reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
No dobrze. Byłam dziś w pracy na chwilkę i stwierdziłam że to był najlepszy krok te L4Antonia wspolczuje:-( dobrze ze jestes na l4.
Kitga nie ma reguly...zadnej...u jednej bylo sucho u innej mokro ..ja nie zauwazylam jakis zmian w sluzie po implantacji.
Antonia tez to przerabialam dlatego zazdroszcze dziewczyna ktore potrafia pracowac w ciazy bo pewnie mdlosci i wymiotow nie maja...ja siebie sobie w pracy nie wyobrazam to teraz prawie w 30tc bardziej bym dala rade.
Kitga z wszystkimi objawami jest na dwoje babka wrozyla..
Kitga z wszystkimi objawami jest na dwoje babka wrozyla..
Imama
Antonia w sumie najlepiej zapytaj lekarza. Mi przepisała i napewno brałam ale wiesz lepiej nie na własna rękę [emoji6]
Maziajka ja się bardzo złe czułam i pracowałam prawie do końca. 5 tyg przed terminem dopiero mogłam iść na takie macierzyńskie. Niestety ale tutaj nie było by szans żebym dostała L4 z takiego powodu jak mdłości. Jedynie w sumie u polskiego lekarza bo u Niemca nie ma szans. A tu tacy polscy ze ah ciąży idzie nie donosić! Serio
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka ja się bardzo złe czułam i pracowałam prawie do końca. 5 tyg przed terminem dopiero mogłam iść na takie macierzyńskie. Niestety ale tutaj nie było by szans żebym dostała L4 z takiego powodu jak mdłości. Jedynie w sumie u polskiego lekarza bo u Niemca nie ma szans. A tu tacy polscy ze ah ciąży idzie nie donosić! Serio
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
u mnie dziwne rzeczy, dzis dopiero spadek, a wczorej bez przytulanek było i chyba kolejny cykl w plecy... dziwne bo szyjka sie juz zamyka i sluz staje sie lepki byle jaki, skad ten spadek dzis dopiero, przekonana bylam ze podniesie sie temp jak ostatnio po pozytywnym tescie, a dzis niespodzianka :/ nie naciskalam meza wczoraj, bo przyszedl wymeczony i teraz zaluje czy wystarczylo przed wczoraj wieczorem ten jeden raz ale mam doła...
Ostatnia edycja:
ana.
Link do: OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę! link do mojego cyklu
inaczej nie moge wzucic
inaczej nie moge wzucic
reklama
Podziel się: