reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia tak 300 zl razem z krwia. 350 jak z plyta. Ale ona nawet nie zapytala czy chce, a ja w takim szoku bylam ze zapomnialam powiedziec zeby nagrala. Co do plci to u mnie nawet nie spojrzala. Ale byla dziewczyna przedemna i jej powiedziala ze chyba dziewczynka. Moj lekarz i duzo babek mowi ze od plci jest Hoppe i jak maluch sie dobrze ulozy to na tym etapie potrafi bezblednie podac plec. Podobno spec w tym temacie. Ale narzekają ze gbur potrafi byc. Bliska znajoma byla u niego w 12 tc i podobno byl mily i podal plec bezblednie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No nic, nie będę już zmieniać :-) nie znam jej więc wyrobie sobie własną opinię :-) wiesz jak to jest...

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Pewnie ze tak. Juz nie ma co zmieniac.
Ja zastanawiam sie jak u mnie bedzie. Ja mam na 13.15 a tego dnia Hoppe pracuje do 13 hahahah. Wziol mnie po godzinach i pewnie bedzie mial zly humor albo zrobi badanie na szybko, tego sie boje.

Z genetycznymi to ciężko nieraz. Ale czasem warto jak lekarz zbyt panikuje i zleci dodatkowe niż nic nie stwierdzi.
Andzelisia a może miałaś wcześniej? Ile razy dziennie robisz testy? Bo widzę ze pozytyw to w sumie przez pare h jest. Ja w poprzednim cyklu właśnie przegapiłam pik. A teraz zrobiłam jak mi temp spadła.
14cadf528b7d3be1ddf5de0320b48369.jpg

Tu mam foto. Od góry dwa to z wczoraj, dwa z dzisiaj rano i dwa teraz robione

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mysle ze nie przegapilam bo zawsze mam bol owulacyjny.robie codziennie.a ostatnio dwa razy dziennie.i wogole sychoty tam w srodku straszne.dzis troche jakis sluz zaczyna byc moze akurat jutro albo pojutrze cos bedzie.cos mi sie wydaje ze w moim przypadku ta wit c przesuwa mi ta owulacje.w tamtym miesiacu tez tak bylo.

Hehe No jak dajecie codziennie to się nie dziwie ze męczące! A No mąż to wykończony będzie po takim miesiącu. Ale pewnie na dniach nadejdzie. Wit C tez wysusza wiec pewnie dlatego brak śluzu. Ja to tez sucho. Jakoś nie chce mi się wierzyć ze bez śluzu uda się zajść w ciąże No ale może się mylę.
Działaj trzymam kciuki
Monia a Ty jak tam? Dostałaś już @? Bo choroba Cię rozłożyła ale może jednak coś zaskoczyło?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama jak jutro nie bedzie tej owulki to faktycznie cos bedzie nie tak.chodzi mi o bol owulacyjny albo ten test zeby byl pozytywny.zobaczymy jutro tez wykonam dwa.

Mu w tym miesiacu juz 13 razy :-).a od soboty czyli dziewiec dni juz jest dzien w dzien :-) mam nadzieje ze te starnka nie pojda na marne.Choc powiem wam ze jak planowalam ze bedzie codziennie to myslalam ze jednak wymiekniemy :-)

Imama ale on w sumie nic nie zlecila tylko ze na bank bedzie wysokie ryzyko zd i bedzie wskazanie do amniopunkcji. Ja tam wiedzialam ze to sa tylko statystyki ale maz nie mial pojecia i siedzial i gapil sie jak na wariatke. Powinna wytlumaczyc na spokojnie o co chodzi i wgl co to jest ta podwyzszona przeziernosc karkowa a nie klepac bez sesu.
Arya hop hop ciekawe jak u ciebie.
Millo jak sie czujesz?

reklama
Do góry