reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No właśnie słyszałam ze jak ciemnieją ze zbliżająca się @ to właśnie może wykryć ciąże. Ale wiadomo opinie są podzielone jak ze wszystkim. Ja dzisiaj jestem 10dpo ale już 29dc. W zeszłym cyklu miałam cykl 31 dniowy. Wiec troszku już się nakręciłam!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie test owu wychodził mocniejszy niż ciążowy. Dużo pózniej ciążowy dorównał owu wiec [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1320][emoji1320][emoji1320]
1493833745-aaaaaa.jpeg

Tak u mnie było różowy owu i niebieski ciążowy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
u mnie tez wychodzily przed @ a ciazy nie bylo . Moze ja tez inny przypadek Imama to czekamy jutro i ajlak testuje, juz doczekac sie nie moge :) kciuki!!!!

No odezwę się napewno z rana. Nie nastawiam się za bardzo ale sprawdzić to muszę bo sama jestem ciekawa.
Andzelisia w takim razie kciuki rownziez trzymam za Ciebie! Może jakiś cień już będzie.

Dawno mnie u was nie było a to trafiłam super trzymam kciuki dziewczyny za jutrzejsze testy
Imama u mnie też owulacyjny pokazał w ciąży druga kreche jak u Ciebie ponoć owulacyjne wskazują bardzo wczesna ciąże to ich wada ale kiedy beta jest koło 10 tak gdzieś wyczytałam

U mnie też z córcią test pozytywny ujrzałam już w 9 dniu po owulacji a z chłopcami później przy jednym synu w dniu spodziewanej miesiączki dostałam brązowego plamienia i na tym koniec więc zrobiłam test i nic nie pokazał a po 20 minutach pojawiła się słaba kreska to było 14 dni po owulacji​

Hej dziewczyny:-)

Wczoraj urodziłam swój Cud:-) Ignaś waży 3340 i ma 55 cm. Dostał 10 punktów. Poród wywoływany tydzień po terminie. Mega szybki i mega bolesny. 9.40 przebito mi wody i od razu skurcze co 2-3 minuty, o 12.35 malutki był już na świecie. Jestem najszczesliwszą mamą pod słońcem.

Załączniki

• 20170503_143957-648x1152.jpg
    20170503_143957-648x1152.jpg
    146,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Tynka gratulacje dla Was, zdrówka! Śliczny ten Twój Ignaś [emoji170]

Do góry