reklama
Millo
Fanka BB :)
Maziajko haha Wole się nie nakręcać Zobaczymy co ten przyrost pokaze choc czytalam na ang str ze wiele osob mialo duzo przyrost i chlopca
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
@Mikallo no spróbuj waginanie mi tu dziewczyny tez radziły waginalnie.
@Millo ja sie nie znam, ale zdaj sie na @Maziajka skoro wynik w normie to sie nie stresuj i nie czytaj tam nic, moze rzeczywiscie ciaza blizniacza jestes w ciązy zdrowej ciązy! ciesz sie, a nie zamartwiaj , mysl pozytywnie
@Maziajka cudny brzusio
@Imama no może masz racje, ale u mnie sie to nie sprawdziło, bo gdyby sie udało ostatnio to maleństwo by sie urodziło w listopadzie, ale sie nie udało syn starszy w listopada, młodszy z grudnia tyle ze starszy 13 lat temu rodzony:/
@Millo ja sie nie znam, ale zdaj sie na @Maziajka skoro wynik w normie to sie nie stresuj i nie czytaj tam nic, moze rzeczywiscie ciaza blizniacza jestes w ciązy zdrowej ciązy! ciesz sie, a nie zamartwiaj , mysl pozytywnie
@Maziajka cudny brzusio
@Imama no może masz racje, ale u mnie sie to nie sprawdziło, bo gdyby sie udało ostatnio to maleństwo by sie urodziło w listopadzie, ale sie nie udało syn starszy w listopada, młodszy z grudnia tyle ze starszy 13 lat temu rodzony:/
Ostatnia edycja:
Imama
Millo ale extra beta!! Normalnie nic nie nie martw tylko ciesz [emoji7] wyczuwam również córę ale wiadomo nic nie ma na 100%. Ciesz się ciąża.
Ana zobaczysz zanieśliście sama będziesz działać i może akurat się uda[emoji6] ja tez działam w kwietniu także będziemy razem panikować hehe
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ana zobaczysz zanieśliście sama będziesz działać i może akurat się uda[emoji6] ja tez działam w kwietniu także będziemy razem panikować hehe
Arya ale numer [emoji33][emoji8] super. Tyle jyz z wami tu troche pisze i dopiero teraz sie dowiaduje hihi.
Maziajka cudny brzuszek.
Millo ale cudna beta. Przyrost mega !!! Ja mialam 103%
Antonia nie odpisalas czy ominelas post ? [emoji5]
Maziajka cudny brzuszek.
Millo
Maziajko piekny brzuszek i w tej spodnicyulala:*
Pecherzyk mialam 1 wiec blizniaki nie beda
Pecherzyk mialam 1 wiec blizniaki nie beda
Ostatnia edycja:
Antonia2016
A o czym,chyba przegapilam :-)Arya ale numer [emoji33][emoji8] super. Tyle jyz z wami tu troche pisze i dopiero teraz sie dowiaduje hihi.
Maziajka cudny brzuszek.
reklama
Imama
Ana No ale przytulania były w 8dc złe popatrzyłam myślałam ze to 12dc a to był 12 marzec [emoji23] także wątpię żeby coś z tego było. Bo przewiduje ze owu w 15-16 tak jak zawsze miałam. Ja robię ta dietę i suplementację i chce żeby było te 12 tygodni i dlatego dopiero w kwietniu będziemy ostro działać [emoji6] jeszcze na kwiecień chyba andzelisia i Monia
Podziel się: