reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
Ktory masz teraz dpo?A
acard to d'la mnie ?
Ja biore acard i kwas foliowy. Castagnusa brałam 3 cykle przestalam bo piersi zaczely mnie boleć jak nigdy. Od półtora cyklu bralam miovarian zalecony przez gin na podrasowanie cyklu :-) wiec polecam. Nawet widoczny śluz plodny mialam po nim więc chyba zadziałało
Fotka
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
Imama
Vitex to praktycznie to samo co castagnus.
Ana a nie mieliście za często sexu? Ze osłabione nasienie? Jednak powinno się co drugi dzień starac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ana a nie mieliście za często sexu? Ze osłabione nasienie? Jednak powinno się co drugi dzień starac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antonia2016
ana.
a na recepte jest ?Ktory masz teraz dpo?
Ja biore acard i kwas foliowy. Castagnusa brałam 3 cykle przestalam bo piersi zaczely mnie boleć jak nigdy. Od półtora cyklu bralam miovarian zalecony przez gin na podrasowanie cyklu :-) wiec polecam. Nawet widoczny śluz plodny mialam po nim więc chyba zadziałało
Fotka
imama Tak mniejwiecej wyszlo co drugi dzien Tym razem sprobujemy z mala abstynencja Tak jak dwa lata temu
Antonia2016
Gin zalecił rano i wieczoremmiovarian juz widze nez recepty a jak czwsto bralas Antonia. Dzieki dziewczyny za rady.
reklama
ana.
Antonia moiwsz ze moze jeszcze wczesnie, ja jakos dziwnie sie czuje, nie dokonca na @ ale wole myslec ze jednak juz po wszystkim ze cykl stracony, we wtorek mam nadzieje przyjdzie @ oby nie pozniej, znajoma bedzie w nastepny wekend wracac z polski to bym ją poprosiła zeby mi ten miovarian kupila skoro mozna bez recepty, a acard to na co? wiem ze pisalyscie wczesniej, ale zapomnialam.
Moze jeszcze ten vitex niech mi przywiezie czytałam to ziółka są, to pewnie w aptece dostanie bez pszeszkod i to i to.
Moze jeszcze ten vitex niech mi przywiezie czytałam to ziółka są, to pewnie w aptece dostanie bez pszeszkod i to i to.
Podziel się: