reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

anufifi STO LATEK DLA FILIPKA

A mnie jakoś taka melancholia złapała...:no:nic mi się nie chce (tylko spać:-)). Dobrze, że są bajki w TV więc mam spokój z Młodą...i tylko się nabijam z niej jak sobie śpiewa z TV (i jestem w coraz większym szoku jak jej to wychodzi:szok:)

reklama
Jarzębinko super, że z Kacperkiem lepiej:tak: , a jak Ty się czujesz kochana?:-)
Anian kto ma ferie to ma:-p:-p:-):-) u nas dopiero na koniec lutego:crazy:, no ale tak bywa, kiedyś każdy miał tak samo i było dobrze:-)
Royanna takim to dobrze, byczą się w domku:-) tylko choróbsko wyproście z domu:-):-)
Czarodziejko moja kochana, nie nerwuj się już:-)jak Maciuś?:-) moja chuda też już dziś kaszla:crazy: i nas pewnie weźmie też:baffled:. kochana wysyłam Ci gorącego buziaczka:-):-)

Pyszczek no baardzo długo Cię nie było kobieto:-p:-) to jak mamy fasolkę?:-) mamy!! :-):-)
Aguś a jak mi dziwnie było tak wcześnie rano:-):-):-)
Ptasiorek masz rację środek nocy:-) nie cierpię tak rano wstawać:no:;-)
Anufifi jak tam imprezka?:-):-) ciastko chcę:-p:-p:-p:-):-):-):-)
Kari witaj:-) trzymam mocno kciuki:tak::-)
Noviteca a szukałaś na forach regionalnych coś o ginach w Białej?:-)
Margarittko moja kochana:-) jak tam ciasteczka? robiłaś?:-):-) a laski to Ci tak szybko urosną, że nawet nie będziesz wiedziała kiedy:tak::tak::-):-):-) trzymam kciukaski żeby Martynce już nic nie wyłaziło:tak::-)

nooo to tak w skrócie:-):-), a teraz lecę dalej foty weselne obrabiać:-)
buziaczki:-)

Witam Dziewczynki wieczornie:)
Nie zdaze dzis nadrobic.. nie gniewajcie sie ..ale ledwo zyje.. mężuś wrócił..nacieszylam sie nim tylko jak na razie mało.. pospal do obiadku..na obiadek zrobilam.. a po.. jak mnie rozbolala glowa ze ledwo na oczy zrekałam :wściekła/y::-( myslalam ze mi pęknie ..tabletak pijadłam.. i teraz juz lepiej.. Wiec wybaczcie..nadrobie jutro..:zawstydzona/y:;-)
Czarodziejko..Zdrowka dla Maciusia..:tak:
Anufifi...Wsioooo Najjj Dla FILIPKA !!!! .. zdrówka przedewszystkim.. Caluski od ciotki Sylwii:)))
Kochane Caluje Was wszystkie mocnooo i pozdrawiam:)))
Milego wieczorku:)

WITAM Was wszystkie ! jestem na tym forum nowa, czytałam coś na temat ciąży na necie i tak tutaj trafiłam.Starania już za mną teraz czekam na rezultaty :)
Witaj Kari27! Fajnie ze dolaczylas do nas! Nie bedziesz sie nudzic:-D 3mam kciuki za II kreseczki skoro jestes juz po starankach:-D

I Wy kobietki witajcie:-)
ja juz po wizycie u stomatologa, ubozsza o 200zl ale z ladniejszym usmiechem:-D. Nawet nie ucieklam z fotela-normalnie dumna z siebie jestem;-)

Anufifi-Wszystkiego najlepszego dla syneczka z okazji urodzin:-)I prosze o kawaleczek torcika:-D
Czarodziejko-ciesze sie, ze juz z humorkiem lepiej u Ciebie:tak:
Margaritta-nie zapomnialysmy o Tobie, wiemy ze jestes z nami:-)
Anian-pozbadz sie tej melancholii, w koncu niedlugo wiosna, trzeba szykowac dobry humor:-)
Betti-u Ciebie mam nadzieje, ze wszystko dobrze:tak:
Sylwia- a Ty gdzie jestes?? Meza meczysz??:szok::-D

Witaj royanna!Fajnie wreszcie w pracy jak mam takie dni jak dzisiaj , czyli straszną nudę to mogę tutaj zajrzeć i się , aż tak nie nudzę.Dzięki za kciuki.

reklama
KARI :-) Witaj na planowaczkach ;-):-) i wraz z nami czekaj na rezultaty, oczywiście te oczekiwane :tak::-)

SHENKOKA a pewnie, że tu fajnie i zawsze optymistycznie...:-) Jak tu raz zajrzałam, to nie mogłam się oprzeć chęci przyłaczenia się, złapałam bakcyla... :-)

DLA FILIPKA 100LATEK I ZAWSZE UŚMIECHU NA SŁODKIEJ BUŹCE :-)

SYLWIA, ty się bólem głowy nie wykręcaj przed sypialnianymi obowiązkami żonki;-):-D A tak poważnie, to współczuję ci tej migreny... nie miała kiedy złapać :sorry2:

Do góry