reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
jessoooo ale naskrobałyście:-)
Aguś super, że się pokazałaś:-):-) tak właśnie też mi się wydawało,że za późno no ale..:-) teraz idę już 4 lutego:-):-):-) i w tym msc pewnie sobie pochodzę kilka razy:-)a fotonek to mnie tam wygląda ja jajeczka, ale może to być równie pępowinka
Czarodziejka a ładnie tak ściągać niedobra Ty:-p:-p:-p:-):-):-) hehe ja zawsze w liceum to z fizyki ściągałam:-) babka zawsze jakoś oko przymykała bo wiedziała, że miałam alergie na to:-):-)
Anufifi skarbie, niepotrzebnie ten test owu zrobiłam, bo sobie strasznych nadziei narobiłam, ale wytłumaczyłam sobie , że fasolka miała powód, że w tym msc nie przyszła:-)i że pewnie przyjdzie w następnym:-), a dziś mi się śniło, że w marche bawiłam się zabawkami w dziale dziecięcym hehe:-):-):-):-)a tempka to spadła prawie, że nic kochana:tak::-)
Royanna już na ta wredną @ nakrzyczałam, ale mnie nie słucha:-):-):-), coś gada chyba,że za msc już nie przyjdzie hehe:-):-):-)
Ptasiorek melduje, że za parę dni następne staranka:-):-):-)a jak się uda i urodzi się w listopadzie, a jak jeszcze 6 to mój będzie miał prezent na swoje urodzinki:-):-):-)
gorzej będzie z tym zrzucaniem kilogramów, ale damy radę:-):-):-)
Sylwia hehehe jakaś koszulka od dziadka, spodnie dresowe o 5 numerów za duze hehehe i się śmigało:-):-):-):-) ciuszków ciążowych takich fajnych było brak, a te co były o loosiee pożal się boziu-masakra:-):-)
oj kochana to będą przytulanki, w końcu będziesz mogła napisać też , że idziesz się poprzytulać:-):-):-)
Kicia my tu wszytkie czekamy na Ciebie kochana:-):-)
Asus kciuki za wtorek trzymam bardzo mocno:tak::tak:daj znać co wyszło:-)
Malenkami ciekawy artykuł:-)
uffffffff nadrobiłam po troszku:-):-):-)

Agus.. Dziekuje Moja Droga za zrozumienie:tak:;-) Oć nie sadze zeby moj sie nadawal na porodowke :-D . .ale jak bedzie chcial to nie ma sprawy.. zreszta obiecal mi to za 2 razem ..ale ze Kacperek sie nie spieszyl i po terminie tydzien sie urodzil to sie mu upeklo bo musial jechac:-D Ale mysle ze w razie czego wystarczy mi zeby byl "pod drzwiami" ;-)zebym wiedziala ze jest blisko:zawstydzona/y:

Czarodziejka.. no baaaa ze wiem .. a kto ma wiedziec jak nie ja.. Tez Cie Kocham... :-D:-D:-D
Beti... no dokladnie ja pomykalam w dzinach mężusia:-D:-D jak sobie przypomne to teraz to bylaby polewka z nas na ulicy :-D:-D:-D OOO tak wreszcie i ja to napisze:zawstydzona/y::sorry2:
Royanna.. Nie bylas sama Kochana;-):-)

Sylwuś -Tak rozumiem, choc ja mojemu zanim sie staraliśmy o pierwsze powiedziałam że jak cos robimy to razem do KONCA...:zawstydzona/y: i że na porodowke to napewno idzie! niema ze On tylko przyjemnosci a ja najgorsze:zawstydzona/y::-p nieprotestował nawet:-) ale gorzej było teraz jak staraliśmy sie o dzidzie to mówił czy to bedzie konieczne żeby był przy porodzie :-D:-D:-D

Oć nie sadze zeby moj sie nadawal na porodowke :-D (..)Ale mysle ze w razie czego wystarczy mi zeby byl "pod drzwiami" ;-)zebym wiedziala ze jest blisko:zawstydzona/y:
Sylwia, moj maz to na 100% sie nie nadaje! Prawie mdleje przy pobieraniu krwi! Dla mojego zdrowia psychicznego jak rodzilam za 1razem to nie chcialam aby sie nawet z pracy zwalnial:tak:, urodzilam o 22:50 on pracowal do 23, wiec o 23:10 zadzwonilam do niego i powiedzialam mu ze ma syna:-D. Ale teraz jak bede rodzic to bym chciala aby byl wlasnie pod drzwiami:tak:

Royanna jak miło
:-):-):-):-) dziękuje kochana:-):-) a film był mega, naśmiałam się co nie miara:-):-):-) pingwiny są the best hehe:-):-):-)
Sylwuś mój tez nie był, ale teraz stwierdził, że chce:szok::-):-):-), zresztą też mi się wydaje, że sprawca tego całego zamieszania powinien być przy finale:-):-):-):-)

a my przyjechaliśmy doma, a tu u nas na stole ciacho z polewą czekoladową:-):-):-) chuda stwierdziła, że zrobi nam przyjemnośc i upiekła ciasto:-):-):-) pyszne:-) więc mam smaczne ciacho i gołą mandarynę na stole:-):-):-) przydało by się coś do tego:-):-):-)

reklama
Agus... to tylko pogratulowac takiego mężusia;-):tak:
Royanna... noo moj nie mdleje.. ale tak naprawde to nie wiem czy bym chciala zeby byl tak blisko.. obok.. pod reka.. i chyba jak dla mnie najlepszym wyjsciem jest miejsce " pod drzwiami":-D:-D
No ale czas pokaze jak to bedzie:-D

Do góry