reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien doberek!
I ja Was witam pieknie! Dzis mam luz bo do pracy nie ide, a moj malzonek jeszcze na zwolnieniu wiec sie byczymy cala trojeczka! Tylko ze mnie gradlo boli niemilosiernie...a to mi si nie podoba. To te 4 dni w pracy po chorobie sie odzywaja.

reklama
Czesc Cioteczki :)))
To i ja sie witam ale nie mam dzis fazy na nic
Co u mnie mozecie czytnąc na 28dni..bo nie chce mi sie powielac wszedzie tego samego
Buziaki....do wieczora...albo do kiedys tam...
36_12_8.gif

Hej Dziewczyny po tak długiej przerwie :-)
Nie odzywałam się i nawet nie wchodziłam na forum, po pierwsze przez te plamienia którymi się martwiłam, a po drugie chciałam odpocząć od myslenia o staraniach - i mi się to udało :tak: przynajmniej na kilka dni. Idę Was poczytać, pozdrawiam wszystkie !!!;-)

Aha, co moich plamień, to były tylko jeden dzień, tzn 6 dni po owu i ociupinkę drugiego dnia rano(kolor kawowy), a potem znowu biały śluz...Więc przestałam się martwić, cokolwiek by to plamienie nie oznaczało. :-)

Pyszczku, ja mysle ze zaciazylas! Podobno bialy sluz jest zwiastunem dzieciatka!!! A plamienie to by tylko potwierdzalo! Ale poczekajmy do testowania...dla formalnosci!

Witam babeczki

czrodziejko bidulka jestes, zdrowka Maciusiowi i powodzenia na egzaminie:tak:

pyszczek ja miałam takie plamienie jakie opisujesz 6dni po owulce przy pierwszej ciazy wystraszyłam sie i pojechalam na pogotowie, powiedzieli ze byc moze fasolka sie zgniezdza kazali odpoczywac nieprzemeczac sie i brac kwas foliowy..... i za pare dni robilam test byly II kreski wiec głowa do góry;-)

Beti Ty to jestes ranny ptaszek o tej poze na bb:-D pozdrawiaski

jarzebinko jak sie czujesz?

anuffi kolezanko?????
miłego dnia kobitki;-)

Heloł lejdis :-) ja też w pracy... :dry:

BETI,... 6:37 :szok: środek nocy, a ty w pracy już jesteś :-D:-D

PYSZCZEK, jak biały śluz jest, to pewnie fasolina się rozgościła w brzuszku :-)

Ale mam leniucha poniedziałkowego :sorry2:... dzizass :baffled:

Royanna te plamienie może i być związane z fasolką, a może nie. Na razie się nie nastawiam. A biały śluz mam cały czas od brania luteiny, a biorę już siódmy dzień na wydłużenie fazy lutealnej. W tamtym cyklu tez brałam luteinę i miałam do końca wysoką tempkę, a @ przyszła...:baffled: więc teraz się nie nastawim absolutnie, robię wszystko żeby o tym nie myśleć...ale w sumie nigdy jeszcze nie miałam tego plamienia 6 dni p owu, więc to mnie tylko zastanawia...
A poza tym masz śliczne zdjęcie synka, takie radosne na maxa..:-)

Agnieszka no właśnie ja nigdy jeszcze nie miałam takiego plamienia, tłumaczę sobie że to może od luteiny, ale w poprzednim cyklu też brałam luteinę i takiego plamienia nie było :confused: więc może to dobry znak, sama nie wiem co o tym myśleć...za 5 lub 6 dni mogę już chyba zatestować, a do tego w sobotę mam wizytę u gina, więc zobaczymy...:tak:

Żadnych innych objawów na razie nie mam za bardzo, piersi mnie trochę bolą, ale to przy dotyku tylko, a to wcale nie musi być objaw fasolki...sorki Dziewczyny że taki sceptyk ze mnie się zrobił, ale same rozumicie, nie chce się nakręcać....
Czekam już spokojnie i nastawiam się na wzytę u gina i na monitoring w przyszłym cyklu ;-)

Kicia bardzo się cieszę że już Ci troszkę lepiej i że jestes już z nami ;-)
Beti trzymam kciukasy za kolejny cykl !!! :-):tak:
Sylwia, Czarodziejka przytulam Was mocno! :-)
Ptasiorek moja krajanko! To jest już nas 2 z Lublina :-D a gdzie mieszkasz? Tzn jaka część miasta mniej więcej?

Pozdrowionka i miłego dnia dziewczynki! :-)

Aha Aguś kochana, mam nadzieję że to moje plamienie będzie oznaczało to samo co u Ciebie! :-)

Ostatnia edycja:
A ja narazie znikam , bo musze leciec do spoldzielni mieszkaniowej pozalatwiac pare spraw. Biore ze soba moich chlopakow aby zaczeli sie hartowac-dr tak kazala jak bedzie ladna pogoda. A jest. Nie swieci slonce wprawdzie, ale nie pada i nie ma wiatru, tem ok 1st. Do uslyszenia pozniej. Pewnie juz pod wieczor bo na 15ta pedze do stomatologa. Buziaki!

reklama
Hej dziewczyny

U mnie tez doopa....Tomuś ma znów gorączkę i słabiutki...kurde ...niech sie skończy ta pogoda bo tylko wirusy sieje.....

Pyszczek mówiłam ze będzie ok..

Ja mam taki kremowy śluz rozciąglwiy...nie wiem czy to dobrze czy źle czy może obojetnie :)

Do góry