reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama zanim urodzilam mlodszego nie planowalam trzeciego, ale gdy ujzalam pierwszy raz przy porodzie pierwsza mysl jaka mi przeszla to "jaki on słiczny" :) a kolejna to "chce kolejne dzieciatko ":) i tak juz zostało mi.:) mam nadzieje ze sie uda.
@Millo to dobrze masz sie czym zajac skoro urodzinki sie szykuja:) a i jeszcze maz bedzie lada dzien super zleci zobaczysz.

reklama
Ana ja jestem w podobnym wieku co Ty, moi synowie mają 16 i 10 i powiem Ci że jakoś nie myślę o różnicy wieku jakby mi się udało. Wogóle chłopcy wiedzą że się staramy i nawet dopytują kiedy wreszcie będzie ta siostra (lub brat).Myślę że byliby opiekuńczy i nawet by mi pomagali. Chłopcy wogóle im starsi to mają coraz lepszy kontakt mimo iż 6 lat między nimi. Zawsze to bracia i trzymają się razem:-)
Millo dobrze że mąż będzie to czas szybciej zleci zintegrujecie się całą rodzinką:-)

@Monia0281 jesli ta koncowka twojego nicku to rok urodzin to mamy tyle samo lat ,tylko ze ja z konca roku jestem ,gdyby sie udało to przy porodzie 36 bede miała. No mój starszy to tyko na poczatku był pomocny teraz hormony buzuja chyba, bo i bundu okres sie zaczal, nawet potrafi mlodszego wygonic z pokoju, przeszkadza mu najnormalniej, a gdy ma sie zaopiekowac chwilke to olaboga ile sie nagada, za jakis czas to pewnie w ogien za nim skoczy, ale narazie poki co odsuwa go na bok.

Tak 81 to jestesmy ten sam rocznik :-)Moi też wiadomo kłócą się jak to rodzeństwo, ale jak jest jakaś sytuacja podbramkowa to jeden za drugim stanie murem. A twój Ana to teraz najgorszy okres wiadomo bunt, trzeba jakoś przetrwać. Ale wogóle fajnie mieć już takiego dużego syna w moim wieku. On widzi że ja go rozumiem w wielu sprawach lepiej niż rodzice kelegów którzy są zazwyczaj starsi.

Ana ja tu zaglądam tylko od czasu do czasu ale nie raz też coś staram się skrobnąć powiem Ci na pocieszenie że ja też już jestem wiekowa i miedzy moim najstarszym synem a drugim jest 12 lat różnicy potem mam trzeciego syna i między nimi jest 6 lat różnicy i teraz mam córkę i między najmłodszym a nią jest 4 lata różnicy więc można i powiem Ci jestem bardzo szczęśliwa wcześniej też nie mogłam się starać poprostu różnie się w życiu układa i nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli ale trzymam kciuki by Tobie się udało

Kochane mało się odzywam bo jestem prawie nie żywa przez te mdłości ale czytam Was i za wszystkie trzymam kciuki :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

dzieki dziewczyny za pocieszenie :) nie to ze sie zadręczam wiekiem, tylko poprostu czasem mysle ze za pozno zaczelam, ale tak jak pisze majorcia roznie w zyciu bywa nie zawsze tak jakbysmy tego chcialy, marzy mi sie duza rodzinka, ale niestety na 3 planuje zakonczyc.
Antonia ojej uroki bycia w ciazy tez mialam mdłosci, a sam zapach chleba i mięsa bleee oby szybko minely imbir mi pomagal i migdaly.

Antonia omeprazol bardzo dobry na mdłości. Ja w sumie do końca ciąży brałam ale to później na zgagę. Bez tego to ani rusz. A na początku właśnie na mdłości. Kiedy masz następna wizytę?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hey kobietki, odpowiedzcie mi proszę na pytanie: jaki powinien być śluz i czy w ogóle powinien się pojawić po implantacji zarodka ?
Boli mnie brzuch tak jakby na okres ale nie mam tego typowo śluzu jaki pojawia się przed okresem. Generalnie mam wrażenie że jest sucho ale ze 3x dziś wyleciał śluz taki rzadki półprzeźroczysty.

Do góry