reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiem ze test jest negatywny.Ale ta kreska co ma być mocniejsza w 9 dniu wygląda tak samo jak miesiac wczesniej dzien przed owulka a tu do owulki daleko .Od czego to zalezy wlasnie ze kreska mimo iz jest slabsza to jednak mocna? Mam nadzieje ze rozumiecie :-)?
20170413_101818-1.jpg

Załączniki

• 20170413_101818-1.jpg
    20170413_101818-1.jpg
    569,6 KB · Wyświetleń: 328
reklama
Andzelisia tak to czasem jest ze coś się zaplanuje a tu coś się zmieni i nie da rady. Z dziećmi to wiadomo staranka inaczej wyglądają hehe mój to tez tylko czai żeby do nas wskoczyć!
Te testy owu to mi dziwnie tez wychodzą. Ale u Ciebei tak jakby blisko owu była, ze na dniach. Wiec może coś się przrsunelo. Lepiej jakieś staranka bo możesz przegapić. A nie zmieniłaś nic, np w suplementach ze nie bierzesz? Może to coś zmienilo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelisia tak to czasem jest ze coś się zaplanuje a tu coś się zmieni i nie da rady. Z dziećmi to wiadomo staranka inaczej wyglądają hehe mój to tez tylko czai żeby do nas wskoczyć!
Te testy owu to mi dziwnie tez wychodzą. Ale u Ciebei tak jakby blisko owu była, ze na dniach. Wiec może coś się przrsunelo. Lepiej jakieś staranka bo możesz przegapić. A nie zmieniłaś nic, np w suplementach ze nie bierzesz? Może to coś zmienilo

Ja zawsze mialam dlugie cykle.Wieczorem jeszcze powtorze test owul i zobaczymy.Biore wit c, mg.,kw foliowy i w sumie od kilku dni pije wapno :-).ale nie wiem czy to ma jakis wplyw.

Mikallo odganiam od Ciebie małpe!a kysz a kysz!!
Mnie mdlosci męczą rano i wieczorem..ledwo co jem bo nie moge o tym myslec ble ble ble.. a tu Święta idą!

Andzelisia mi to wyglada jakby pozytyw mial byc za 2 dni.Moze sie przesunelo jednak?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelisia tak dokladnie seksy byly od pn do piatku dokladnie a owulacja w czwartek wieczorem:) seksy glownie rano bo moj byl na l4( mial noge w gipsie)
Co do testu jeszcze troche.

Millo wspolczuje :( dasz rade :p ja tez dalam a co sie namarudzilam, naplakalam:p a teraz juz z gorki:)

Imamam kciuki trzymam za stosunkowo udane dzialania:)

Katja o matulu biedaczek,U Nas byl falszywy alarm na szczescie...nic mu nie ma mial tylko 1 dniowy spadek formy:)

Dziekuje Kochane. W nocy jeszcze goraczkowal, ja padam na twarz, wlosy tluste, brzuch napiety i te sprawy. Uhhh. Sciskam Was przedswiatecznie :)

Millo współczuje! To najgorsze niestety te mdłości. Ja roznieś bardzo złe się czułam! Także oby z dnia na dzień było lepiej
Andzelisia No to dajesz dzisiaj staranka. Nie ma co się stresować to może jeszcze potrwać jednak. Rób testy i działaj w międzyczasie
Katja zdrówka dla syna. Moi ostatnio chorzy ja również byłam. Ale minie pewnie na dniach.

@Katja. zdrowka jeszcze raz dla synka.
@Millo a dzis jakos kiepsko ospala chodze, młody wstał o 5tej i pewnie stad ta sennosc teraz sobie zrobił dzremnke to sie położyłamz nim na pół godzinki.
@Mikallo ja od wczoraj odczuwam lekkie bóle jak na @ to pewnie zwiastun @, wiem jak to jest jak sie tworzy wykresy, człowiek sie nastawia bardziej chyba na koniec z happy endem, a nie zawsze to tak jest. dzis jak rano młody mnie tak szybko obudził, chodzilo mi po głowie zeby zatestowac, ale opanowałam sie, szybciutko hop na toalete poranna :p co by nie kusiło :D i było po wszystkim :) a potem w sumie cieszyłam sie udało mi sie powstrzymać. :)
@Monia0281 @Imama kciuki :)
@andzelisia moze szykuje sie krotszy cykl.

reklama
@Millo współczuję mdłości bleee. Ja przez jelitówkę również je miałam przez ostatnie 10 dni, więc łączę się w bólu. Dziś pierwszy dzień bez mdłości i jak nowo narodzona jestem. Oby Ci szybko przeszły!

@ana. jestem z Ciebie dumna! To kiedy postanowiłaś wykonań pierwszy test? Kiedy masz termin @?

Za staraczki mocno zaciskam kciuki!

Mój wykres jak obiecałam:
Link do: Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Ostatnia edycja:
Do góry