reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczynki,
U mnie dziś 7dni po staraniach. Ledwo żyję przez tą przeprowadzkę :( Wątpię, że się udało, nikła szansa. Najpierw byłam przeziębiona przed owu, a wczoraj gorączki dostałam i mięśnie klatki piersiowej mnie bolą masakra, chyba przewianie :(
Ana, Mikallo bardzo mi przykro, myślałam że wszystkim nam się uda. Wy chociaż co miesiąc możecie się starać, ja następna szansa dopiero w wakacje:(
Imama widzę, że działacie zgodnie z planem, powodzenia kochana:)

reklama
Mikallo cynamon na dziewczynkę właśnie, masz akcje. Sama do porannej kawy wsypuje. On obniża strasznie poziom glukozy we krwi.
Ana lepiej bierz od @ do 14 dni. Bo vitex może opóźniać owulacje i możesz jej poprostu nie odstać. Lepiej właśnie 2 tyg a później odstawić aż do @. Naprawdę zimne kąpiele stosuja pary przy bezpłodności podobno super efekty i naprawdę może pomoc. Ale pewnie nieprzyjemne.
Maziajka zdrówka.
Monia ja trzymam kciuki może się uda! Ile miałaś staranek w owu? Oby Ci się jednak udało bo przykro ze tyle byś musiała czekać. Trzymam kciuki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

imama szieki za info nie moglam znalwsc jak dlugo brac no ok czyli biore 3dzien wezme do 12dc i odstawie.
monia zdrowka mam nadzieje ze sie udalo w tym cyklu mimo choroby.
maziajko tobe rowniez zycze zdrowka.

Hejka ja po swietach chora pogoda nie sprzyja:-(

Mikallo polecam jeszcze wszelkiego rodzaju red bulle dla Ciebie i meza .

Trzymam kciuki za Was wszystkie:-)

Araya jak stres przed sobota?

A laski prosze o glosik:-) Link do: BB Brzuszki - głosowanie
Powoli już tak. Chciałbym zacząć rodzic sama w czwartek lub piątek. Mówię dziś do męża od jutra sex 2xdziennie to stwierdził żebym nie obiecywała, ale się ucieszył. Zobaczymy czy coś to da[emoji6]. Na B nic nie działało, może siostra nie taka uparta? [emoji6]

thgf3e3kjpl39djw.png

Cynamon dobrze obniża cukier. Jeszcze kurkuma. Herbatki regulujące cukier itp. ja dużo piłam, a w rodzinie męża pierwsze dziewczyny. Witamina c, ale to już wiadomo.

A ja tak dla żartu wrzucam dzisiejszą fotkę z usg :-) Ktoś zgadnie czy to chłopczyk czy dziewczynka :-) hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry