reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anufifi STO LATEK DLA FILIPKA

A mnie jakoś taka melancholia złapała...:no:nic mi się nie chce (tylko spać:-)). Dobrze, że są bajki w TV więc mam spokój z Młodą...i tylko się nabijam z niej jak sobie śpiewa z TV (i jestem w coraz większym szoku jak jej to wychodzi:szok:)

reklama
Jarzębinko super, że z Kacperkiem lepiej:tak: , a jak Ty się czujesz kochana?:-)
Anian kto ma ferie to ma:-p:-p:-):-) u nas dopiero na koniec lutego:crazy:, no ale tak bywa, kiedyś każdy miał tak samo i było dobrze:-)
Royanna takim to dobrze, byczą się w domku:-) tylko choróbsko wyproście z domu:-):-)
Czarodziejko moja kochana, nie nerwuj się już:-)jak Maciuś?:-) moja chuda też już dziś kaszla:crazy: i nas pewnie weźmie też:baffled:. kochana wysyłam Ci gorącego buziaczka:-):-)

Pyszczek no baardzo długo Cię nie było kobieto:-p:-) to jak mamy fasolkę?:-) mamy!! :-):-)
Aguś a jak mi dziwnie było tak wcześnie rano:-):-):-)
Ptasiorek masz rację środek nocy:-) nie cierpię tak rano wstawać:no:;-)
Anufifi jak tam imprezka?:-):-) ciastko chcę:-p:-p:-p:-):-):-):-)
Kari witaj:-) trzymam mocno kciuki:tak::-)
Noviteca a szukałaś na forach regionalnych coś o ginach w Białej?:-)
Margarittko moja kochana:-) jak tam ciasteczka? robiłaś?:-):-) a laski to Ci tak szybko urosną, że nawet nie będziesz wiedziała kiedy:tak::tak::-):-):-) trzymam kciukaski żeby Martynce już nic nie wyłaziło:tak::-)

nooo to tak w skrócie:-):-), a teraz lecę dalej foty weselne obrabiać:-)
buziaczki:-)

Witam Dziewczynki wieczornie:)
Nie zdaze dzis nadrobic.. nie gniewajcie sie ..ale ledwo zyje.. mężuś wrócił..nacieszylam sie nim tylko jak na razie mało.. pospal do obiadku..na obiadek zrobilam.. a po.. jak mnie rozbolala glowa ze ledwo na oczy zrekałam :wściekła/y::-( myslalam ze mi pęknie ..tabletak pijadłam.. i teraz juz lepiej.. Wiec wybaczcie..nadrobie jutro..:zawstydzona/y:;-)
Czarodziejko..Zdrowka dla Maciusia..:tak:
Anufifi...Wsioooo Najjj Dla FILIPKA !!!! .. zdrówka przedewszystkim.. Caluski od ciotki Sylwii:)))
Kochane Caluje Was wszystkie mocnooo i pozdrawiam:)))
Milego wieczorku:)

WITAM Was wszystkie ! jestem na tym forum nowa, czytałam coś na temat ciąży na necie i tak tutaj trafiłam.Starania już za mną teraz czekam na rezultaty :)
Witaj Kari27! Fajnie ze dolaczylas do nas! Nie bedziesz sie nudzic:-D 3mam kciuki za II kreseczki skoro jestes juz po starankach:-D

I Wy kobietki witajcie:-)
ja juz po wizycie u stomatologa, ubozsza o 200zl ale z ladniejszym usmiechem:-D. Nawet nie ucieklam z fotela-normalnie dumna z siebie jestem;-)

Anufifi-Wszystkiego najlepszego dla syneczka z okazji urodzin:-)I prosze o kawaleczek torcika:-D
Czarodziejko-ciesze sie, ze juz z humorkiem lepiej u Ciebie:tak:
Margaritta-nie zapomnialysmy o Tobie, wiemy ze jestes z nami:-)
Anian-pozbadz sie tej melancholii, w koncu niedlugo wiosna, trzeba szykowac dobry humor:-)
Betti-u Ciebie mam nadzieje, ze wszystko dobrze:tak:
Sylwia- a Ty gdzie jestes?? Meza meczysz??:szok::-D

Witaj royanna!Fajnie wreszcie w pracy jak mam takie dni jak dzisiaj , czyli straszną nudę to mogę tutaj zajrzeć i się , aż tak nie nudzę.Dzięki za kciuki.

reklama
KARI :-) Witaj na planowaczkach ;-):-) i wraz z nami czekaj na rezultaty, oczywiście te oczekiwane :tak::-)

SHENKOKA a pewnie, że tu fajnie i zawsze optymistycznie...:-) Jak tu raz zajrzałam, to nie mogłam się oprzeć chęci przyłaczenia się, złapałam bakcyla... :-)

DLA FILIPKA 100LATEK I ZAWSZE UŚMIECHU NA SŁODKIEJ BUŹCE :-)

SYLWIA, ty się bólem głowy nie wykręcaj przed sypialnianymi obowiązkami żonki;-):-D A tak poważnie, to współczuję ci tej migreny... nie miała kiedy złapać :sorry2:

Do góry