reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana No ja osobiście nigdy nie zrobiłam testu przed spodziewana @. Staraliśmy się 8 miesięcy w sumie ale ja to chciałam ten odstęp mieć wiec dlatego. Zreszta myśle naprawdę ze niepotrzebny stres tym testowaniem. Na spokojnie trzeba podejść. Dużo znajomych miało tak ze dopiero jak odpuściły to zaszły w ciąże tak naprawdę.
W Niemczech dużo kosztuje badanie hormonów wiec u Ciebie w szwajcari pewnie jeszcze gorzej będzie. Może jeszcze spróbuj wit B6 bo to tez podwyższa progesteron a napewno w aptece dostaniesz odrazu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka juz doczytałam :)
Macie racje z tym testowaniem, ja dlatego bo w ostatniej ciazy pokazal mi przed @ a dzis juz mialam odpuscic sobie, ale jak rano zobaczylam ze temp poszla w gore to pomyslalam a co tam.

Z tymi testami to tez tak mam, ze juz chciałbym widzieć
Dzieki za info o acard a wiecie moze w którym dc bada sie prolaktyne? Kiedys miałam podwyzszona i brałam leki unormowanie, moze powtórzę jeszcze raz bo zbyt wysoki poziom utrudnia zajście w ciąże.

Ana ja mialam wykres trzywartstwowy tzn po implantaci temperatura poszybowala jeszcze wyzej i utrzymywala sie juz na wysokim poziomie tj powyzrj 37 stC w dzien implantacji tj 10 d po owulacji byl spadek i gylam przekonana, ze nadchodzi @ ale w 12 dniu po owu test wyszedl pozytywny :) powodzenia i nie stresuje sie...

reklama
Do góry