reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elena- szybkiego porodu życzę, księżniczka każe na siebie czekać ;)

Millo- serdeczne gratulacje !

U nas dużo się dzieje ze praktycznie nie mam kiedy się dzielać, mały ciągle nam płacze ma mega kolki, niewyspani zalatani itp. Ale.maly jest kochany naprawdę, mimo że dziś się tyle wydzierał to ja już o tym zapomniałam i teraz się tulimy i głaskamy i daje mi nowe siły hehe :)

Dajcie znać jak znajdziecie jakiś sposób sprawdzony na córkę bo my będziemy jeszcze za jakieś dwa lata 3 podejście robic[emoji23] haha ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, a nie wiecie jak temp po takiej ciazy wraca do normy? czy skacze? Millo mierzylas potem w kolejnym cyklu? Maziajko a ty? bo zaczelam mierzyc znowu od trzech dni i wczoraj sie jeszcze utrzymala na takim poziomie jak niby podczas zaplodnieia, a juz dzis spadla jak na poczatku @ zastanawiam sie tylko czy bedzie tak skakac czy sie unormuje szybko juz, wczoraj dostalam bolesci w nocy macica kuła dość, obeszło sie bez tabletek rozchodziłam to troche ,ale czułam jakby miała mi wypaść :( dzis ok narazie.

Millo wspaniałe wieści, bardzo sie cieszę.
Tak wątpiłas w ta ovu a tu proszę, poczekała To rozwiązanie listopad czy grudzień?

Ana bardzo mi przykro, tak jak dziewczyny pisały pewnie nie jedna z nas to przeszła ale nie robiąc testu przed spodziewana miesiączka sie tego nie dowiemy.

Miciurka fajnie ze napisalas i ze u Was wszystko dobrze. A co do planowania to pewnie za 3 lata nadal nie bedsie odpowiedzi jak spłodzić córkę, komu bedzie dane ten bedzie miał

A jeszcze odnośnie bety to ja w 12 dpo miałam 395 i myślałam ze to bliźnięta.

Ana ja zaczelam dopiero od 13 dnia cyklu mierzyc bo jak sie oczyszczalam to balam sie tam termometr wsadzac.. wykres pozniej wygladal normalnie.

Miciurka mam nadzieje ze okres kolkowy szybko Was oposci;)a co do planowania to zobaczymy co u mnie wyniknie z samej owulacji:)haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
no ja w poprzednim cyklu tez nie mierzylam tam, zaczełam w ustach wlasnie przez @ i tak skończyłam już, ale w tym cyklu czuje sie jakos zdesperowana i nie przeszkadza mi @ Dzieki Millo za odp.

reklama
hejka. słuchajcie juz drugi miesiac uzywam testow owulacyjnych. Kiedy jest owulacja to wiem bo zawsze mam wtedy bol brzucha i dokladnie za 2 tyg od bolu dostaje okres.No i wczoraj byl bol i wczoraj test pokazał owulacje. W poprzednim cylku bylo tak samo wczesniej nie pokazal tylko w dniu owulacji dziwne nie??

Do góry