reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczynki,
U mnie dziś 7dni po staraniach. Ledwo żyję przez tą przeprowadzkę :( Wątpię, że się udało, nikła szansa. Najpierw byłam przeziębiona przed owu, a wczoraj gorączki dostałam i mięśnie klatki piersiowej mnie bolą masakra, chyba przewianie :(
Ana, Mikallo bardzo mi przykro, myślałam że wszystkim nam się uda. Wy chociaż co miesiąc możecie się starać, ja następna szansa dopiero w wakacje:(
Imama widzę, że działacie zgodnie z planem, powodzenia kochana:)

reklama
Mikallo cynamon na dziewczynkę właśnie, masz akcje. Sama do porannej kawy wsypuje. On obniża strasznie poziom glukozy we krwi.
Ana lepiej bierz od @ do 14 dni. Bo vitex może opóźniać owulacje i możesz jej poprostu nie odstać. Lepiej właśnie 2 tyg a później odstawić aż do @. Naprawdę zimne kąpiele stosuja pary przy bezpłodności podobno super efekty i naprawdę może pomoc. Ale pewnie nieprzyjemne.
Maziajka zdrówka.
Monia ja trzymam kciuki może się uda! Ile miałaś staranek w owu? Oby Ci się jednak udało bo przykro ze tyle byś musiała czekać. Trzymam kciuki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

imama szieki za info nie moglam znalwsc jak dlugo brac no ok czyli biore 3dzien wezme do 12dc i odstawie.
monia zdrowka mam nadzieje ze sie udalo w tym cyklu mimo choroby.
maziajko tobe rowniez zycze zdrowka.

Hejka ja po swietach chora pogoda nie sprzyja:-(

Mikallo polecam jeszcze wszelkiego rodzaju red bulle dla Ciebie i meza .

Trzymam kciuki za Was wszystkie:-)

Araya jak stres przed sobota?

A laski prosze o glosik:-) Link do: BB Brzuszki - głosowanie
Powoli już tak. Chciałbym zacząć rodzic sama w czwartek lub piątek. Mówię dziś do męża od jutra sex 2xdziennie to stwierdził żebym nie obiecywała, ale się ucieszył. Zobaczymy czy coś to da[emoji6]. Na B nic nie działało, może siostra nie taka uparta? [emoji6]

thgf3e3kjpl39djw.png

Cynamon dobrze obniża cukier. Jeszcze kurkuma. Herbatki regulujące cukier itp. ja dużo piłam, a w rodzinie męża pierwsze dziewczyny. Witamina c, ale to już wiadomo.

A ja tak dla żartu wrzucam dzisiejszą fotkę z usg :-) Ktoś zgadnie czy to chłopczyk czy dziewczynka :-) hihi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry