reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi przykro mi z powodu Tomusia, ta cholerna pogoda sprawia że wszyscy chorują, zarazki i wirusy budza się do życia - niestety :baffled:

A będzie ok tak czy inaczej ;-) Jestem po udanym weekendzie z Mężem, urządziliśmy sobie dwa wieczory filmowe, pełna laba i wspólne leniuchowanie....mmmm...fajnie :-)
Więc jesli się nie uda ten cykl to trudno, będą następne staranka i będzi ok! :tak:
Buziaki

jarzebinka ściskam Cię mocno! ;-)

uciekam na śniadanko i kawusię,bo mam dzisiaj wolne, więc dopiero o 10 wstałam :-D wiem śpioch ze mnie :tak:

Ostatnia edycja:
Pyszczek przypomnij mi proszę bo tu tyle sie pisze ze nie pamietam ...jak ty serduchowałas w tym cyklu???

Takiej to dobrze...ja juz zdarzyłam byc w pracy , załatwic wszystko zrobic zakupy i wrócic do domu hehehe

WITAM Was wszystkie ! jestem na tym forum nowa, czytałam coś na temat ciąży na necie i tak tutaj trafiłam.Starania już za mną teraz czekam na rezultaty :)

Anufifi heheh no ja dopiero niedługo się na zakupy wybieram :tak: semestr zalicznony, wiec mam 3 tygodnie przerwy od uczelni...chociaz musze się brac za pisanie pracy..:tak:

A serduchowaliśmy 11go, 12go i 13go dnia cyklu, a owu chyba była 12go albo 13go :tak:

kari Witaj ;-)
noviteca niestety nie znam żadnych lekarzy w białej, może spróbuj na necie coś poszukać, na różnych forach mozna takie rzeczy znaleźć (na pewno wiesz), mogłabym zapytac jednej koleżanki, ale ona na razie nie prowadzi staranek, więc może nie znać najbardziej odpowiedniego lekarza do tych spraw.. Pozdrawiam ciepło ;-)

Ostatnia edycja:
PYSZCZEK widziałm, że ty też Lubelanka:-) już wcześniej pisałm, ale cię nie było na BB w tamte dni . Ja mieszkam na Botaniku, a ty w jakiej dzielnicy?
Powiedz mi do jakiego gina chodzisz? Dobry jest? Bo mój gin, to dobry połoznik i do prowadzenia ciąży wsam raz, ale nie wiem, czy do tych spraw zachodzenia w ciażę...:dry: Czytałam, że ci ginekolodzy położnicy, to za bardzo się problemikami z zajściem nie pasjonują, jakby nie ich konik...:sorry2:i mogą takiej wiedzy nie mieć.

Czesc kolezanki. Zapomniały o mnie:confused::-( Weekend tak mi zleciał,ze uhhh:sorry2: Nie wiem kiedy i znów poniedziałek
Spiesze donieśc,ze... Sylwuś, Becia nie zostaniecie same na koncu- ja tez tam gdzieś jestem :dry::tak::-)
Becia Ci powiem,ze dobrze masz juz z tymi pannami Twoimi.Kiedy moje beda takie:confused::sorry2: Mówisz,ze Madagaskar wyjasnia?:-D:-D
Czarodziejko udanego ściągania:-D Napisz czy się udało ;-)
anufifi tydzien dobrze i znów jakaś infekcja- ile mozna prawda? Ale wiosna tuz tuz:tak: Zdrowka dla Tomusia i cierpliwosci dla Ciebie.A tak "badełej" nie ma wieku Twojego starszego synka na suwaczku:confused:
Kicia no widzisz jak wszystkim zapadłas w serca:tak: Wracaj do formy no i do nas :tak: tulam:zawstydzona/y:
Kiki Becia ma racje- gdzie Cię wywiało?:confused:
Asus no to czekamy do wtorku:tak: Pamietaj, zeby podzielic sie z nami wszelkimi informacjami :tak: Powodzenia.
Pyszczek, royanna - czesc laseczki :-)
Sylwia puść chłopa i sie przywitaj chociaż:dry::-D:-D:-D nie no zartuję- cisnij , ciśnij jak to kiedyś w kawale u Beci było:zawstydzona/y::-D:-D buziale

A z febrą mojej Martysi juz duuuuzo lepiej- nawet super.Oby znów na dniach coś nie wylazlo.

Spokojnego dnia .

reklama
Do góry