reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A No trzeba poobserwować. Mnie te testy owu denerwują. Nic nie wychodzi. A w sumie nie chce ich całych zużyć bo chcemy się starać w sumie za miesiąc. A może być przy owu śluz kremowy? Czy to już napewno po owulacji?
Pytam za jednym nurtem jak już się pisze [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A No trzeba poobserwować. Mnie te testy owu denerwują. Nic nie wychodzi. A w sumie nie chce ich całych zużyć bo chcemy się starać w sumie za miesiąc. A może być przy owu śluz kremowy? Czy to już napewno po owulacji?
Pytam za jednym nurtem jak już się pisze [emoji6]

A jakie masz te testy?

xnw40tc7sy506vxn.png

No właśnie te zielone i różowe. Ale zostało mi jeszcze z clearblue 7 sztuk to mam nadzieje ze odrazu wykryje. Zobaczymy czy ból mi potwierdzi to co temperatura bo mierze i mam nadzieje ze będzie to miarodajne.
Ale kurde te testy to serio poprzedni cykl to w ciul mi tego poszło a i tak nigdy nie było tak ciemne jak ta pierwsza kreska. Ale faktycznie chyba trzeba bardzo często robić żeby to wykryć.
Lipa ze te z clearblue są takie drogie. No ale jak mi będą się sprawdzać to niestety ale będę musiała dokupić jak nie wyjdzie za pierwszym strzałem [emoji6]

Imama ja robiłam te rozowe mi sie sprawdzily trzy cykle uzywałam, a co do sluzu gdzies czytalam ze niektore kobitki maja sluz krem w dniach plodnych wystarczy ze taki sluz ma z jedna ceche sluzu plodnego moze u ciebie mimo ze krem jest rozciagliwy?

No właśnie Ana coś teraz mi się zaś wodnisty zrobił wiec chyba pokręcone to mam przez ta dietę do tego te karmienie piersią. Nie będę się na tym wzorować bo to niemiarodajne. Tak poprostu chciałam poobserwować bo od dwóch dni mega ból owulacyjny, dzisiaj to już masakra. Ale testy negatyw. A temp dzisiaj znacznie spada, zobaczymy czyjutro wzrośnie.

hmmm a robiłas np. jednego dnia te zielone i te rozowe? ja bym sprobowalam z dwoma z jednego moczu z ciekawosci jak pokaze LH, ale jak piszesz ze spadek temp. to moze dzis owulacja to po ptakach

reklama
Do góry