reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No to Andzelisia tez niedługo. Ja to się już niepotrzebnie stresuje! Muszę się czymś zająć żeby nie myśleć.
Maziajka ale już końcówkę masz! Super!
U mnie to koleżanki z codziennego samych synków maja a tutaj na forum znowu na odwrót! Dużo z was ma dziewczynki z codziennego wiec warto próbować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey Kobietki. Chce się podzielić z Wami szczeliwą nowiną : )) jestem w ciąży!
1492884670-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Ja mam wywoływany ale siłami natury. Tutaj jest trochę inaczej niż w pl. W pl dostaje się kroplowke z oxy i rura. Tutaj się pieszcza. Cały dzień stracony. Dostałam tampon z hormonem, który w 90% jest nieskuteczny ale taka ich polityka. Ma być pomału, bo może zadziała. No więc nie zadziałał. Miałam przez ok 2-3h skurcze, nawet dość mocne i częste i wszystko przeszło. Ból z kręgosłupa mam okropny Lecz oprócz tego że boli jak diabli to nie daje postępu. Muszą być skurcze z brzucha. A te są ale słabe i nieregularne . Czyli umrę na krzyż ale bez rozwarcia [emoji51]. Dopiero jutro dostanę kroplowke z oxy.
Dziękuję kochane za kciuki [emoji5]️

thgf3e3kjpl39djw.png

Dziękuje Wam bardzo :)
A wygladalo to tak^^ stranka po @ co 3-4 dni. W 33dc miałam bóle brzucha, wiec myslalam ze przyszła kolejna miesiączka i następnego dnia sie kochaliśmy. W 40dc zrobilam pierwszy test ktory okazał sie negatywny. Kolejny test zrobilam w 50dc cyklu i taramm : )))
Udało nam sie w drugim cyklu.
Tak, chcielibyśmy aby drugi dzidzius był chłopczykiem ^^ w środę ide na pierwsza wizyte do gina.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

kitga moje gratulacje! bardzo późno dowiedziałaś się o ciąży, tak długie miałaś cykle?

Arya współczuję braku postępu, mam nadzieję, że zaraz się zacznie prawidłowa akcja. Ile według USG mała dziś miała kg? Mi na bóle krzyżowe pomagał zimny okład na plecy, może Tobie też choć trochę ulży w bólach.

Mikallo. Dziękuję.
Tak, moje cykle są mega długie.
Jesteśmy szczęśliwi, że udało się tak szybko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Ja mam wywoływany ale siłami natury. Tutaj jest trochę inaczej niż w pl. W pl dostaje się kroplowke z oxy i rura. Tutaj się pieszcza. Cały dzień stracony. Dostałam tampon z hormonem, który w 90% jest nieskuteczny ale taka ich polityka. Ma być pomału, bo może zadziała. No więc nie zadziałał. Miałam przez ok 2-3h skurcze, nawet dość mocne i częste i wszystko przeszło. Ból z kręgosłupa mam okropny Lecz oprócz tego że boli jak diabli to nie daje postępu. Muszą być skurcze z brzucha. A te są ale słabe i nieregularne . Czyli umrę na krzyż ale bez rozwarcia [emoji51]. Dopiero jutro dostanę kroplowke z oxy.
Dziękuję kochane za kciuki [emoji5]️

thgf3e3kjpl39djw.png
Powodzenia jutro i oby szybko poszlo :-)

Do góry