reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Millo dzieki ale nic z tego.
ale mi przykro... :( znowu sie nie udało :( jedna kreseczka 12 dpo tak bardzo sie bałam dzis robić wahałam się, nie załuje przynajmniej wiem, ale caly dzien do dupy i jeszcze przy kuchni stac caly dzień przy garach, co znowu poszło nie tak...? :( zaczynam myslec, ze nigdy sie nam nie uda i nie dane nam jest miec wiecej dzieci, juz nie wiem co moge zrobic, na te badanie hormonow nie pojde tutaj, bo strasznie drogie, dopiero latem w polsce, a to dopiero za 3 miesiace a czas leci, brak mi słow i checi na wszystko tak bardzo mi zle, maz pociesza mnie, ze teraz sie uda na pewno, ze on woli dzieciatko ze stycznia, a nie z konca roku , a mnie to wcale nie cieszy 4 cykl klapa... sciska mi gardlo z żalu, lzy mam w oczach... chole... :(
Wesolych swiat jeszcze raz wszytskim wam zycze.

reklama
Ale mam ostatnio sny :-) już któraś noc z rzędu ... śni mi się że mam córkę :-)
A wieczorne mdłości mnie odbijają, chodzę spać przed 21 żeby przespać. No mam nadzieję że zaraz to minie.
Wesołych świąt kochane :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Ana tak mi przykro:(wiem ze to czekanie i lejace miesiace sa najgorsze:(Wiem ze to rzadne pocieszenie ale 4cykl to jeszcze nie tak dlugo.Nie pisz ze nigdy Wam sie nie uda bo to nie prawda!!!Mnie i Maziajce sie udalo w 6 dopiero..te co stracilysmy.Pozniej mi w moim 8 zaskoczylo.Nie poddawaj sie!!Zabraniam Ci tak myslec!!!Jaka mialas teraz taktyke?Moze oslabiasz za bardzo? Sprobujcie raz czy 2 w owulacje sama.Musi sie wkoncu udac i sie uda!!!♡Bedzie dobrze Kochana!!

Antonia mnie tez ciagle glupoty sie snia.. i seksy!Jeszcze 13 dni i moj malz bedzie na zawsze !!:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka

Ana przykro mi ale tak jak Millo pisze staracie sie kritko sama przez to przeszlam...do tego mam endometrioze...ja juz mysllam ze nigdy sie nie uda .. Ze moj syn bedzie jedynakiem...
A teraz juz 30tc.Nie poddawaj sie!

Millo to cudnie , ze mezu wraca :-)

Antonia biedna wspolczuje mnie znow mdlosci wrocily!!;-(
Co do snow mnie tez sie caly czas corka snila no i bedzie corka:-) tego zycze i Tobie:-)
Kiedy masz prenatalne?

Zycze wszysykim Wesolych Swiat!!!

Dziękuję za pocieszenie,taktyka?nie mam już pomysłu seksy częste odpadają,mama przywiozła mi ten vitex zacznę brać jak przyjdzie @ mąż bierze cynk ja też od paru dni niby ma poprawić jakość nasienia i u mnie niby pomaga regulować hormony biorę nie zaszkodzi, no i jedyne co mi przychodzi do głowy to seksy rzadko, tylko w owu ze dwa razy, tak jak dwa lata temu, a jak się nie uda teraz to tylko mi hormony pozostana zbadac, ale to dopiero latem, może znowu za daleko owulacji bylo a miałam taką nadzieję,bo monitoring był ehhh i nic, przykro....

Krótko się staramy?możliwe, ale same wiecie jak to jest jak się czeka kolejny miesiąc w nadziei i znowu nic no przykro bardzo. Miałam się nie nastawiać na ten cykl wg ginek a najlepiej dać odpocząć macicy po ostatniej bioch miesiąc, nie odpuściłem to czego się spodziewalam :( z drugiej strony wolalam ujzec jedną dziś kreskę niż dopatrywać się drugiej i zobaczyć cień cienia to bym dopiero się martwiła czy to nie powtórka z ostatniego cyklu,ale mimo to przykro... chce już dostac@ pewnie jak na złość przyjdzie pozniej.

Witajcie, u mnie tak jak przeczuwalam @ zawitala z samego rana. Kolejny cykl bedzie moj! :)

@ana. przykro mi, ze test negatywny, moze za wczesnie go zrobilas?
Odgon zle mysli, moze dzidzia chce sie urodzic w 2018r. :)
W koncu sie uda, moze Twoj organizm musial odpoczac po biochemicznej. Sciskam Cie mocno!

Dziewczyny z okazji Swiat zycze Wam samych pozytywnych testow ciazowych i zdrowych, pieknych dzidziusiow!

reklama
Hejka

Ana przykro mi ale tak jak Millo pisze staracie sie kritko sama przez to przeszlam...do tego mam endometrioze...ja juz mysllam ze nigdy sie nie uda .. Ze moj syn bedzie jedynakiem...
A teraz juz 30tc.Nie poddawaj sie!

Millo to cudnie , ze mezu wraca :-)

Antonia biedna wspolczuje mnie znow mdlosci wrocily!!;-(
Co do snow mnie tez sie caly czas corka snila no i bedzie corka:-) tego zycze i Tobie:-)
Kiedy masz prenatalne?

Zycze wszysykim Wesolych Swiat!!!
Pewnie się dowiem teraz na wizycie po świętach. Mam we wtorek to pewnie będziemy o tym rozmawiać. Nie mogę się doczekać :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Do góry