reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana zastanawialan sie nad mierzeniem waginalnym ale chcialam najpierw sprawdzic, o ktorej godzinie bedzie "najbezpieczniej". Okolo 0:30 sie klade, a mala budzi sie okolo 2:00 i czasami o 4:00 dlatego wybralam na mierzenie godzine 7:00 bo corcia wstaje o 8:00. Zobaczymy jak to bedzie.
Ana a ilu dniowe masz cykle? Ja tez obecnie mam 4dc, wiec mozliwe, ze razem bedziemy sie starac:-) Teraz musi byc u Ciebie wszystko dobrze!

reklama
@Mikallo roznie ostatnio mialam pierwszy raz 27dniowy, a tak przewaznie od 28 do 30 najpojzniej.
@Imama co na endometrium, zeby wszystko ladnie sie zagniezdzilo cos pamietam ze pisalas, ale zapomnialam co to było.

Antonia a ppwiedz mi kochana skad pochodzisz? Bo kiedys gdzies widzialam ze na Olsztynskim forum pisalas. Chyba ze to ktos z podobnym nikiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ania, Antonia ja też jestem z Ol. Co prawda od lat mieszkam w uk ale Olsztyn to moje rodzinne miasto [emoji5]️

thgf9n739gb9fobd.png

Ana ananas jedzą dziewczyny po owu na zagnieżdżenie. Trzymam kciuki za ten cykl. Gdzieś kiedyś czytałam ze kobietajest bardziej płodna w niektórych mieisiacach. U mnie i znajomych często się właśnie sprawdzało ze zaciążyły właśnie w tych miesiącach co z poprzednimi dziećmi. U mnie się sprawdziło. Dokładnie tak samo poczęci- No tydz różnicy.
Mikallo mierz sobie nawet jak masz jakieś odstępstwo w czasie. Ja czytałam ze tak naprawdę nawet 1,5 h spoczynku czyli nie wstawanie wystarczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo ja juz pisalam ze ja wykres prowadzilam teraz tak ze po pierwszym spaniu do pobudki mierzylam i roznie to bylo.. 00.. 1 w nocy i wykres i pieknie wyszedl:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Miloo gdzie Twohja betka:p kurde czekam i czekam:***juz mnie kciuki bola ale strzelam ze bedzie w okolicach 400!:D

a to ja sie pochwale to my z dzisiaj:)
17454961_1395589673833763_1057954217_o.jpg

Załączniki

• 17454961_1395589673833763_1057954217_o.jpg
    17454961_1395589673833763_1057954217_o.jpg
    73 KB · Wyświetleń: 175
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry