reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
cześć dziewczyny, ale beznadziejna pogoda :(
millo super wieści, niech rośnie fasoleczka
ale nam kwiecień będzie obfitował w starania a potem mam nadzieje w 2 kreski :)
andzelisia ph po nasieniu męża, orgazm kobiecy nie służy dziewczynce bo skurcze przyspieszają dotarciu nasienia do komórki jajowej a plemniki mają iść powoli
Wiem ze nie sluzy .ale jeszcze jestem daleko od owulacji wiec tez chcialam z przyjemnosci skorzystac :-)

U mnie dziewczyny faktycznie z sexu z intensywnym orgazmem chłopcy a dziewczynka poczęta bez orgazmu wiadomo że trzeba spełnić wiele czynników a i tak to różnie bywa jak np. u Maranthy Mnie się udało

Katja moj tez mi sie pochorowal ehhh Pani z przedszkola dzwonila ze zle sie czuje plecy go bola i glowa...goraczki jako tako nie ma ale szkliste oczy i ogolnie slaby...kupilam mu pyrosal.

A na co dostal antybiotyk Twoj syne
Maziajko jednak nie mamy antybiotyku. Okazalo sie ze to wirusowe zapalenie opryszczkowe gardla i mamy lek wirusowy isoprinosine, do tego leki czopki na goraczke. Eh z tymi maluchami. W poczekalni siedzial chlopiec z ospa, mam nadzieje ze nie zlapalismy :)

Millo działamy z mężem [emoji173]️ podekscytowana jestem ale z drugiej strony zaczynam się stresować. Ah mam nadzieje ze te pare dni w Polsce jakoś mnie zrelaksuja! Co za natura- człowiek o byle głupoty się stresuje, niepotrzebnie oczywiscie. Wszystko analizuje niepotrzebnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Katja i jak synus?Lepiej juz?

Mikallo jak Twoj wykres?:)
Ana jak tam?
Andzelisia?
Imama dzialacie?
Monia &&

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Dolaczam sie do pytan Millo ;)

U mnie temperatuta minimalnie wzrosla i utrzymuje sie na jednym poziomie. Objawow jak np. bol piersi brak. Czuje, ze @ sie zbliza, wiec bede dzialac w nastepnym cyklu :)
Kurcze niby wiedzialam, ze marne szanse w tym miesiacu ale odkad prowadze obserwacje, chyba bardziej nastawilam sie na ciaze. Troche bedzie zal jak @ przyjdzie ale jestem na to gotowa jak nigdy.
Wstawie wykres jak usiade do konputera.

Millo jak sie czujesz?
Jak nasze brzuchatki? Co u Was?

reklama
A u mnie oboje dzieci na pieska z orgazmem bo to moja ulubiona poza:D haha roznica taka ze z synem byl tylko 1 stosunek a z corka 5 dni stosunkow.
Maziajko rozumiem ze te 5 stosunkow.codziennie przed owulka i w owulke tez???.ja wczoraj 8dc cylku ale nic wczoraj z tego nie wyszlo, bo synek przyszedl do nas i spac nie mogl bo kaszel go meczyl.Ostatnio owulacja byla w 20 dc a 2 miesiące wczesniej 18 dc.Ale to sie ciagnie.A ja wieczorem najchetniej poszlabym spac a tu robota czeka he he.Wlasnie zrobilam test owulacyjny zaraz wam tu wysle.

Do góry