reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Antonia wspolczuje:-( dobrze ze jestes na l4.

Kitga nie ma reguly...zadnej...u jednej bylo sucho u innej mokro ..ja nie zauwazylam jakis zmian w sluzie po implantacji.

reklama
Rozumiem.
Muszę czekać.
Pewnie ból brzucha "jak na okres" to zły omen ?

n59yqps6ulfmk6wf.png

Antonia tez to przerabialam dlatego zazdroszcze dziewczyna ktore potrafia pracowac w ciazy bo pewnie mdlosci i wymiotow nie maja...ja siebie sobie w pracy nie wyobrazam to teraz prawie w 30tc bardziej bym dala rade.

Kitga z wszystkimi objawami jest na dwoje babka wrozyla..

Antonia w sumie najlepiej zapytaj lekarza. Mi przepisała i napewno brałam ale wiesz lepiej nie na własna rękę [emoji6]
Maziajka ja się bardzo złe czułam i pracowałam prawie do końca. 5 tyg przed terminem dopiero mogłam iść na takie macierzyńskie. Niestety ale tutaj nie było by szans żebym dostała L4 z takiego powodu jak mdłości. Jedynie w sumie u polskiego lekarza bo u Niemca nie ma szans. A tu tacy polscy ze ah ciąży idzie nie donosić! Serio

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No imama i dla mnie to jest nienormalne ja bym rzygala i siedziala w kiblu przez 4 niesiace.... Sam szef by mnie wywalil do domu.Do tego jeszcze bekalam jak jakas kobyla ..

u mnie dziwne rzeczy, dzis dopiero spadek, a wczorej bez przytulanek było :( i chyba kolejny cykl w plecy... dziwne bo szyjka sie juz zamyka i sluz staje sie lepki byle jaki, skad ten spadek dzis dopiero, przekonana bylam ze podniesie sie temp jak ostatnio po pozytywnym tescie, a dzis niespodzianka :/ nie naciskalam meza wczoraj, bo przyszedl wymeczony i teraz zaluje czy wystarczylo przed wczoraj wieczorem ten jeden raz :( ale mam doła...

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie 5 dni nie zyja mikallo bo dwa cykle temu przytulalismy sie wieczorem zanim test owul. pokazal sie pozytywny i nic z tego nie wyszlo

Do góry