reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ana jak nie da rady któregoś razu to nic na siłę, jak wiesz mniej więcej kiedy masz ovu to działajcie w okolicy tego dnia. Spokojnie i my doczekamy się swoich dzieci brzuchach :)
No właśnie gdy się udało w biochemicznej to były przytulanki najbliżej owulacji bo zerkalam na wykresy wstecz i dwa lata temu splodzilismy tak też syna w dzień owulacji,a jak dzien przed to już się nie udaje,stad moje plany codziennie w okolicach owulacji tak jak maziajka właśnie.

reklama
Ana nam przed owulacja tez nie wychodzilo..dopiero w sama sie udalo:)chyba ze to bylo pare godzin przed,w sama i po.Chyba tak:)
Ja dzis zaliczylam 1 wymioty po soku ktory zawsze pilam..bleeee..nie cierpie wymiotować!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczynki, wpadłam powiedzieć że u mnie staranka trwają, odpuściłam odstępy , jeden stosunek i zakwaszanie bo nie wychodziło. Działam codziennie od poniedziałku a ovu będzie prawdopodobnie jutro bo testy zaczynają ciemnieć.
Nie wiem czy wieczorem jeszcze działać czy już odpuścić, ale chyba będę działała jak maziajka cały tydzień :)

ana kochana nie ma co wracać do przeszłości, myśl pozytywniea przyjdą dwie kreseczki

antonia śliczna dzidzia, masz już ustalone usg I trymestru?

arya trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie

za wszystkie staraczki zaciskam kciuki
13 maja mam usg genetyczne

xnw40tc7sy506vxn.png

ajlak no to trzymam kciuki u mnie bylo dokladnie tak samo dzialania od poniedzialku a owu w czwartek wieczorem!

ana i nam odstep nie wychodzil..

Araya widzialam ja na innym watku jeszcze w dwupaku.

Millo znam ten bol...choc ja mialam takie mdlosci i naciagania ,ze wymioty sprawialy mega ulge.

Boziu ale zimnica...do tego jakos dziwnie sie czuje cisnienie czy cos? czuje sie jakbym zemdlec zaraz miala,

Hejka:-)
Mój syn jeszcze siedzi w brzuszku. Czeka na lepszą pogodę chyba, bo się znowu strasznie zimno zrobiło:-) sama już się go doczekać nie mogę. Dziś już 39+0.

Arya powodzenia:-*

Antonia śliczny bobas:-) co do płci to jeszcze nic się powiedzieć nie da niestety.

ojej to mnie pocieszylyscie to dobre mam plany zeby codziennie w dniach okoloowulacyjnych,za ktoryms razem musi sie udac.
millo pociesze cie no jeszcze pomeczysz sie z 3-4tyg i mina mdlosci;) ale to wiesz a tak serio no wspolczuje ja tylko mialam mdlosci nie zwracalam nie wiem czy nie lepiej wymiotowac i miec spokoj czy zeby mulilo cale dnie trzymaj sie kochana.

Ana,Maziajka dziekuje:)Mam nadzieje ze to jednorazowy epizod:)w sobote sa moje uro i taty 60tka i robi impreze w knajpie.Mam nadzieje ze bede sie dobrze czuc:)

Katja superowe wiesci:*
Tynka och to juz tez tuz tuz:*

Moja kolezanka sie dzis dowiedziala ze 2 cora♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka:-)
Mój syn jeszcze siedzi w brzuszku. Czeka na lepszą pogodę chyba, bo się znowu strasznie zimno zrobiło:-) sama już się go doczekać nie mogę. Dziś już 39+0.

Arya powodzenia:-*

Antonia śliczny bobas:-) co do płci to jeszcze nic się powiedzieć nie da niestety.
Tynka fajnie, że się odezwałaś. Byłam ciekawa co u Ciebie bo teraz twoja kolej a później ja. Masz czas do soboty, wyganiaj synka bo ja nie mogę czekać [emoji6]. Powodzenia, teraz może być w każdej chwili [emoji5]️

thgf3e3kjpl39djw.png

Do góry