reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Agus.. mi w 2 ciazy lekarz powiedzial w 3.5 miesiaca na USG ze bedzie dziewczynka..:-) no i myslalam ok.. Milenka bedzie:-D .. no ale czulam jakos ze to chlopczyk.. Olaf:-D .. Ale sie urodzil piekny,,duuuuuzy KACPEREK:-D:-D
Czarodziejka.. no so Ty :sorry2::sorry2: beda serduszka z literka P w srodku:-D:-D:-D

Kicia super, że napisałaś:-) bardzo się cieszę:tak::-)
tak jak pisałam plany były, ale już dziś się zmyły:-):-):-) za parę dni następne staranka:-):-):-):-)

no i super decyzja!!
trzymam kciuki :tak:

z tego co mi sie w oczy rzucilo to to że Kicia do nas napisała... ciesze sie że juz bedziesz z nami;-):tak: do kwietnia juz niedługo przeleci.... co do tych ruchów to niewiem do konca czy to to bo lekarz mowi ze to mało mozliwe, ale co by mi tak po brzuchu kursowało:sorry2:...

no bo to szybko bardzo , ale to juz druga ciaza wiec wiesz czego sie spodziewac!!

Kicia ale sie ciesze Kochana ze jestes~!!!!!
Jak Bóg da to moze razem bedziemy nosic brzuszki..oczywiscie razem z Beti, anufifi, Sylwią,ptasiorkiem,....do dobra wszytskie z tego forum :)

bylo by rewelacyjnie!! :tak:

Kicia kochanie ogromnie sie cieszę z Twojej obecności....

dziekuje i nawzajem!

Kicia-mnie tez milo, ze juz wrocilas do nas. Wczesniej podczytywalam ten watek, wiec jestem z info na biezaco...Pewnie ze juz psychicznie mozesz sie przygotowywc do nastepnych cykli, jestesmy z Toba:)
!

dziekuje!
rowniez kibicuje za szybciutkie dwie kreseczki!!

KICIA , miło cię poznać. Dziękuję w iminiu mego dziecięcia za komplementy. Wszystkiego dobrego ci życzę, żebyś szybko nabrała siły, dobrze, że optymistycznie brzmi twój post i nie poddajesz się i szykujesz do przyszłych starań o dziewuszkę :tak:

mi rowniez milo :)
corunie masz niesamowita!
wklej wiecej jej fotek co by nas tu jeszcze bardziej zainsprowac do dzialan o dziewuszke!:-D

tak wogole dziewczynyto dzieki za mile slowa!!
stesknilam sie za wami!!
ten miesiac widze moze byc owocny!!
kibicuje z calych sil!!!!!!!!!!! :tak:

Witajcie dziewczyny :-)
Nie jestem w temacie co u Was nowego bo mam duże problemy z ciśnieniem i muszę leżeć i nie denerwować się :-p We wtorek mam wizytę i wtedy mam dostać skierowanie do szpitala i pewnie powoli rozstrzygnie się kiedy to CC , od jutra 38 tydz , a mój gin chce doczekać do 39 . Tak czy tak to już niedługo .
Pozdrawiam i życzę zdrowia zafasolkowanym i sukcesów starającym się :tak:Buziak

Nie jestem w temacie co u Was nowego bo mam duże problemy z ciśnieniem i muszę leżeć i nie denerwować się :-p We wtorek mam wizytę i wtedy mam dostać skierowanie do szpitala i pewnie powoli rozstrzygnie się kiedy to CC , od jutra 38 tydz , a mój gin chce doczekać do 39 . Tak czy tak to już niedługo .
Asus... to trzymamy kciuki za wtorek;-) Trzymaj sie dzielnie i daj znac jak COŚ;-):-) Buziaczki.

reklama

to odpoczywaj i niczym sie nie martw!!
juz niedlugu!!!

Kicia.. Kochana .. czekamy na Ciebie :tak: !!! Buziaczki ogromniaczki:zawstydzona/y:;-)

dzieki kochana!!
a czemu az do czerwca???

Do góry