reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka No niestety ja na kibelek latałam i wracałam do biurka. Tyle dobrze tylko ze ja na pół etatu wiec po południu byłam w domu i mogłam odrazu się położyć spać. Teraz tyle dobrze bo do pracy nie wracam tylko działamy wiec będę leniuchować w domu [emoji6] w Polsce w pierwszej ciąży tez odrazu na l4 byłam.
Ana plemniki powinny spokojnie z 2 dni przetrwać. Kochana jak ma to być ten czas to i tak będzie z tego ciąża. Nie możesz aż tak się przejmować bo właśnie to może powodować ze nawet jakbyś codziennie się starła to nie wyjdzie. Naprawdę z dwóch dni to powinno być bezproblemowo. Uwierz ze codzienny sex może więcej złego niż pożytku przynieś. Takie moje zdanie- częsty osłabia nasienie i naprawdę powinno się co drugi właśnie jak się ma problemy ze zajściem w ciąże! Każdy lekarz Ci to powie. Codzienny albo jakieś poprawianie to nieraz nic nie daje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonia wspolczuje wymiotów!brrrr.. mnie poki co rano mdli z glodu i nie moge myslec o jedzeniu niektorych rzeczy .. wieczorami mam wzdęcia..

Ana nie otwiera mi się link.Moze innym tak.Mnie sie moj pokazuje:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@ana. Przekierowuje mnie na glowna strone. Pod wykresem powinnas miec opcje udostepnij wykres i tam pokaza Ci sie linki do skopiowania.
Misle, ze @Imama ma racje. Niestety na pewne rzeczy nie mamy wplywu ale nie wszystko stracone:-) Ja w swoich staraniach kierowalam sie bardziej testami owulacyjnymi niz temperatura bo mysle, ze sa bardziej miarodajne.

Antonia wspolczuje wymiotów!brrrr.. mnie poki co rano mdli z glodu i nie moge myslec o jedzeniu niektorych rzeczy .. wieczorami mam wzdęcia..

Ana nie otwiera mi się link.Moze innym tak.Mnie sie moj pokazuje:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Głównie to mdłości mnie mula nie wymioty. Czasem sobie myślę że może jakbym zwróciła by ulzylo.
Ana, myślę że dziś powinniście zadziałać.

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia mialam tak samo. Tylko mulilo i jesc nie moglam . Przeszlo ok 9 tyg.
Millo kiedy teraz idziesz na wizyte? Zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny to dobre znaki. Ale wiadomo dla mnie te pierwsze tyg to tez katorga były.
Maziajka o fuuuu współczuje. Ale pomysł sobie ze ja musiałam iść na to zaawansowane badanie tzn te większe stężenie glukozy dwa razy i chyba trzy razy pobieranie krwi. Tak mi słabo było ze na krześle zjezdzalam!
U mnie 31 dc cyklu i @ nadal brak. Kurde obym dostała wogole. Małego już mało karmie wiec powinno przyjac. Tymabrdziej ze na wizycie moja gin mówiła ze widzi ze @ przyjdzie już normalnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry