reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hehe pewnie,że tak:-):-) trzeba wykorzystać porządnie jak tak:-):-)
kurczę a ja mam dziś taką ochotę:-):-):-):-)a tu dooopa:-):-):-)

ja właśnie też juz wyszorowana zmykam lulu:-) trza się zmusić:-) jak narazie to mi się nie chce dziś prawie do 12 pospałam:-):-):-)
wyśpij się kochana, bo potem rzeczywiście możesz nie mieć okazji:-):-):-) trzeba nadrobić stracony czas:-):-)
kolorowych ryba , buziaki:-):-):-)

kolorowych wszystkim:-):-):-)

a tak w ogóle to Kiki, a Ty gdzie?? cały weekend się nie odezwałaś:-p:-p:-):-)

buziaki:-)

hej śpiochy ! :p :-p:-p:-):-):-)
ja już w pracy:-) pusto tu i głucho, jeszcze nikogo nie ma na piętrze:-)ja dziś dobry pracownik przyszłam przed czasem :-):-) a tak naprawdę to wcale bym nie przyszła gdyby mój nie musiał tu dziś wcześniej być, poszłam spać koło 2, więc oko się klei niemiłosiernie
ale kawucha się robi:-) która chętna?:-):-) o tej porze kawa też świetnie smakuje:-):-) wstawać :-):-)
buziole:-)

i ja się witam z rana i z domku :tak::-D:tak:

mały prawie zdrowy, ale w przedszkolu nie za ciekawie, więc jednak ten tydzień zostanie w domku :tak: ja z nim do wtorku a potem mój brat :tak:

miłego dzionka życzę :tak::-D;-)

reklama
Do góry