reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien doberek!
I ja Was witam pieknie! Dzis mam luz bo do pracy nie ide, a moj malzonek jeszcze na zwolnieniu wiec sie byczymy cala trojeczka! Tylko ze mnie gradlo boli niemilosiernie...a to mi si nie podoba. To te 4 dni w pracy po chorobie sie odzywaja.

reklama
Czesc Cioteczki :)))
To i ja sie witam ale nie mam dzis fazy na nic
Co u mnie mozecie czytnąc na 28dni..bo nie chce mi sie powielac wszedzie tego samego
Buziaki....do wieczora...albo do kiedys tam...
36_12_8.gif

Hej Dziewczyny po tak długiej przerwie :-)
Nie odzywałam się i nawet nie wchodziłam na forum, po pierwsze przez te plamienia którymi się martwiłam, a po drugie chciałam odpocząć od myslenia o staraniach - i mi się to udało :tak: przynajmniej na kilka dni. Idę Was poczytać, pozdrawiam wszystkie !!!;-)

Aha, co moich plamień, to były tylko jeden dzień, tzn 6 dni po owu i ociupinkę drugiego dnia rano(kolor kawowy), a potem znowu biały śluz...Więc przestałam się martwić, cokolwiek by to plamienie nie oznaczało. :-)

Pyszczku, ja mysle ze zaciazylas! Podobno bialy sluz jest zwiastunem dzieciatka!!! A plamienie to by tylko potwierdzalo! Ale poczekajmy do testowania...dla formalnosci!

Witam babeczki

czrodziejko bidulka jestes, zdrowka Maciusiowi i powodzenia na egzaminie:tak:

pyszczek ja miałam takie plamienie jakie opisujesz 6dni po owulce przy pierwszej ciazy wystraszyłam sie i pojechalam na pogotowie, powiedzieli ze byc moze fasolka sie zgniezdza kazali odpoczywac nieprzemeczac sie i brac kwas foliowy..... i za pare dni robilam test byly II kreski wiec głowa do góry;-)

Beti Ty to jestes ranny ptaszek o tej poze na bb:-D pozdrawiaski

jarzebinko jak sie czujesz?

anuffi kolezanko?????
miłego dnia kobitki;-)

Heloł lejdis :-) ja też w pracy... :dry:

BETI,... 6:37 :szok: środek nocy, a ty w pracy już jesteś :-D:-D

PYSZCZEK, jak biały śluz jest, to pewnie fasolina się rozgościła w brzuszku :-)

Ale mam leniucha poniedziałkowego :sorry2:... dzizass :baffled:

Royanna te plamienie może i być związane z fasolką, a może nie. Na razie się nie nastawiam. A biały śluz mam cały czas od brania luteiny, a biorę już siódmy dzień na wydłużenie fazy lutealnej. W tamtym cyklu tez brałam luteinę i miałam do końca wysoką tempkę, a @ przyszła...:baffled: więc teraz się nie nastawim absolutnie, robię wszystko żeby o tym nie myśleć...ale w sumie nigdy jeszcze nie miałam tego plamienia 6 dni p owu, więc to mnie tylko zastanawia...
A poza tym masz śliczne zdjęcie synka, takie radosne na maxa..:-)

Agnieszka no właśnie ja nigdy jeszcze nie miałam takiego plamienia, tłumaczę sobie że to może od luteiny, ale w poprzednim cyklu też brałam luteinę i takiego plamienia nie było :confused: więc może to dobry znak, sama nie wiem co o tym myśleć...za 5 lub 6 dni mogę już chyba zatestować, a do tego w sobotę mam wizytę u gina, więc zobaczymy...:tak:

Żadnych innych objawów na razie nie mam za bardzo, piersi mnie trochę bolą, ale to przy dotyku tylko, a to wcale nie musi być objaw fasolki...sorki Dziewczyny że taki sceptyk ze mnie się zrobił, ale same rozumicie, nie chce się nakręcać....
Czekam już spokojnie i nastawiam się na wzytę u gina i na monitoring w przyszłym cyklu ;-)

Kicia bardzo się cieszę że już Ci troszkę lepiej i że jestes już z nami ;-)
Beti trzymam kciukasy za kolejny cykl !!! :-):tak:
Sylwia, Czarodziejka przytulam Was mocno! :-)
Ptasiorek moja krajanko! To jest już nas 2 z Lublina :-D a gdzie mieszkasz? Tzn jaka część miasta mniej więcej?

Pozdrowionka i miłego dnia dziewczynki! :-)

Aha Aguś kochana, mam nadzieję że to moje plamienie będzie oznaczało to samo co u Ciebie! :-)

Ostatnia edycja:
A ja narazie znikam , bo musze leciec do spoldzielni mieszkaniowej pozalatwiac pare spraw. Biore ze soba moich chlopakow aby zaczeli sie hartowac-dr tak kazala jak bedzie ladna pogoda. A jest. Nie swieci slonce wprawdzie, ale nie pada i nie ma wiatru, tem ok 1st. Do uslyszenia pozniej. Pewnie juz pod wieczor bo na 15ta pedze do stomatologa. Buziaki!

reklama
Hej dziewczyny

U mnie tez doopa....Tomuś ma znów gorączkę i słabiutki...kurde ...niech sie skończy ta pogoda bo tylko wirusy sieje.....

Pyszczek mówiłam ze będzie ok..

Ja mam taki kremowy śluz rozciąglwiy...nie wiem czy to dobrze czy źle czy może obojetnie :)

Do góry