reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ana No nidy nie mówię nigdy [emoji4]
Tak mnie dzisiaj podbrzusze boli ze to aż nie do wytrzymania. A mąż jutro urodziny wiec pieke już drugie ciasto!
Millo a skąd wiesz ze jeden pęcherzyk? Byłaś u lekarza bo chyba coś niedoczytalam
Maziajka No śliczny brzusio i ta sukienusia [emoji7] Ja to byłam wielorybek gehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama bylam wtedy 2 tyg w piatek i tylko z prawego sie szykowal i mial 16 mm .. z lewego byl jakis malutki ale powiedziala ze niet

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyna a co do zakwaszania.wyczytalam w poprzednich watkach ze moze byc lactovaginal ale to przed stosunkiem wkladamy do srodka czy wczesniej i przez ile dni??? I wyczytalam ze tez dziewczyny przed starankami rano w celu zakwaszenia wkladaly sobie do srodka wit c.Ja rowniez jesten ze starankami na kwiecien :-)

Andzelisia ja dużo czytałam o zakwaszaniu i osobiście napewno bym przed samymi staraniami nic nie robiła. Sprawdź jak długo lactovaginal utrzymuje u ciebie pH na niskim posiomie. Np rephresh u mnie przez 3 dni działa i jak poprostu bym próbowała trzy dni przed staraniami aplikować a później już nie. Bo tak naprawdę dużo jest badań ze plemniki w pH mniejszym niż 5-6 poprostu żadne nie przeżyją. A i tak niby nie ma dowodów ze X czy Y preferują inne pH. Ale wiadomo tu na forum dużo o zakwaszaniu i mi w głowie zostało.
Ta administrtor z GD to ma syna przy niskim pH a córkę po diecie i pH 7. Ale wiadomo to 50/50.

@Imama no, a ty jestes na etapie szukania dni płodnych? kiedy kolejna @ bo cos pisalas ze moze wpadka byc :p cos tam sie troszke przytulaliscie cos pamietam :) no to jest nas chyba 4 ty, ja, Mikallo i ajlak

Ana i ja się staram w kwietniu :). Mam nadzieję, że tym razem się uda :)

Millo piękna beta! Widać, że wszystko idzie w dobrym kierunku:)

reklama
Millo faktycznie z tym pęcherzykiem!
No ja tez mam zawsze 4,5-5 w sumie wyższego nie odnotowałam.
Mam nadzieje ze kwiecień będzie rownziez owocny w ciąże [emoji7]

Do góry