reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama a że sie tak okresle badasz na bieliznie tylko ? czy ze srodka? bo to tez ważne, ja na bieliznie mam znikome, trudno by mi bylo ocenić z samej bielizny, wiec musze tam grzebac :p
@Millo ty dzis na bete chyba co? jak tak to trzymam kciuki mocno, na pewno pieknie urosła.

reklama
Hejka:)

Ale u mnie ulewa..dzis i jutro ma mega padac buu..az sie z domu wychodzic nie chce:(

Trzymajcie kciuki dzis za bete i progesteron plissss!!!:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam[emoji110] [emoji110] [emoji110]

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia ja na polnocy [emoji12] 20 km od glownego miasta [emoji12]
Millo bede zagladala jak twoja beta.
Napewno pieknie urosla. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo trzymam mocno!

Ja dzis zaczelam mierzyc temp. i oczywiscie moje dziecko obudzilo sie gdy trzymalam termometr w ustach i tak sie rozplakala ze nie moglam dokonczyc pomiaru:( Ponowilam badanie teraz, po 1,5h ale ciezko bedzie mi mierzyc o 8:0 rano :/

Ana No kurde właśnie trochę ze środka hehe ale nie lubię tam sobie sprawdzać. Dzisiaj wzrost ale nie jakiś super. Zobaczymy kiedy przyjdzie @ to może coś z tego wywnioskuje.
Millo ja tez trzymam kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Mikallo masz term elektroniczy? mierz waginalnie, bo w ustach jest rozna temp. mi raz wskazywalo 36.3 a za chwile 36.4 jesli juz chcesz w ustach to zawsze w tym samym miejscu, a najlepiej pod jezykiem, wiem ze jest ciezko przy dziecku, bo sama wstawalam niedawno, narazie masz@ dzis nic sie nie stanie jak nie wpiszesz, wejdz na owufriend tam sobie zapisuj wszystko, wystarczy ze przespisz około 3 godz.
@Imama no ja na poczatku miałam opory tez, ale jak sie nie udało w pierwszym cyklu to zaczelam tam grzebać szukajac sluzu od grzebania sie zaczeło, a skończyło na macaniu szyjki :p

Ja 4 dc krwawie dzis mniej ,mam nadzieje ze sie szybko skonczy, objawy jeszcze wczoraj mialam lekko ciazowe sutki sie odzywaly ciagneły jajniki... dzis juz nic poki co, nawet cien zbladl z testu.... psychicznie bylo najgorzej w poniedziałek płakałam po katach, bo wniedziele to chyba w szoku byłam jakims, wczoraj lepiej, dzis chyba też.

reklama
zaraz minie tez dwa lata jak zaczelismy sie starac o najmłodszego synka, jesli owulacja bedzie w tym cyklu i wszystko pojdzie w jak najlepszym porzadku to urodzilabym jeszcze w tym roku, ciut predzej niz ostatniego syna o tydzien mniej wiecej. ale to tylko gdybanie, najpierw trzeba zajsc i oby wszystko inne było ok.

Do góry