reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka super ze u was dobrze. Wiadomo przy bobasku to za dużo się czasu nie ma a jak brzusio boli to już w ogóle. Sama przez to przechodziłam jechałam do PL ale autem 10 h jak mały miał 2 tyg. Samolotem to szybko. A tak to troszkę stresujące ale dacie radę [emoji7]
Mikallo No to super ze się udało. Może coś zaskoczy. Nie zapraszam.
Ana No jak jeszcze testy masz negatywne to możecie przerwę zrobić. A jak już mąż chce i tak to nie zaszkodzi napewno. Chociaż mówią ze lepsze plemniory jak co drugi ale to tez nie ma reguły bo przecież pare dni a nie ze cały cykl pod rząd.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo dobrze, że już samopoczucie trochę lepsze :) Na pewno wszystko będzie dobrze:)

Ana to owulacja już tylko patrzeć, trzymam kciuki za owocny cykl:)

Mikallo to chyba ładnie trafiłaś ze staraniami, jest duża szansa :) Dobrze, że podchodzisz do tego na spokojnie bez napinki.
Ja też już odliczam dni do staranek, dziś 10dc.
Imama a Ty kiedy działasz?

Dzieki Laseczki:**

Ja rodzilam pod koniec kwietnia i najbardziej sprawdzil sie rozek i pajacyki:)na dwor kocyk

Mikallo to zaciskam kciukaski za ten cykl:*

Imama o Żory:)to niedaleko:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Monia ja dzisiaj mam 28 dc wiec czekam na @ i wtedy działamy zaraz jak przestane krwawić. Ale jedziemy na święta do polski i mąż zostaje na weekend a ja jeszcze tydzień. Mam nadzieje ze mi się to tak poprzesuwa ze akurat będzie owu jak wrócimy 21-22. Teraz mam 9dpo i zależy kiedy @ dostanę.
Millo do gliwic zawsze na zakupy jeżdżę jak jestem w PL

To powodzenia Imama żeby w kwietniu się udało :) To już na nowy roczek by było, a u mnie jakby się udało to przełom roku wychodzi. Ale moi chłopcy obaj przenoszeni 2 tygodnie, to pewnie też bym na 2018 się złapała.

Monia również powodzenia. Bo u Ciebie zaraz pewnie owu! No jak dwoch przenosiłas to faktycznie pewnie by było tak samo. Ja jakoś nie liczę ze się uda ale może się zdziwię , pozytywnie oczywiscie. Coś zaczynam panikować ze już bym chciała wiec muszę troszku wyluzować.
Maziajka No super miasteczko. Tez pójdę z synem bo wcześniej mi za mały się wydawał. My tam sylwestra spędziliśmy ostatniego.

staranko odłozone na jutro, bo test z popołudnia prawie pozytywny niech sobie poczekaja spokojnie zolnierzyki u meza, niz u mnie maja wyginac, jutro pewnie bym sie spinala, ze czas za krotki miedzy starankami i pewnie slabe plemniczki beda, bo na 100% rano bedzie pozytywny owul. wiec jutro dzialamy.
i zgadzam sie trudno wyluzowac, gdy nie wychodzi po raz kolejny, dzis wpadli z wizyta szwagier z zona oni staraja sie pare lat, on ma slabe nasienie i jak powiedzialam, ze gdy nie wyjdzie nam w tym cyklu to hormony bede sobie badac to mnie wysmiali, ze dopiero co zaczelismy sie starac 4 miesiac, a ja juz panikuje i badania bede robic, tlumacze ze kurde mam 35 skonczone czas leci... gdybym miala 30 to bym sie tak nie spinala miala czas, nie zrozumieli i tak. Niby człowiek sobie mowi tym razem bedzie na spokojnie na luzie, ale gdy nadchodza te dni to nie ma bata denerwuje sie, ale ja wiem dlaczego chodzi o meza czy poprostu da rade w tym najwazniejszym dniu, bo nie wyszlo ani przed owul ani po tylko w dzien owul w dodatku okazala sie biochem.

Ostatnia edycja:
Ana ja teraz na położnictwie leżałam w sali z Panią która urodziła drugie dziecko w wieku 47 lat. Takze jestes jeszcze mloda. My jesli zdecydujemy sie na trzecie dziecko to chcialabym urodzic je sobie na 35 urodziny :-)

reklama
Do góry