reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana zastanawialan sie nad mierzeniem waginalnym ale chcialam najpierw sprawdzic, o ktorej godzinie bedzie "najbezpieczniej". Okolo 0:30 sie klade, a mala budzi sie okolo 2:00 i czasami o 4:00 dlatego wybralam na mierzenie godzine 7:00 bo corcia wstaje o 8:00. Zobaczymy jak to bedzie.
Ana a ilu dniowe masz cykle? Ja tez obecnie mam 4dc, wiec mozliwe, ze razem bedziemy sie starac:-) Teraz musi byc u Ciebie wszystko dobrze!

reklama
@Mikallo roznie ostatnio mialam pierwszy raz 27dniowy, a tak przewaznie od 28 do 30 najpojzniej.
@Imama co na endometrium, zeby wszystko ladnie sie zagniezdzilo cos pamietam ze pisalas, ale zapomnialam co to było.

Antonia a ppwiedz mi kochana skad pochodzisz? Bo kiedys gdzies widzialam ze na Olsztynskim forum pisalas. Chyba ze to ktos z podobnym nikiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ania, Antonia ja też jestem z Ol. Co prawda od lat mieszkam w uk ale Olsztyn to moje rodzinne miasto [emoji5]️

thgf9n739gb9fobd.png

Ana ananas jedzą dziewczyny po owu na zagnieżdżenie. Trzymam kciuki za ten cykl. Gdzieś kiedyś czytałam ze kobietajest bardziej płodna w niektórych mieisiacach. U mnie i znajomych często się właśnie sprawdzało ze zaciążyły właśnie w tych miesiącach co z poprzednimi dziećmi. U mnie się sprawdziło. Dokładnie tak samo poczęci- No tydz różnicy.
Mikallo mierz sobie nawet jak masz jakieś odstępstwo w czasie. Ja czytałam ze tak naprawdę nawet 1,5 h spoczynku czyli nie wstawanie wystarczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo ja juz pisalam ze ja wykres prowadzilam teraz tak ze po pierwszym spaniu do pobudki mierzylam i roznie to bylo.. 00.. 1 w nocy i wykres i pieknie wyszedl:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Miloo gdzie Twohja betka:p kurde czekam i czekam:***juz mnie kciuki bola ale strzelam ze bedzie w okolicach 400!:D

a to ja sie pochwale to my z dzisiaj:)
17454961_1395589673833763_1057954217_o.jpg

Załączniki

• 17454961_1395589673833763_1057954217_o.jpg
    17454961_1395589673833763_1057954217_o.jpg
    73 KB · Wyświetleń: 173
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry