reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dolaczam sie do pytan Millo ;)

U mnie temperatuta minimalnie wzrosla i utrzymuje sie na jednym poziomie. Objawow jak np. bol piersi brak. Czuje, ze @ sie zbliza, wiec bede dzialac w nastepnym cyklu :)
Kurcze niby wiedzialam, ze marne szanse w tym miesiacu ale odkad prowadze obserwacje, chyba bardziej nastawilam sie na ciaze. Troche bedzie zal jak @ przyjdzie ale jestem na to gotowa jak nigdy.
Wstawie wykres jak usiade do konputera.

Millo jak sie czujesz?
Jak nasze brzuchatki? Co u Was?
U mnie apogeum mdłości chyba powoli mija :-) nadal są ale coś przynajmniej jem. Śpię cały czas i energii brak :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
@Millo współczuję mdłości bleee. Ja przez jelitówkę również je miałam przez ostatnie 10 dni, więc łączę się w bólu. Dziś pierwszy dzień bez mdłości i jak nowo narodzona jestem. Oby Ci szybko przeszły!

@ana. jestem z Ciebie dumna! To kiedy postanowiłaś wykonań pierwszy test? Kiedy masz termin @?

Za staraczki mocno zaciskam kciuki!

Mój wykres jak obiecałam:
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend
najwczesniej 9dpo dzis 10dpo ale nie zrobilam testu, czuje sie jakos na @ ale mam jeszcze troche czasu powinnam dostac w sobote najpozniej w poniedzialek i pewnie tak bedzie, bo owulacja dwa dni pozniej byla w tym cyklu. A widze testowalas juz ?

@ana. tak, zrobilam jeden test bo juz nie wiedzialam co mi jest, no i maz mnie nakrecil. Ale jak widac dupa i wiecej testow nie robie az do @. Zla jestem na siebie, ze posluchalam meza ale przynajmniej W. sie nie cieszy bez powodu (co swoja droga bardzo mnie denerwowalo).
Trzymam kciuki za Ciebie!

Ja również Wam dziewczyny dwóch kreseczek na testach, upragnionych jajeczek bądź kreseczek na usg i szybkiego i bezproblemowego rozwiązania dla tych zaciazonych! Wesołych świat!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ana. rozumiem Twoje obawy. Moze poczekaj z testowaniem do niedzieli. Ja czekam na @, jezeli do niedzieli sie nie zjawi to zatestuje. Temperatura dzis spadla, wiec nie licze na 2 kreski bo bole menstruacyjne sie nasilaja :(

reklama
Kochane Wesolutkich Świąt i mokrego lanego poniedzialku:*
Życzę szczęsliwych rozwiązan i zafasolkowania Staraczkom naszym kochanym:***

Mikallo przykro mi ze temp spadla:(kurde noooo!!!
Ana kciuki mocno zaciśnięte!!!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry