reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ana jak nie da rady któregoś razu to nic na siłę, jak wiesz mniej więcej kiedy masz ovu to działajcie w okolicy tego dnia. Spokojnie i my doczekamy się swoich dzieci brzuchach :)
No właśnie gdy się udało w biochemicznej to były przytulanki najbliżej owulacji bo zerkalam na wykresy wstecz i dwa lata temu splodzilismy tak też syna w dzień owulacji,a jak dzien przed to już się nie udaje,stad moje plany codziennie w okolicach owulacji tak jak maziajka właśnie.

reklama
Ana nam przed owulacja tez nie wychodzilo..dopiero w sama sie udalo:)chyba ze to bylo pare godzin przed,w sama i po.Chyba tak:)
Ja dzis zaliczylam 1 wymioty po soku ktory zawsze pilam..bleeee..nie cierpie wymiotować!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczynki, wpadłam powiedzieć że u mnie staranka trwają, odpuściłam odstępy , jeden stosunek i zakwaszanie bo nie wychodziło. Działam codziennie od poniedziałku a ovu będzie prawdopodobnie jutro bo testy zaczynają ciemnieć.
Nie wiem czy wieczorem jeszcze działać czy już odpuścić, ale chyba będę działała jak maziajka cały tydzień :)

ana kochana nie ma co wracać do przeszłości, myśl pozytywniea przyjdą dwie kreseczki

antonia śliczna dzidzia, masz już ustalone usg I trymestru?

arya trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie

za wszystkie staraczki zaciskam kciuki
13 maja mam usg genetyczne

xnw40tc7sy506vxn.png

ajlak no to trzymam kciuki u mnie bylo dokladnie tak samo dzialania od poniedzialku a owu w czwartek wieczorem!

ana i nam odstep nie wychodzil..

Araya widzialam ja na innym watku jeszcze w dwupaku.

Millo znam ten bol...choc ja mialam takie mdlosci i naciagania ,ze wymioty sprawialy mega ulge.

Boziu ale zimnica...do tego jakos dziwnie sie czuje cisnienie czy cos? czuje sie jakbym zemdlec zaraz miala,

Hejka:-)
Mój syn jeszcze siedzi w brzuszku. Czeka na lepszą pogodę chyba, bo się znowu strasznie zimno zrobiło:-) sama już się go doczekać nie mogę. Dziś już 39+0.

Arya powodzenia:-*

Antonia śliczny bobas:-) co do płci to jeszcze nic się powiedzieć nie da niestety.

ojej to mnie pocieszylyscie to dobre mam plany zeby codziennie w dniach okoloowulacyjnych,za ktoryms razem musi sie udac.
millo pociesze cie no jeszcze pomeczysz sie z 3-4tyg i mina mdlosci;) ale to wiesz a tak serio no wspolczuje ja tylko mialam mdlosci nie zwracalam nie wiem czy nie lepiej wymiotowac i miec spokoj czy zeby mulilo cale dnie trzymaj sie kochana.

Ana,Maziajka dziekuje:)Mam nadzieje ze to jednorazowy epizod:)w sobote sa moje uro i taty 60tka i robi impreze w knajpie.Mam nadzieje ze bede sie dobrze czuc:)

Katja superowe wiesci:*
Tynka och to juz tez tuz tuz:*

Moja kolezanka sie dzis dowiedziala ze 2 cora♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:-)
Mój syn jeszcze siedzi w brzuszku. Czeka na lepszą pogodę chyba, bo się znowu strasznie zimno zrobiło:-) sama już się go doczekać nie mogę. Dziś już 39+0.

Arya powodzenia:-*

Antonia śliczny bobas:-) co do płci to jeszcze nic się powiedzieć nie da niestety.
Tynka fajnie, że się odezwałaś. Byłam ciekawa co u Ciebie bo teraz twoja kolej a później ja. Masz czas do soboty, wyganiaj synka bo ja nie mogę czekać [emoji6]. Powodzenia, teraz może być w każdej chwili [emoji5]️

thgf3e3kjpl39djw.png

Do góry