleee sie ciesze!!!aaa cudnie! Piekna kreska! To nie jest cien cienia tylko bladziuszek[emoji7][emoji7][emoji7]Gratulacje!!!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
maran-atha
Tynka gratulacje sliczny slodziak
Imama super wiesci tak czulam po tych Twoich objawach, ze cos musi byc na rzeczy Twoj M musi miec mega dobre nasienie i Ty plodna wiec super sie udalo i nie musisz sie juz stresowa dietami itp. Gratulacje
Imama super wiesci tak czulam po tych Twoich objawach, ze cos musi byc na rzeczy Twoj M musi miec mega dobre nasienie i Ty plodna wiec super sie udalo i nie musisz sie juz stresowa dietami itp. Gratulacje
Mikallo
Tynka GRATULACJE ! Pieknego masz synka
@Imama super wiesci! Ja wdze bladzioszka Wrzucisz swoj szczesliwy wykres?
@ajlak sciskam (hug)
@andzelisia tak jak dziewczyny pisza, zrob test za kilka dni Ja owulacje mialam 28.04 i mysle zatestowac dopiero w okolicy niedzieli- poniedzialku
@ajlak sciskam (hug)
@andzelisia tak jak dziewczyny pisza, zrob test za kilka dni Ja owulacje mialam 28.04 i mysle zatestowac dopiero w okolicy niedzieli- poniedzialku
ana.
@Mikallo to jeszcze kilka dni mysle ze tym razem wam sie uda, jeszcze została patrycja andzelisia i ty chyba nikogo nie pominelam.
u mnie temp nadal stoi, na objawy za wczesnie bo dopiero 4 dpo, ale wczoraj czulam jakis dyskomfort rodzaj bolu jakby ciagniecie przy ujsciu szyjki wydaje mi sie albo to w pochwie, mialam takie uczucie, ale to w ciazy dosc wysoko, wiec nie mozliwe teraz, boje sie ze to moze cos z tym zapaleniem sie dzieje, ale nic mnie nie swedzi, nie szczypie zadnych uplawow , dzis nie czuje tego ciagniecia, ale to dopiero rano, kurcze znowu do gin chyba
u mnie temp nadal stoi, na objawy za wczesnie bo dopiero 4 dpo, ale wczoraj czulam jakis dyskomfort rodzaj bolu jakby ciagniecie przy ujsciu szyjki wydaje mi sie albo to w pochwie, mialam takie uczucie, ale to w ciazy dosc wysoko, wiec nie mozliwe teraz, boje sie ze to moze cos z tym zapaleniem sie dzieje, ale nic mnie nie swedzi, nie szczypie zadnych uplawow , dzis nie czuje tego ciagniecia, ale to dopiero rano, kurcze znowu do gin chyba
andzelisia
no ja tez mysle powtorzyc niedziela poniedzialek :-)Tynka GRATULACJE ! Pieknego masz synka
@ajlak sciskam (hug)
Patrycja2810
Hej. Ja zrobiłam dzisiaj test i jest negatyw. Poczekam jeszcze parę dni i zrobię kolejny. Ja owu miałam 25-26 kwietnia.
Imama Gratuluję
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Imama Gratuluję
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Imama
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane [emoji8]
Myśle ze będzie syneczek bo jednak tak zaskoczyło po 6 dniach abstynencji. Ale nadzieje mam. Cieszę się i tak ze to tak szybko bo różnie to bywa.
I naprawdę odrazu po poszłam się podmyc wiec byłam pewna ze nic nie przetrwa. A tu niespodzianka
Ale jutro wylatujemy na wakacje wiec mogę normalnie już zjeść!
Trzymam kciuki za wszystkie testujące. Niech ten maj będzie szczęśliwy!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myśle ze będzie syneczek bo jednak tak zaskoczyło po 6 dniach abstynencji. Ale nadzieje mam. Cieszę się i tak ze to tak szybko bo różnie to bywa.
I naprawdę odrazu po poszłam się podmyc wiec byłam pewna ze nic nie przetrwa. A tu niespodzianka
Ale jutro wylatujemy na wakacje wiec mogę normalnie już zjeść!
Trzymam kciuki za wszystkie testujące. Niech ten maj będzie szczęśliwy!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: