reklama
Imama
Fanka BB :)
Ana No nidy nie mówię nigdy [emoji4]
Tak mnie dzisiaj podbrzusze boli ze to aż nie do wytrzymania. A mąż jutro urodziny wiec pieke już drugie ciasto!
Millo a skąd wiesz ze jeden pęcherzyk? Byłaś u lekarza bo chyba coś niedoczytalam
Maziajka No śliczny brzusio i ta sukienusia [emoji7] Ja to byłam wielorybek gehe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mnie dzisiaj podbrzusze boli ze to aż nie do wytrzymania. A mąż jutro urodziny wiec pieke już drugie ciasto!
Millo a skąd wiesz ze jeden pęcherzyk? Byłaś u lekarza bo chyba coś niedoczytalam
Maziajka No śliczny brzusio i ta sukienusia [emoji7] Ja to byłam wielorybek gehe
Millo
Imama bylam wtedy 2 tyg w piatek i tylko z prawego sie szykowal i mial 16 mm .. z lewego byl jakis malutki ale powiedziala ze niet
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
andzelisia
Dziewczyna a co do zakwaszania.wyczytalam w poprzednich watkach ze moze byc lactovaginal ale to przed stosunkiem wkladamy do srodka czy wczesniej i przez ile dni??? I wyczytalam ze tez dziewczyny przed starankami rano w celu zakwaszenia wkladaly sobie do srodka wit c.Ja rowniez jesten ze starankami na kwiecien :-)
Millo
Andzelisia u mnie i sylk i lactovaginal podnosily ph takze trzeba sprawdzic na sobie.Wit c bym sobie tam nie wsadzała!!
Imama
Andzelisia ja dużo czytałam o zakwaszaniu i osobiście napewno bym przed samymi staraniami nic nie robiła. Sprawdź jak długo lactovaginal utrzymuje u ciebie pH na niskim posiomie. Np rephresh u mnie przez 3 dni działa i jak poprostu bym próbowała trzy dni przed staraniami aplikować a później już nie. Bo tak naprawdę dużo jest badań ze plemniki w pH mniejszym niż 5-6 poprostu żadne nie przeżyją. A i tak niby nie ma dowodów ze X czy Y preferują inne pH. Ale wiadomo tu na forum dużo o zakwaszaniu i mi w głowie zostało.
Ta administrtor z GD to ma syna przy niskim pH a córkę po diecie i pH 7. Ale wiadomo to 50/50.
Ta administrtor z GD to ma syna przy niskim pH a córkę po diecie i pH 7. Ale wiadomo to 50/50.
Millo
Monia0281
@Imama no, a ty jestes na etapie szukania dni płodnych? kiedy kolejna @ bo cos pisalas ze moze wpadka byc cos tam sie troszke przytulaliscie cos pamietam no to jest nas chyba 4 ty, ja, Mikallo i ajlak
Ana i ja się staram w kwietniu . Mam nadzieję, że tym razem się uda
Millo piękna beta! Widać, że wszystko idzie w dobrym kierunku
reklama
Imama
Millo faktycznie z tym pęcherzykiem!
No ja tez mam zawsze 4,5-5 w sumie wyższego nie odnotowałam.
Mam nadzieje ze kwiecień będzie rownziez owocny w ciąże [emoji7]
No ja tez mam zawsze 4,5-5 w sumie wyższego nie odnotowałam.
Mam nadzieje ze kwiecień będzie rownziez owocny w ciąże [emoji7]
Podziel się: