reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia wspolczuje:-( dobrze ze jestes na l4.

Kitga nie ma reguly...zadnej...u jednej bylo sucho u innej mokro ..ja nie zauwazylam jakis zmian w sluzie po implantacji.

reklama
Rozumiem.
Muszę czekać.
Pewnie ból brzucha "jak na okres" to zły omen ?

n59yqps6ulfmk6wf.png

Antonia tez to przerabialam dlatego zazdroszcze dziewczyna ktore potrafia pracowac w ciazy bo pewnie mdlosci i wymiotow nie maja...ja siebie sobie w pracy nie wyobrazam to teraz prawie w 30tc bardziej bym dala rade.

Kitga z wszystkimi objawami jest na dwoje babka wrozyla..

Antonia w sumie najlepiej zapytaj lekarza. Mi przepisała i napewno brałam ale wiesz lepiej nie na własna rękę [emoji6]
Maziajka ja się bardzo złe czułam i pracowałam prawie do końca. 5 tyg przed terminem dopiero mogłam iść na takie macierzyńskie. Niestety ale tutaj nie było by szans żebym dostała L4 z takiego powodu jak mdłości. Jedynie w sumie u polskiego lekarza bo u Niemca nie ma szans. A tu tacy polscy ze ah ciąży idzie nie donosić! Serio

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No imama i dla mnie to jest nienormalne ja bym rzygala i siedziala w kiblu przez 4 niesiace.... Sam szef by mnie wywalil do domu.Do tego jeszcze bekalam jak jakas kobyla ..

u mnie dziwne rzeczy, dzis dopiero spadek, a wczorej bez przytulanek było :( i chyba kolejny cykl w plecy... dziwne bo szyjka sie juz zamyka i sluz staje sie lepki byle jaki, skad ten spadek dzis dopiero, przekonana bylam ze podniesie sie temp jak ostatnio po pozytywnym tescie, a dzis niespodzianka :/ nie naciskalam meza wczoraj, bo przyszedl wymeczony i teraz zaluje czy wystarczylo przed wczoraj wieczorem ten jeden raz :( ale mam doła...

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie 5 dni nie zyja mikallo bo dwa cykle temu przytulalismy sie wieczorem zanim test owul. pokazal sie pozytywny i nic z tego nie wyszlo

Do góry