reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maziajko haha:p Wole się nie nakręcać:p Zobaczymy co ten przyrost pokaze choc czytalam na ang str ze wiele osob mialo duzo przyrost i chlopca:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

@Mikallo no spróbuj waginanie mi tu dziewczyny tez radziły waginalnie.
@Millo ja sie nie znam, ale zdaj sie na @Maziajka :) skoro wynik w normie to sie nie stresuj i nie czytaj tam nic, moze rzeczywiscie ciaza blizniacza :) jestes w ciązy zdrowej ciązy! :) ciesz sie, a nie zamartwiaj , mysl pozytywnie :)
@Maziajka cudny brzusio :)
@Imama no może masz racje, ale u mnie sie to nie sprawdziło, bo gdyby sie udało ostatnio to maleństwo by sie urodziło w listopadzie, ale sie nie udało syn starszy w listopada, młodszy z grudnia tyle ze starszy 13 lat temu rodzony:/

Ostatnia edycja:
Millo ale extra beta!! Normalnie nic nie nie martw tylko ciesz [emoji7] wyczuwam również córę ale wiadomo nic nie ma na 100%. Ciesz się ciąża.
Ana zobaczysz zanieśliście sama będziesz działać i może akurat się uda[emoji6] ja tez działam w kwietniu także będziemy razem panikować hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Arya ale numer [emoji33][emoji8] super. Tyle jyz z wami tu troche pisze i dopiero teraz sie dowiaduje hihi.
Maziajka cudny brzuszek.
Millo ale cudna beta. Przyrost mega !!! Ja mialam 103%
Antonia nie odpisalas czy ominelas post ? [emoji5]

@Imama no, a ty jestes na etapie szukania dni płodnych? kiedy kolejna @ bo cos pisalas ze moze wpadka byc :p cos tam sie troszke przytulaliscie cos pamietam :) no to jest nas chyba 4 ty, ja, Mikallo i ajlak

Arya ale numer [emoji33][emoji8] super. Tyle jyz z wami tu troche pisze i dopiero teraz sie dowiaduje hihi.
Maziajka cudny brzuszek.
Millo ale cudna beta. Przyrost mega !!! Ja mialam 103%
Antonia nie odpisalas czy ominelas post ? [emoji5]

A o czym,chyba przegapilam :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Ana No ale przytulania były w 8dc złe popatrzyłam myślałam ze to 12dc a to był 12 marzec [emoji23] także wątpię żeby coś z tego było. Bo przewiduje ze owu w 15-16 tak jak zawsze miałam. Ja robię ta dietę i suplementację i chce żeby było te 12 tygodni i dlatego dopiero w kwietniu będziemy ostro działać [emoji6] jeszcze na kwiecień chyba andzelisia i Monia

Do góry