reklama
Sylwia75
Mama Super Synków:)
Beti... niestety tylko przelotem . ...Ale lepszy rydz niz nic:-)
Sylwia75
Beti... no teraz to klapa.. musisz czekac.. teraz zmiana..ja bede korzystala...
Sylwia75
Beti..leń leniam..ale chyba nie masz wyjścia:-)
Ja sie zwijam.. musze troszke sie przespac ..bo potem to kto wie ..czy sie da spać
Spi dobrze Kochana ::*:*:*:*:
Dobranoc Wszystkim ))))
Ja sie zwijam.. musze troszke sie przespac ..bo potem to kto wie ..czy sie da spać
Spi dobrze Kochana ::*:*:*:*:
Dobranoc Wszystkim ))))
ja właśnie też juz wyszorowana zmykam lulu:-) trza się zmusić:-) jak narazie to mi się nie chce dziś prawie do 12 pospałam:-):-):-)
wyśpij się kochana, bo potem rzeczywiście możesz nie mieć okazji:-):-):-) trzeba nadrobić stracony czas:-):-)
kolorowych ryba , buziaki:-):-):-)
kolorowych wszystkim:-):-):-)
a tak w ogóle to Kiki, a Ty gdzie?? cały weekend się nie odezwałaś:-):-)
buziaki:-)
wyśpij się kochana, bo potem rzeczywiście możesz nie mieć okazji:-):-):-) trzeba nadrobić stracony czas:-):-)
kolorowych ryba , buziaki:-):-):-)
kolorowych wszystkim:-):-):-)
a tak w ogóle to Kiki, a Ty gdzie?? cały weekend się nie odezwałaś:-):-)
buziaki:-)
hej śpiochy ! :-):-):-)
ja już w pracy:-) pusto tu i głucho, jeszcze nikogo nie ma na piętrze:-)ja dziś dobry pracownik przyszłam przed czasem :-):-) a tak naprawdę to wcale bym nie przyszła gdyby mój nie musiał tu dziś wcześniej być, poszłam spać koło 2, więc oko się klei niemiłosiernie
ale kawucha się robi:-) która chętna?:-):-) o tej porze kawa też świetnie smakuje:-):-) wstawać :-):-)
buziole:-)
ja już w pracy:-) pusto tu i głucho, jeszcze nikogo nie ma na piętrze:-)ja dziś dobry pracownik przyszłam przed czasem :-):-) a tak naprawdę to wcale bym nie przyszła gdyby mój nie musiał tu dziś wcześniej być, poszłam spać koło 2, więc oko się klei niemiłosiernie
ale kawucha się robi:-) która chętna?:-):-) o tej porze kawa też świetnie smakuje:-):-) wstawać :-):-)
buziole:-)
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i ja się witam z rana i z domku
mały prawie zdrowy, ale w przedszkolu nie za ciekawie, więc jednak ten tydzień zostanie w domku ja z nim do wtorku a potem mój brat
miłego dzionka życzę ;-)
mały prawie zdrowy, ale w przedszkolu nie za ciekawie, więc jednak ten tydzień zostanie w domku ja z nim do wtorku a potem mój brat
miłego dzionka życzę ;-)
reklama
Podziel się: