reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Imama a że sie tak okresle badasz na bieliznie tylko ? czy ze srodka? bo to tez ważne, ja na bieliznie mam znikome, trudno by mi bylo ocenić z samej bielizny, wiec musze tam grzebac :p
@Millo ty dzis na bete chyba co? jak tak to trzymam kciuki mocno, na pewno pieknie urosła.

reklama
Hejka:)

Ale u mnie ulewa..dzis i jutro ma mega padac buu..az sie z domu wychodzic nie chce:(

Trzymajcie kciuki dzis za bete i progesteron plissss!!!:**

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam[emoji110] [emoji110] [emoji110]

xnw40tc7sy506vxn.png

Antonia ja na polnocy [emoji12] 20 km od glownego miasta [emoji12]
Millo bede zagladala jak twoja beta.
Napewno pieknie urosla. [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Millo trzymam mocno!

Ja dzis zaczelam mierzyc temp. i oczywiscie moje dziecko obudzilo sie gdy trzymalam termometr w ustach i tak sie rozplakala ze nie moglam dokonczyc pomiaru:( Ponowilam badanie teraz, po 1,5h ale ciezko bedzie mi mierzyc o 8:0 rano :/

Ana No kurde właśnie trochę ze środka hehe ale nie lubię tam sobie sprawdzać. Dzisiaj wzrost ale nie jakiś super. Zobaczymy kiedy przyjdzie @ to może coś z tego wywnioskuje.
Millo ja tez trzymam kciuki!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Mikallo masz term elektroniczy? mierz waginalnie, bo w ustach jest rozna temp. mi raz wskazywalo 36.3 a za chwile 36.4 jesli juz chcesz w ustach to zawsze w tym samym miejscu, a najlepiej pod jezykiem, wiem ze jest ciezko przy dziecku, bo sama wstawalam niedawno, narazie masz@ dzis nic sie nie stanie jak nie wpiszesz, wejdz na owufriend tam sobie zapisuj wszystko, wystarczy ze przespisz około 3 godz.
@Imama no ja na poczatku miałam opory tez, ale jak sie nie udało w pierwszym cyklu to zaczelam tam grzebać szukajac sluzu od grzebania sie zaczeło, a skończyło na macaniu szyjki :p

Ja 4 dc krwawie dzis mniej ,mam nadzieje ze sie szybko skonczy, objawy jeszcze wczoraj mialam lekko ciazowe sutki sie odzywaly ciagneły jajniki... dzis juz nic poki co, nawet cien zbladl z testu.... psychicznie bylo najgorzej w poniedziałek płakałam po katach, bo wniedziele to chyba w szoku byłam jakims, wczoraj lepiej, dzis chyba też.

reklama
zaraz minie tez dwa lata jak zaczelismy sie starac o najmłodszego synka, jesli owulacja bedzie w tym cyklu i wszystko pojdzie w jak najlepszym porzadku to urodzilabym jeszcze w tym roku, ciut predzej niz ostatniego syna o tydzien mniej wiecej. ale to tylko gdybanie, najpierw trzeba zajsc i oby wszystko inne było ok.

Do góry