reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiem ze test jest negatywny.Ale ta kreska co ma być mocniejsza w 9 dniu wygląda tak samo jak miesiac wczesniej dzien przed owulka a tu do owulki daleko .Od czego to zalezy wlasnie ze kreska mimo iz jest slabsza to jednak mocna? Mam nadzieje ze rozumiecie :-)?
20170413_101818-1.jpg

Załączniki

• 20170413_101818-1.jpg
    20170413_101818-1.jpg
    569,6 KB · Wyświetleń: 323
reklama
Andzelisia tak to czasem jest ze coś się zaplanuje a tu coś się zmieni i nie da rady. Z dziećmi to wiadomo staranka inaczej wyglądają hehe mój to tez tylko czai żeby do nas wskoczyć!
Te testy owu to mi dziwnie tez wychodzą. Ale u Ciebei tak jakby blisko owu była, ze na dniach. Wiec może coś się przrsunelo. Lepiej jakieś staranka bo możesz przegapić. A nie zmieniłaś nic, np w suplementach ze nie bierzesz? Może to coś zmienilo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelisia tak to czasem jest ze coś się zaplanuje a tu coś się zmieni i nie da rady. Z dziećmi to wiadomo staranka inaczej wyglądają hehe mój to tez tylko czai żeby do nas wskoczyć!
Te testy owu to mi dziwnie tez wychodzą. Ale u Ciebei tak jakby blisko owu była, ze na dniach. Wiec może coś się przrsunelo. Lepiej jakieś staranka bo możesz przegapić. A nie zmieniłaś nic, np w suplementach ze nie bierzesz? Może to coś zmienilo

Ja zawsze mialam dlugie cykle.Wieczorem jeszcze powtorze test owul i zobaczymy.Biore wit c, mg.,kw foliowy i w sumie od kilku dni pije wapno :-).ale nie wiem czy to ma jakis wplyw.

Mikallo odganiam od Ciebie małpe!a kysz a kysz!!
Mnie mdlosci męczą rano i wieczorem..ledwo co jem bo nie moge o tym myslec ble ble ble.. a tu Święta idą!

Andzelisia mi to wyglada jakby pozytyw mial byc za 2 dni.Moze sie przesunelo jednak?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelisia tak dokladnie seksy byly od pn do piatku dokladnie a owulacja w czwartek wieczorem:) seksy glownie rano bo moj byl na l4( mial noge w gipsie)
Co do testu jeszcze troche.

Millo wspolczuje :( dasz rade :p ja tez dalam a co sie namarudzilam, naplakalam:p a teraz juz z gorki:)

Imamam kciuki trzymam za stosunkowo udane dzialania:)

Katja o matulu biedaczek,U Nas byl falszywy alarm na szczescie...nic mu nie ma mial tylko 1 dniowy spadek formy:)

Dziekuje Kochane. W nocy jeszcze goraczkowal, ja padam na twarz, wlosy tluste, brzuch napiety i te sprawy. Uhhh. Sciskam Was przedswiatecznie :)

Millo współczuje! To najgorsze niestety te mdłości. Ja roznieś bardzo złe się czułam! Także oby z dnia na dzień było lepiej
Andzelisia No to dajesz dzisiaj staranka. Nie ma co się stresować to może jeszcze potrwać jednak. Rób testy i działaj w międzyczasie
Katja zdrówka dla syna. Moi ostatnio chorzy ja również byłam. Ale minie pewnie na dniach.

@Katja. zdrowka jeszcze raz dla synka.
@Millo a dzis jakos kiepsko ospala chodze, młody wstał o 5tej i pewnie stad ta sennosc teraz sobie zrobił dzremnke to sie położyłamz nim na pół godzinki.
@Mikallo ja od wczoraj odczuwam lekkie bóle jak na @ to pewnie zwiastun @, wiem jak to jest jak sie tworzy wykresy, człowiek sie nastawia bardziej chyba na koniec z happy endem, a nie zawsze to tak jest. dzis jak rano młody mnie tak szybko obudził, chodzilo mi po głowie zeby zatestowac, ale opanowałam sie, szybciutko hop na toalete poranna :p co by nie kusiło :D i było po wszystkim :) a potem w sumie cieszyłam sie udało mi sie powstrzymać. :)
@Monia0281 @Imama kciuki :)
@andzelisia moze szykuje sie krotszy cykl.

reklama
@Millo współczuję mdłości bleee. Ja przez jelitówkę również je miałam przez ostatnie 10 dni, więc łączę się w bólu. Dziś pierwszy dzień bez mdłości i jak nowo narodzona jestem. Oby Ci szybko przeszły!

@ana. jestem z Ciebie dumna! To kiedy postanowiłaś wykonań pierwszy test? Kiedy masz termin @?

Za staraczki mocno zaciskam kciuki!

Mój wykres jak obiecałam:
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Ostatnia edycja:
Do góry