reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
No ładne[emoji173]Antonia woow jakie cudooo!!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Millo
Antonia o matko jakie piekne zdjecie Dzidziusia♡ Wspaniale!!!:**
Arya ja tam mimo wszystko liczę ze na urodzinki mi urodzisz hihi:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Arya ja tam mimo wszystko liczę ze na urodzinki mi urodzisz hihi:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
andzelisia
Cudny widok :-)
andzelisia
A co do plci to na tym etapie mysle ze jest 50/50 :-)Cudny widok :-)
ana.
@Arya maM nadzieje że seksy pomogą i ruszy cos szybciej. ale fajnie juz nie dlugo ujzysz swoja kruszynke w razie jakbys szybko uciekło, bo by sie zaczeło to szybkiego porodu kochana :*
@Antonia2016 łezka mi sie zakręciła, bo testowała po tobie chwile wtedy, tez bym juz miała takie malenstwo w brzuszku no nic moze w koncu sie uda.
Śliczna fotka obstawiam tak jak adzelisia 50/50 hihi.
@Imama po tym witexie chyba mi sie nasilil@ dzis malo nie zalalam łozka rano, zastanawia sie czy nie odlozyc, tak czytam to dosc silne mam, bo castagnus ma 45mg a to co ja mam swansona ma 400mg.
@Antonia2016 łezka mi sie zakręciła, bo testowała po tobie chwile wtedy, tez bym juz miała takie malenstwo w brzuszku no nic moze w koncu sie uda.
Śliczna fotka obstawiam tak jak adzelisia 50/50 hihi.
@Imama po tym witexie chyba mi sie nasilil@ dzis malo nie zalalam łozka rano, zastanawia sie czy nie odlozyc, tak czytam to dosc silne mam, bo castagnus ma 45mg a to co ja mam swansona ma 400mg.
cześć dziewczynki, wpadłam powiedzieć że u mnie staranka trwają, odpuściłam odstępy , jeden stosunek i zakwaszanie bo nie wychodziło. Działam codziennie od poniedziałku a ovu będzie prawdopodobnie jutro bo testy zaczynają ciemnieć.
Nie wiem czy wieczorem jeszcze działać czy już odpuścić, ale chyba będę działała jak maziajka cały tydzień
ana kochana nie ma co wracać do przeszłości, myśl pozytywniea przyjdą dwie kreseczki
antonia śliczna dzidzia, masz już ustalone usg I trymestru?
arya trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie
za wszystkie staraczki zaciskam kciuki
Nie wiem czy wieczorem jeszcze działać czy już odpuścić, ale chyba będę działała jak maziajka cały tydzień
ana kochana nie ma co wracać do przeszłości, myśl pozytywniea przyjdą dwie kreseczki
antonia śliczna dzidzia, masz już ustalone usg I trymestru?
arya trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie
za wszystkie staraczki zaciskam kciuki
ana.
Ajlak to kciuki za owocne starania na pewno się uda w tym cyklu ja też postaram się bliżej owul codziennie bo co drugi nie wychodzi.ahh jak zobaczyłam pierwsza fotke juniorki Antoni to mnie jakoś tak naszlo i się przykro zrobiło,wiem nie ma co się oglądać za siebie.
ana.
Tylko jak mąż nie podola codziennie znów to się załamie chyba.oto się martwię, że będzie nerwowo znowu i będzie klapa, zajada imbir arginine zen szen i cynk w tym cyklu ,mówił ostatnio jak się przytulalismy że jakby lepiej chyba muszę się bardziej na gimnastykować tym razem jakieś gadżety czy coś hehe moze to pomoże ;D
reklama
Podziel się: