reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krótko się staramy?możliwe, ale same wiecie jak to jest jak się czeka kolejny miesiąc w nadziei i znowu nic no przykro bardzo. Miałam się nie nastawiać na ten cykl wg ginek a najlepiej dać odpocząć macicy po ostatniej bioch miesiąc, nie odpuściłem to czego się spodziewalam :( z drugiej strony wolalam ujzec jedną dziś kreskę niż dopatrywać się drugiej i zobaczyć cień cienia to bym dopiero się martwiła czy to nie powtórka z ostatniego cyklu,ale mimo to przykro... chce już dostac@ pewnie jak na złość przyjdzie pozniej.
Mi też co miesiąc było przykro. Wydawało mi się że jestem super plodna bo dwójka dzieci za pierwszym razem zrobiona. Ale nie ma co ukrywać to było 10 i 12 lat temu i jednak wszystko się zmieniło. Jeśli nie z mojej strony to może z męża... starzejemy się :-) i zajęło nam teraz to 6 cykli.
Uda Wam się w końcu,zobaczysz !!!!

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Mi też co miesiąc było przykro. Wydawało mi się że jestem super plodna bo dwójka dzieci za pierwszym razem zrobiona. Ale nie ma co ukrywać to było 10 i 12 lat temu i jednak wszystko się zmieniło. Jeśli nie z mojej strony to może z męża... starzejemy się :-) i zajęło nam teraz to 6 cykli.
Uda Wam się w końcu,zobaczysz !!!!

xnw40tc7sy506vxn.png
no tak rozumie, spodziewalam sie tego, ale dwa lata temu, i teraz sie łudziłam ze skoro wtedy sie udało tak szybko, bo za drugim razem i to wlasnie z seksow tylko w dniu owulacji, to tym razem pomyslalam moze tez pojdzie szybko, a tu dupa.
No nic juz nie dąsam sie, jest mi przykro wiadomo, ale trudno no nic nie poradze nie będe płakac cały dzień, a nóz sie uda w 5 cyklu.
@Mikallo nie za wczesnie, bo ostatnio mi pokazało bladziocha w 12 dpo nawet jak nie doszło do implantacji, wiec mysle ze juz po ptakach na pewno.

To coś optymistycznego, na majowkach mamy już 5 dzieci [emoji7][emoji7][emoji7]

Dziewczyny wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych [emoji214][emoji212][emoji213][emoji214][emoji235].
Spełnia marzeń zwłaszcza tych najważniejszych. [emoji8][emoji8][emoji8]

thgf3e3kjpl39djw.png

Co tam dziewczynki? Nic nie piszecie to pewnie swietujecie.U nas ospa u mlodszego wiec my w domu.Mama byla u nas prawie caly dzien :-).Pogoda u nas na podkarpaciu dzis okropna:-( wiec dzien spedzony w domku... A co u Was ???

Witam świątecznie. Tutaj tez pogoda niezbyt chociaż myślałam ze będzie gorzej.
U mnie staranka były śluz się zmienia wiec pewnie owu na dniach.
Mikallo szkoda ze jednak się nie udało. Może ta choróba namieszała.
Ana nie poddawaj się. Napewno Wam się uda. Niestety to tak jest jak zabardzo sobie zaplanujemy to przeważnie jest nie po naszej myśli. Spróbuj faktycznie ten vitex. Po kp tez pewnie hormony szaleją a do tego biochemiczna.
Któraś jeszcze będzie testować?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Imama widze ze "jedziemy na tym samym wózku" kiedy myslisz testowac choc wiem ze to jeszcze daleko?,u mnie owulacja ma byc miedzy niedziela a wtorkiem :-)Takze przed nami nadal ostre staranka :-)

Do góry