reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przychodze z ciazowymi fluidkami[emoji7]Dzidzius mlodszy o 3 dni ale co tam:)
1493392793-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo cudowna foteczka :-) Super:)

reklama
Millo jaka cudowna kruszynka. 3 dni to prawie nic. Moj maluch na 1 i 2 usg byl 2 dni mlodszy, teraz kolos juz ttdz wiekszy. Wczoraj bylam na polowkowym i z 12.09 na 7.09 mam juz termin. W 20+2 wazy 423 g .[emoji33]

Antonia bylam wczoraj u Hoppe i jestem mile zaskoczona. Chyba mial dobry dzien bo sam z siebie zartowal , gadal do dziecia zeby mamusi pomachal, ze lezy sobie z rekoma pod glowa jak facet na kanapie heheh. Byl naprawde mily.

Przedstawiam wam Tymka [emoji173]️

1493394458-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ania super :)Pozdrowienia dla Tymka :)

Millo piękna fasolka.

Tymcio jaki przystojniak :)))

Ja w tym miesiącu stwierdziłam, że wyluzuję i mało udzielałam się na forum starając się myśleć o innych sprawach, a tu takie zawirowania w tym cyklu. Rozczarowałam się.
Mimo wszystko starania rano poczynione, będzie co ma być.
mój wykres:
http://ovufriend.pl/graph/70bcca4667d20f8becca7e21176e958e
Red bule u nas odpadają, mój się bardzo zdrowo odżywia i nie przekonam go, a ja piję mnóstwo kaw i mój organizm więcej pobudzaczy nie zniesie ;P

Kto teraz testuje?

Ostatnia edycja:
Millo ale super już takie raczki i nóżki [emoji7]
Ania ale fajny Tymek [emoji170]
Leeleeth No niestety przy 4 to już 85% to pewnie przy 5 powinno z 90% być. Ale wiadomo to tak dla poprawy humoru [emoji6] a czy chłopak u Ciebie to jeszcze się okaże.
Maziajka redbulle faktycznie mogą być chłopczyków mój pił przed drugim synem bardzo dużo bo jako kierowca pracował w nocy i nie dawał rady.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@ania_g21 @Millo sliczne fotki :)
@Maziajka znam te uczucie, fakt nieprzyjemne to jest, twoja maleńka pewnie obczaja tam powolutku którędy do wyjscia :)
@Mikallo no dziwne ze testy nie wyszly jakie uzywałas? mimo wszystko trzymam kciuki @Millo przesłała ciazowe fluidki to kto wie moze zarazi nas :) , a testowac to chyba bedzie ajlak, Imama, adzelisia i chyba Patrycja

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry