Royanna te plamienie może i być związane z fasolką, a może nie. Na razie się nie nastawiam. A biały śluz mam cały czas od brania luteiny, a biorę już siódmy dzień na wydłużenie fazy lutealnej. W tamtym cyklu tez brałam luteinę i miałam do końca wysoką tempkę, a @ przyszła...
więc teraz się nie nastawim absolutnie, robię wszystko żeby o tym nie myśleć...ale w sumie nigdy jeszcze nie miałam tego plamienia 6 dni p owu, więc to mnie tylko zastanawia...
A poza tym masz śliczne zdjęcie synka, takie radosne na maxa..:-)
Agnieszka no właśnie ja nigdy jeszcze nie miałam takiego plamienia, tłumaczę sobie że to może od luteiny, ale w poprzednim cyklu też brałam luteinę i takiego plamienia nie było
więc może to dobry znak, sama nie wiem co o tym myśleć...za 5 lub 6 dni mogę już chyba zatestować, a do tego w sobotę mam wizytę u gina, więc zobaczymy...
Żadnych innych objawów na razie nie mam za bardzo, piersi mnie trochę bolą, ale to przy dotyku tylko, a to wcale nie musi być objaw fasolki...sorki Dziewczyny że taki sceptyk ze mnie się zrobił, ale same rozumicie, nie chce się nakręcać....
Czekam już spokojnie i nastawiam się na wzytę u gina i na monitoring w przyszłym cyklu ;-)
Kicia bardzo się cieszę że już Ci troszkę lepiej i że jestes już z nami ;-)
Beti trzymam kciukasy za kolejny cykl !!! :-)
Sylwia, Czarodziejka przytulam Was mocno! :-)
Ptasiorek moja krajanko! To jest już nas 2 z Lublina
a gdzie mieszkasz? Tzn jaka część miasta mniej więcej?
Pozdrowionka i miłego dnia dziewczynki! :-)
Aha
Aguś kochana, mam nadzieję że to moje plamienie będzie oznaczało to samo co u Ciebie! :-)