reklama
ana.
Fanka BB :)
u nas ciezko powidziec w kazdym razie nie wychodzi jak za daleko owulacji. to powodzeniaU mnie zawsze gdy zachodzilam w ciąże był tylko jeden strzał z częstych niestety się nie udawało przy córci też było tylko raz więc to nie ma wpływu
andzelisia
Patrycja przypomnij swoje staranka?Hej. Ja zrobiłam dzisiaj test i jest negatyw. Poczekam jeszcze parę dni i zrobię kolejny. Ja owu miałam 25-26 kwietnia.
Imama Gratuluję
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Ajlak dzięki [emoji7]
U nas złoty strzał w pierwszym Sumie miesiącu starań. Używałam rephresh w 16 dniu cyklu ale troszku, pH miałam 4,5-5 w owu.
Mąż brał lukrecję z 2 miesiące, 4 miesiące szyszki chmielu i ekstrakt z liści oliwy. A ja vitex, kwas foliowy, acard co pare dni. No i ja dieta, zero mięsa itd. Zobaczymy co z tego będzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U nas złoty strzał w pierwszym Sumie miesiącu starań. Używałam rephresh w 16 dniu cyklu ale troszku, pH miałam 4,5-5 w owu.
Mąż brał lukrecję z 2 miesiące, 4 miesiące szyszki chmielu i ekstrakt z liści oliwy. A ja vitex, kwas foliowy, acard co pare dni. No i ja dieta, zero mięsa itd. Zobaczymy co z tego będzie.
Antonia2016
U mnie tak było :-)No właśnie słyszałam ze jak ciemnieją ze zbliżająca się @ to właśnie może wykryć ciąże. Ale wiadomo opinie są podzielone jak ze wszystkim. Ja dzisiaj jestem 10dpo ale już 29dc. W zeszłym cyklu miałam cykl 31 dniowy. Wiec troszku już się nakręciłam!
Patrycja2810
To jest mój pierwszy cykl starań. Kochalismy się parę dni przed owu. Ale kurczę nie mam żadnych oznak na @. Zawsze tydzień przed cycki mnie strasznie bolały i 2 dni przed @ miałam już plamienia.Patrycja przypomnij swoje staranka?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Imama czemu ma byc syneczek? Ph mialam pieknedietke z mezemBedziesz bete robic by sprawdzic teorie z przyrostem?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy kolejnego Syneczka [emoji7]
Chyba jeszcze wrócę do staranek i dokładniej sie przygotuje [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba jeszcze wrócę do staranek i dokładniej sie przygotuje [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: