reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny a czy ovufriend wylicza owulacje dopiero na koniec cyklu tzn jak się odnotuje @? Czy poprostu u mnie tak jest bo to pierwszy cykl

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dziewczyny co do zakwaszania to ja dwa ostatnie cykle się zakwaszałam i w ciążę nie zaszłam, więc teraz odpuszczam.
millo ale jajeczko może się podzielić na dwa wtedy jest ciąża mnoga jednojajowa :)
czyli jeśli chodzi o niski przyrost bety to Elena taki miała a ma córkę?

Ajlak Elena badala pozno bete a tu chodzi o pierwszy przyrost bety najlepiej 10-12dpo.
Zobaczymy czy u Millo nasza teoria sie sprawdzi:p

Co do zakwaszania ja tez nie umialam zajsc przy zakwaszaniu wiec tez odpuscilam ale u mnie ph bylo niskie zawsze max 4.5 .

A lactovaginal mi podnosil ph.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

No teraz jestem mega ciekawa czy teoria sie sprawdzi hah:p ale czytalam opinie ze 50/50 jak zwykle:p ze duze przyrosty a chlopczyk byl. U mnie bylby cud.My w sama owulacje.Jeszcze poprawiane i ph wysokie.Jedynie ze bralam saw palmetto i castagnusa a maz pil miete,nie je miesa od roku..nie jadl bananow i ziemniakow przez msc przed staraniem

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ajlak Elena badala pozno bete a tu chodzi o pierwszy przyrost bety najlepiej 10-12dpo.
Zobaczymy czy u Millo nasza teoria sie sprawdzi:p

Co do zakwaszania ja tez nie umialam zajsc przy zakwaszaniu wiec tez odpuscilam ale u mnie ph bylo niskie zawsze max 4.5 .

A lactovaginal mi podnosil ph.

Szkoda że nie wiedziałam o tym że trzeba jak najszybciej jeszcze przed @ bo też zrobilam dopiero jakos w 17 i 19 dpo. Nie sądziłam że to istotne te kilka dni.

xnw40tc7sy506vxn.png

No teraz jestem mega ciekawa czy teoria sie sprawdzi hah:p ale czytalam opinie ze 50/50 jak zwykle:p ze duze przyrosty a chlopczyk byl. U mnie bylby cud.My w sama owulacje.Jeszcze poprawiane i ph wysokie.Jedynie ze bralam saw palmetto i castagnusa a maz pil miete,nie je miesa od roku..nie jadl bananow i ziemniakow przez msc przed staraniem

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz Millo :-) co nam siedzi w brzuszkach to już siedzi :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Ja miałam z synem przyrost 174%, a z córką 133% :-) a badałam w obu przypadkach jakoś 14 i 16 dpo ;-)

wiecie co ale z tym przyrostem bety a płcią to tez róznie może byc, bo to jeszcze zalezy kiedy jest implantacja, czasem jest 6 dpo a czasem 10 dpo, więc jak istotny jest początkowy przyrost to powinniśmy wiedzieć kiedy jest implantacja dokładnie :)

Millo ja u Ciebie bez patrzenia na bete wróże córeczke i tego Ci życze :*

Ostatnia edycja:
reklama
Elena dokladnie dlatego trzeba probowac jak najwczesniej badac.Ale wiadomo kazda teoria to tylko teoria:p zobaczymy jak bedzie u Millo no chyba ze bluzniaki jednojajowe beda:D

Do góry