reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Millo tez czytałam ze nie zawsze się to potwierdza. Ale w sumie nie wiem czy faktycznie były to bety z przed @.
Wydaje mi się za jak ktoś ma niskie pH to jednak te zakwaszacze podnoszą je wiec trzeba sprawdzić na sobie najlepiej.
Millo to widzę ze tez się przyłożyliście do planowania [emoji4] mąż to specjalnie pod "teorie" nie jadł mięsa? Mój to tylko mięsny. Tego to by nigdy nie zmienił

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to mojemu męzowi mowiłam, że jak drugi będzie chłopczyk, to ma mi kupic tv do sypialni, bo choć lubie ogladać sport ale w granicach normy i chyba nie zdzierżyłabym ciągłych meczów w tv, a nie miałabym wtedy siły przebicia :)
Aczkolwiek ja jako nastolatka to byłam zapalonym kibicem i oglądałam wszystkie mecze piłki nożnej i siatkówki jakie były w tv :p także mimo że będzie córka to może i tak potrzebny będzie drugi tv dla mnie, bo może mała będzie wiekszym kibicem niż ja :p

Elena nawet mi nie mow z tym sportem my mieszkamy na szczescie w domu wielorodzinnym rodzice pietro wyzej wiec jak leci jak sport wywalam ich do taty do salonu moj mlody oglada kazdy sport pilkarzy zna wszystkich tak jak snookerzystow czy skoczkow narciarskich:D odzieciczyl to po dziadku moj ojciec caly dzien sport oglada i jak pilnowal jasia to wlasnie w ten sposob ze ogladali razem jakis sport ...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie nachodzą czarne myśli minelam magiczna granice 35l że jeśli się uda to może okazać się że dziecko będzie z wada np. Z zespołem Downa jak się tego pozbyć :(

Ana teraz wiele babek ma 1 dziecko w wieku 30-35.Granica sie przesunela..a wcale wiecej wad nie ma..bedzie dobrze:*po 40 to inna sprawa.

Poradzcie kiedy isc do gina?
Myslalam 10.kwietnia ... wedlug om to bedzie 8t2d ale jak patrz7e ze owulacje mialam dopiero 18 dnia cyklu to wychodziloby 5t4d..?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo czemu Ci taka roznica wyszla bo nie czaje:D liczy sie od daty ostatniej miesiaczki.Ja bylam 6t5d bylo serduszko juz:-) wczesniej bym nie szla bo z nerwow mozna osiwiec.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry